Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δευτέρα πουρνό, είχα κάτι δουλειές στο κέντρο και μόλις τις τέλειωσα βαρέθηκα και είπα να τσαρκάρω. Πήρα μια ζαμπονοτυρόπιτα και ένα hell και άρχισα το περπάτημα...Εβλεπα Μπάτσους, ασφαλήτες, τάνες (και την Αλβανιδοκωλάρα, παρακαλώ αν την έχετε γαμήσει πείτε μου αν αξίσει να τρυπώσω και γω στον πρωκτό της, πραγματικά θα το εκτιμούσα), έβλεπα ζάκια και κάθε λογής μαλάκα και έτσι χαλαρά τρώγοντας και περπατώντας (και γαμώ τις καύσεις/δίαιτες) πήγα πρώτα Αλκηβιάδου. Πήγα για Μαρία αλλά δεν την βρήκα εκεί και από περιέργεια πήγα και στ άλλα 2! Σο 16β είδα ένα ναυάγιο (ντάξει γούστα είναι αυτά θα μου πείτε) στο 16γ όμως έπεσα ΠΑΛΙ θύμα της παιδικής μου ηλικίας...Για ΑΛΛΗ μια φορά είδα μια milfούλα Αλβανέζα (μ αρέσουν οι Αλβανές) που μου θύμιζε ΞΑΝΑ μια που παίρναμε όχι στις ελιές αυτή τη φορά ΑΛΛΑ στα σταφύλια...Ναι!Ναι!Ναι!
Ε εσένα θα σε Κατσικογάμης σκέφτηκα και έδωσα το μπλέ...
Η Ελένη που λέτε είναι κοντούλα με ωραίο μέτριο βυζάκι, καλούτσικο κορμάκι, μαλλί καστανόξανθο μέχρι τους ώμους και όμορφα ματάκια. Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Ηρθε μέσα, μου κανε κάποια πολύ τυπικά προκαταρκτικά και μια μέτρια πίπα ακάποτη. Στο σημείο αυτό μου πε πως πίπα δεν της αρέσει ακάποτη και επειδή εγώ για να περνάω καλά ΔΕΝ πιέζω ποτέ τις τάνες της λέω για βάλε να σε δω αλλιώς...Πράγματι με το σκουφί η πίπα της έφτιαξε αισθητά! οκ λογικά ή φοβόταν μην την χύσω ή επειδή μου το χουν πει και άλλες από ένα σημείο και μετά αναγουλιάζουν. Ετριμε το μουνί τις στο πόδι μου και ανέβηκε πάνω μου όπου άρχισε να χτυπιέται καλά και μ άρεσε...Την έστησα στα 4 και άρχισα να την καρφώνω καλά. Εκεί μου κανε τρελή εντύπωση...Η το ζει σαν τρελή ή της άρεσα τόσο Χμμμ; ή απλή η γυναίκα είχε και αυτή τις καύλες της. Μιλάμε μαλάκες ΓΑΜΗΘΗΚΕ σαν να την είχες ΓΚΟΜΕΝΑ! Οχι gfe και αρχίδια! Ήταν σαν amateur κατάσταση. Τι κουνήματα, τι φωνούλες τι καύλες και γούστα έβγαλε...Της άνοιξα τα μπούτια και ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ πιο έντονο πήδημα. Με κρατούσε από τα κωλομέρια και μ έσπρωχνε μέσα της. Το κρεβάτι έτριζε και μένα αυτό δεν μ αρέσει καθόλου αυτό σε βαθμό που με αποσυντονίζει αλλά είχα φτιαχτεί τόσο που λέω ρε γάμα και το κρεβάτι και όλα τώρα μαλάκα και δώσε πόνο στο κορίτσι...Και κάπως έτσι ήρθε το τέλος με μένα να σας πω την αλήθεια να την κοιτάζω με σχεδόν λατρεία/αγάπη και να της λέω από μέσα μου: "φτου σου μανάρα μου/καύλα μου για το γαμήσι που μου κανες και μου φτιαξες τη μέρα". Μετά κάθησε λίγο να πούμε και κανα 2 μαλακίες, δεν μιλάει πολύ καλά Ελληνικά αλλά τα βασικά τα παμε. Πιο ωραίες έχει εκεί έξω πολλές αλλά εγώ προσωπικά γκόμενα που μου βγάζει γούστα την διπλο/τριπλο-τσεκάρω!
Επίσης θέλω να πάω να δοκιμάσω και τη Μελίνα από Κολωνού που την έχω δει! Δύσκολα να πιστέψω ότι ΤΕΤΟΙΑ μαστάρια είναι φυσικό μέγεθος απλά τη μέρα που πήγα εγώ γινόταν του μουνιού την είδα κάπως και δεν ρίσκαρα!
Αααααχχχχ έχασε και ο σμπάουγκ ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου
Αυτά, καλές βόλτες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2020
Όνομα κοπέλας
Ελένη
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, flynow, STAVROS6969 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2020
Εεεεετσιιιι γερά παιχταρά μου Ναι!Ναι!Ναι!ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
25 Φεβρουαρίου, 2020
τη ζαμπονοτυροπιτα από που τη πείρες ήταν καλή τρωγόταν??? Δωσε μας ihfo
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2