Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 50 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα φίλοι μύστες .Μέτα από αρκετές παλαιότερες επισκέψεις που είχα κάνει σε αυτό τον οίκο, επίσης είχα σταμπάρει κάτι κωλαρες οι οποίες μου βγάζουν μια φοβερή καύλα(παρόλο που μυρίζει φόλα ) ,σήμερα κατέληξα να χαλάσω το κόκκινο εισιτήριο εδώ .
Ένα ήταν το κορίτσι που δούλευε (ενώ παλαιότερα έχω δει να δουλεύει άλλη μια μαζί της)
και το όνομα της νομίζω πως είναι Λίζα και λέω νομίζω γιατί είχα πολλές καύλες εκείνη την ώρα και ήθελα να αδειάσω με ρομαντισμό Ναι! ,
για αυτό δεν είμαι σίγουρος αν άκουσα καλά είχα ανεβάσει συμπίεση στα αυτιά Ματάκι Χμμμ;.
Το κορίτσι είναι νταρντανο γκομενα μελαχρινή με ίσιο μαλλί Λατινα καυλοφατσα με ωραία τεραστία κωλαρα βυζαρες και μπουταρες καλοσχηματισμένη με τα κιλά μοιρασμένα για δυνατές πιστονιες, φορούσε ένα κορμάκι μπεζ και έκανε το σαλοναρισμα της με ωραίο αέρα . Λέω λοιπόν εδώ είμαστε .
Τη κοπέλα την έχω ξαναπάρει παλαιότερα Κατσικογάμης και είχα σχετικά καλές εντυπώσεις όχι ότι τρελάθηκα βεβαία αλά είπα να τη ξαναδοκιμάσω σήμερα γιατί επικρατεί ένας πανικός σε γενικές γραμμές τις τελευταίες φόρες που έχω πάει στο σπιτάκι αυτό και δεν έχω χρόνο να περιμένω πότε θα γαμήσει και η κουτσή Μαρία για να μπω.Κεφάλι σε τοίχο!
Αρκετά με αυτά στα του δωματίου ...περιμένοντας το κορίτσι έχω καυλώσει φουλ και ακούω τις πορνογοβες να πλησιάζουν , ανοίγει η πόρτα μπαίνει μέσα όλα μου λέει γεια σου της απαντάω στα αγγλικά τα οποία καταλαβαίνει σχετικά καλά .Με χαϊδεύει κοιτάζοντας τα τατουάζ μου έπεσε λίγο σοσιαλ και περνάει καπότα πέφτοντας καπάκι με τα μούτρα στη πίπα ρίχνοντας μου πονηρές ματιές καύλας .Στη πίπα έβαζε και χεράκι πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου γιατί το έκανε πολύ ωραία . Στη συνέχεια ανέβηκε μόνη της από πάνω μου άρχισε λίγο κοπανημα και μετά τη γύρισα στα τέσσερα όπου έδωσα γερο πιστονιασμα να αδειάσω μέχρι τελευταία σταγόνα .
Το είχα τεράστια ανάγκη να χύσω με θέα μια κωλαρού σήμερα ,όπως και έγινε . Το δωμάτιο σκοτεινό και όχι τόσο καθαρό όχι ότι μύριζε βεβαία .
Το κορίτσι θα το ξανατιμησω ,πιστεύω ότι αξίζει ,δεν είναι καμιά μοντελαρα βέβαια αλά θυμίζει πολύ αυτές τις κωλαρουδες που κάνουν τουερκ σε βιντεακια με ραπ μουσική .
Ώρα επίσκεψης 17.15 το απόγευμα και κόστος επίσκεψης δέκα ευρώ για δέκα λεπτά και κάτι χωρίς να χτυπήσει πόρτα .
Καλά γαμήσια και ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ΜατάκιΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2020
Όνομα κοπέλας
Λίζα
dourosladers
Σπουδαίος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
147
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.630
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 abelo7979, artem82, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού