Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όπως ακριβώς το είπε η κυρία της υποδοχής η αυτοκράτειρα Μιχαέλα , η βασίλισσα της 2ης βάρδιας η μεγαλύτερη μαστόρισσα της πίπας στη φυλής. Μελαχρινό τούμπανο με διάφορα τατού εδώ κι εκεί και σιλικονάτους βύζους που δείχνουν σαν φυσικοί. Δίνω το 20ρικο και περνάω στο δωματιάκι στο βάθος και περίμενα καθώς το κορίτσι είχε πριν από εμένα να ξεπετάξει ένα πιτσιρίκι που την έπρηζε για fb και ινστα η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Είσοδος της Μιχαέλας και γίνεται το έλα να δεις όπως πάντα. Τι πίπες τι ιεραποστολικά τι πισωκολλητά τι καβάλημα από πάνω εναλλαγή όλες τις στάσεις με μεγάλη ευκολία και καυλιάρικες εκφράσεις από μέρους της καθώς είναι η μόνη στην περιοχή που πιστεύω οτι έχει γεννηθεί για αυτή τη δουλειά! Προσκύνημα Χαρωπό τελείωμα στο πανέμορφο ενισχυμένο στήθος της με στράγγιξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα παλιά τα έπαιρνε και στο στόμα πλέον όχι. Πηγαίνω σίγουρα κάθε δύο βδομάδες πλέον καθώς έχει γίνει από τα στανταράκια μου εδώ και καιρό και στη φυλής δε βλέπουμε καμία σοβαρή ανανέωση οπότε τα λεφτά
μας θα τα δίνουμε μόνο εκεί που αξίζει. Γεια σου Μιχαέλα αυτοκράτειρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
KF
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, Ημεδαπος , jimakos900 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2020
Πρώτη φορὰ ἀκούω ὅτι ἡ Μικαέλα ἔκανε, κατὰ τὸ παρελθόν, τελειωτικὸ στὸ στόμα. Βέβαια τὸ γεγονὸς ὅτι δὲν ἀνακοινώνεται στὸ σαλόνι δὲν ἄναιρεῖ ὅτι δὲν τὸ κάνει μέσα μὲ παλιοὺς πελάτες. Ἀνήκουστο κι αυτὸ μὲ τὰ γλωσσόφιλα. Ἔκτὸς κι ἔχασα ἐπεισόδια.
Εὔα λέγεται ἡ κυρία στὴν υποδοχή. Ἡ ἀτάκα ποὺ συνήθως λέει: "ἡ κοπελα εἶναι ἡ θεά τοῦ σέξ καὶ τοῦ ἔρωτα". Μακάρι νὰ εἶναι ἡ Μιχαέλα τὸσο turbo, ὅπως διαβάζω. Πάντως ἔχει πελατεία.
28 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για γλωσσόφιλα δεν βλέπω να ανέφερα κάτι... Αν και επιλεκτικά όπως είπες κι εσύ το κάνει και αυτό σε κάποιους πελάτες που προφανώς γουστάρει πχ εμένα. Γενικά είναι από τις πιο τίμιες και εξελίξιμες κοπέλες με διάθεση πάντα και καυλιάρικο στυλ και απορώ πως δεν έχει προαχθεί σε στουντιοκόριτσο.
KF
KONSTANTINOS FRAGOULIS
28 Φεβρουαρίου, 2020
Τα γλωσσόφιλα τα ανέφερα διότι τα σημείωσες στις παρεχόμενες υπηρεσιες. Δηλ τι πήρες. Ξέρω ότι δεν δίνει.
Δέν εμφανιστηκε πέρυσι η Μικαέλα. Είναι παλιά στο μαγαζί.
Δεν γνωριζω πόσο καλή ειναι μέσα. Συνήθως εχει αναμονή και κάνω μεταβολή. Ειναι πολύ όμορφη πάντως.
Αν είναι τόσο καλό, όσο λές, μπορεί να προαχθεί σε cg γραφείου.
(Updated: 29 Φεβρουαρίου, 2020) 28 Φεβρουαρίου, 2020
Είναι γελοίο να πει κάποιος ότι δεν είναι όμορφη, είναι υπερβολικά όμορφη, γλυκιά κ πολύ θυληκη, αλλά με προβληματίζει το σημείο πολύ κίνηση, με το που μπαίνει στο δώμα η κοπελια γεμίζει το σαλόνι κ στα 6 λεπτά περίπου χτυπούν πόρτα..+ότι περιπλανιεται έξω στο σημείο εκεί κ ο τύπος με το μαχαίρι που απειλεί..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4