Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η τηλεόραση έδειχνε έναν καθηγητή επιδημιολογίας (ειδικό ντε, άνθρωπο που ξέρει τι λέει και έχει κύρος, όχι πλέμπα όπως εμείς), ο οποίος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το πόσο απροετοίμαστοι είμαστε σε ενδεχόμενο ξέσπασμα κορονοϊού. Κάθε σώφρων και νοήμων άνθρωπος θα λάμβανε ναι μεν τις προφυλάξεις του, χωρίς όμως να οδηγηθεί σε ακραίες καταστάσεις πέφτοντας θύμα της τρομολαγνείας των ΜΜΜ. Θα έπλενε τα χέρια του, δεν θα ακούμπαγε το πρόσωπο του, θα απέφευγε τις συναντήσεις σε κλειστό χώρο κτλπ. Θα σκεφτόταν την υγεία τη δική του, των συγγενών του, των συναδέλφων του και όλων των άλλων συνανθρώπων του (ειδικά αυτών που ανήκαν σε ευπαθείς ομάδες) και θα τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας. Πως αλλιώς θα ήταν ένας σωστός πολίτης και πως θα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας;
Εγώ όμως δεν ήμουν τίποτα από όλα αυτά και έτσι ετοιμάστηκα για Μεταξουργείο.

Στο δρόμο που βρίσκονται οι μονοψήφιοι αριθμοί της Ιάσονος ήταν σκόρπια στο πεζοδρόμιο σκατά, πρεζόνια ( πάλι σκατά δηλαδή) και σύριγγες. Γενικά τους αποφεύγω αλλά κάποιες φορές μέσα μου επιθυμώ κάποιος τελειωμένος να έρθει να με προκαλέσει ώστε να βρω πάτημα να τον γαμήσω στο ξύλο και να ξεσπάσω στην άθλια ύπαρξη του όλα τα νεύρα και την καταπίεση της καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον μου όμως το κέντρισε μία νεαρή καλοστεκούμενη πρεζού με καστανό μαλλί, λυγερό κορμί, πράσινο μπουφάν και τζιν. Παρατώντας στη στιγμή τα σενάρια περί τσαμπουκάδων αφού κάτι ξύπνησε ανάμεσα στα πόδια μου την πλησίασα (make love not war).
Της είπα ''γεια τι κάνεις'' και ένιωσα πως μαγνήτιζα όλα τα βλέμματα των πρεζάκηδων της περιοχής. Άρχισε από μόνη της να μου λέει τι πρόγραμμα κάνει και πάνω εκεί της είπα πως έχω πάνω μου μόνο 5 ευρώ (ψέματα, είχα 15 αλλά δεν ήθελα να καταλάβει πως είμαι λεφτάς) και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτά πίσω από κάνα κάδο. Δυστυχώς μου είπε πως είναι πολύ λίγα και εγώ (μετανιωμένος πλέον) της είπα καλά δεν πειράζει και έφυγα...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει, έπρεπε ή να την πιέσω να δεχτεί τα 5 ευρώ είτε να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να της δώσω ακόμα 10. Φαινόταν πως δεν είχε καιρό στην πρέζα και ότι ακόμα δεν την είχε ''σπάσει'' και έτσι ήθελα να το εκμεταλ.. συγνώμη να το χαρώ. Τώρα που σκέφτομαι πόσα θα μπορούσα να της κάνω (και πίστεψε με θα της έκανα πάρα πολλά και ακραία πράγματα που δεν πρόκειται να τα αναφέρω εδώ) ο πούτσος μου σκληραίνει και με κάνει να θέλω να μαλακιστώ στη φαντασίωση παραδομένος στο τέλος σε έναν απίστευτο οργασμό που θα ξέσπαγε με τέτοια ορμή συνταράσσοντας και κλονίζοντας όλο μου το σώμα. Υπάρχει όμως και επόμενη φορά.


Που είχαμε μείνει όμως; Α ναι! Αφού λοιπόν δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω -εξαιτίας της τσιγκουνιάς μου- τα αρρωστημένα βίτσια μου, κατευθύνθηκα στα τελευταία σπίτια της Ιάσονος. Δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την crackwhore καύλα και έτσι θέλησα να βρω κάποια που θα της μοιάζει. Το πέτυχα λοιπόν και πέρασα και καλά.

Η Άννα ήταν ψηλή, πολλή λεπτή, με απαλό δέρμα, καστανό μαλλάκι με αφέλειες, σχιστά μάτια (προφανώς μογγολικής επιμειξίας) και διέθετε απίστευτη ελαστικότητα παρά τα χρονάκια της.
Την περίμενα γυμνός πίσω από την πόρτα και μόλις μπήκε στο δωμάτιο την άρπαξα από πίσω και άρχισα να τη φιλώ (πάντα τους το κάνω για να τους παίρνω τον αέρα). Άρχισα να τη δαγκώνω στον αυχένα και να θωπεύω όλο της το σώμα με μια λαχτάρα που είχα καιρό να νιώσω. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έβγαλα το κομπινεζόν. Εκεί αντίκρισα και το μοναδικό της εμφανισιακό μειονέκτημα:τα βυζάκια της ήταν μικρά και πεσμένα. Δεν με πτόησε όμως και κατέβηκα αργά με τη γλώσσα μου σε όλο της το σώμα γευόμενος το κορμί της (και προφανώς τους ιδρώτες του προηγούμενού και ίσως και κάτι πιο παχύρρευστο, no homo).
Όταν έφτασα στο μουνάκι της το οποίο ήταν καλοσχηματισμένο, ξυρισμένο και απαλό ήρθε το δεύτερο φάουλ. Πήγα να γλείψω και κυριολεκτικά έφαγα μια τεράστια δόση κρέμας! Απαράδεκτο!
Την άφησα με τη σειρά της να με περιποιηθεί αφού δεν μπόρεσα να τη χορτάσω εγώ, και ξεκίνησε με φιλιά/γλειψίματα πρώτα στο στήθος/κοιλιά μου και έπειτα στην ηβική περιοχή και το παλαμάρι μου.
Η πίπα της θα μπορούσε να είναι και καλύτερη αλλά παρόλα αυτά κόντεψε να με τελειώσει έτσι, όμως εγώ είχα δώσει 10 ευρώ και το γαμήσι δεν θα το γλίτωνε.

Τη διέκοψα λοιπόν και την έφερα από κάτω μου, αυτή πήγε να μου βάλει προφυλακτικό αλλά εγώ ήθελα να νιώσω γυμνά τα μουνοχειλάκια της στο καυλί μου ώστε να γίνει σαν ατσάλι και να τη σχίσω για τα καλά. Αυτή μάλλον θα νόμιζε πως πάω να την γαμήσω ακάποτα (μπέσα δεν θα το έκανα αφού δεν είχα πιει εκείνη την ημέρα φάντα) και μου έριξε μια μπουνιά στο κεφάλι που με πόνεσε (λίγο).
Αμέσως αγρίεψα και φόρεσα την καπότα πιάνοντας την ταυτόχρονα από το λαιμό. Και σε αυτό το σημείο τι έκανε η πουτάνα που με ξετρέλανε;
Με κοίταξε με το πιο προκλητικό και λάγνο βλέμμα που υπήρχε και με προκάλεσε να σφίξω ακόμα πιο δυνατά. Θολωμένος από την καύλα και το θυμό την έπιασα για τα καλά από το λαιμό και άρχισα να δίνω πόνο. Αυτή με διευκόλυνε κάνοντας ένα αεροπλανικό σπαγγάτο ώστε να τον φάει ολόκληρο, χωρίς περικοπές και κλεψίματα και εγώ έσμπρωχνα με δύναμη. Τα πόδια της τα πήγαινε όπως γούσταρε αφού είχε απίστευτη ευλυγισία (σίγουρα θα έκανε μπαλέτο μικρή) και εμένα το χέρι μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από πάνω της.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και και μετά από πέντε λεπτά έβγαλα την καπότα ρίχνοντας τα όλα πάνω στη μουνάρα της και πιέζοντας με μεγάλη δύναμη to λαιμουδάκο της. Μόνο τότε φάνηκε σαν να πνίγηκε. Το γούσταρε όμως η καριόλα και είμαι σίγουρος πως είναι έτοιμη για πολύ πιο hardcore καταστάσεις.

*Όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα να τη γαμήσουμε 2-3 μαζί γιατί τότε μόνο θα χορτάσει πούτσα η τρύπα της και θα ικανοποιηθεί αφού βέβαια στο τέλος μας τα καταπιεί σε φάση bukakke.
Μία πούτσα όσο καλή και να είναι δεν μπορεί να τη φέρει στα συγκαλά της. Όποιος τα καταφέρει μόνος του μαγκιά του!

Δεν θα γράψω άλλα, θεωρώ πως ήδη μακρηγόρησα. Να κόψετε τις τσόντες και να πάτε να τη γαμήσετε. Αν φοβάστε φορέστε και μια μάσκα και ύστερα βουρ!

Α και κάτι άλλο. Οι γκόμενες γουστάρουν τσαμπουκάδες και αγριάδες (ξυλίκια, φτυσίματα, ξεφτίλα κτλπ). Τα θέλουν όμως να βγαίνουν αυθόρμητα από τον άντρα (το λεγόμενο alpha male) και να μην τα κάνει επιτηδευμένα γιατί τότε θα φαίνεται γελοίος και μαλάκας. Αν δεν μπορέσετε να τα κάνετε αυτά στις γκόμενες/γυναίκες σας, τότε αυτές αναπόφευκτα θα κοιτάξουν αλλού και έπειτα ούτε στα μπουρδέλα δεν θα μπορείτε να μπείτε από τα κέρατα.

Να το θυμάστε αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2020
Όνομα κοπέλας
Άννα
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Black-roseee, mela33, bilaki** και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2020
Σε πάω γιατί φαίνεσαι λούμπεν, αλλά συγχρόνως και εγγράμματος.

+1 από μένα.
26 Φεβρουαρίου, 2020
Σε γαμάω να ξέρεις απολειφάδι της κοινωνίας αλλά μάλλον δε χρειάζεται καν! Κάποιο από τα πρεζάκια που ψάχνεις για να σε πηδήξουν θα σου μπήξει μια σύριγγα και θα ησυχάσουμε από το είδος σου!
26 Φεβρουαρίου, 2020
Πίσω από το λογοτεχνίζον μπουκοφσκικό στυλ διακρίνω σοβαρά ψυχολογικά θέματα τα οποία καλό είναι να προσπαθήσεις να λύσεις ζητώντας και τη βοήθεια κάποιου ειδικού αν δεν μπορείς μόνος σου
26 Φεβρουαρίου, 2020
Θα εψηνα τη φαση να την πεθαιναμε στο πουτσο παρεα μεχρι που καταλαβα πως μαλλον ειναι προφαση για να γαμησουμε εσενα,πονηρουλη.

Ουτε μια τελευταια τανα δε μπορεις να κανεις καλα ρε σοσιοπαθες θυληκο αγορι και το παιζεις και alpha male μεσω ενος μπουρδελοφορουμ.Και εις ανωτερα.
L
leondardos
26 Φεβρουαρίου, 2020
"(ψέματα, είχα 15 αλλά δεν ήθελα να καταλάβει πως είμαι λεφτάς)"

Τα φιλιά μου στη Wall street.
(Updated: 27 Φεβρουαρίου, 2020) 26 Φεβρουαρίου, 2020
Μπουνιά η κοπελιά στο κεφάλι, μας βγήκε κ πυγμαχος..
Καλοσυνατη χάχα..
Πέρα από όσα διάβασα..εχω λιώσει πολλά παπούτσια στην Φυλής κ πέριξ πολλα χρόνια, όπως κ στην Ιάσωνος κ γενικά παντού με κρύο, με βροχή, με αέρα, με καυσονα αλλά ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψη μου πρεζου από αυτές τις Ιάσωνος που να εκδίδεται..
26 Φεβρουαρίου, 2020
Αυτό που το ακούω συχνά "γουστάρουν οι πουτάνες αγριάδες" δε το καταλαβαίνω.
Γιατί πρέπει εγώ να κάνω τον άγριο για να γουστάρει η άλλη; Εγώ δεν πληρώνω;
Σ
Σώμα
26 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άραξε, πολλά από αυτά είναι μέρος διαδικτυακής περσόνας.
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως...

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει αυτό που λέμε ''φυσιολογικός'' άνθρωπος.
Σωματικά ή ψυχικά όλοι έχουμε θέματα.
S
SkinnyPerv
26 Φεβρουαρίου, 2020
Φίλε πήγαινε μια βόλτα από το Ανδρέας ΣυγγρόςMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth
27 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός όλοι κρύβουμε τρελές ανωμαλίες μέσα μας για αυτό κ σε διαβάσαμε!!!
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2