Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στην Αφροδίτη την Τρίτη 04/02/2020. Η Τσατσά μου παρουσίασε την Αφροδίτη η οποία από εμφάνιση είναι αρκετά όμορφη με ωραία περιφέρεια κ μεγάλο στήθος ( σιλικονάτο) Μου άρεσε αρκετά κ γι αυτό μπήκα μέσα χωρίς να ρωτήσω για προγράμματα.
Πήγα στο δωματιάκι που είναι στο ισόγειο κ όπως είπανε οι προηγούμενοι συναγωνιστές δεν ήταν κ τόσο καθαρό. Μετά από λίγο ήρθε η Αφροδίτη η οποία συστήθηκε σαν Ελληνίδα από την Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τον αγώνα με το να έρθει από πάνω μου να μου τρίβει το στήθος της στο πρόσωπο ενώ με χάιδευε στο σώμα.
Αφού είχαμε την έγερση πέρασε το προφυλακτικό κ άρχισε μία πίπα που ναι μεν ήταν ρηχή αλλά ήταν καλή. Απο΄στάσεις δεν δοκιμάσαμε κ πολλές , μία την κλασσική κ μετά την γύρισα στα τέσσερα για ν απολαύσω την θέα που ήταν αρκετά ωραία. Εκεί ήρθε κ το τέλος. Είπαμε δυο τρεις κουβέντες κ η Αφροδίτη αποχώρησε για τον επόμενο συναγωνιστή

Σε γενικές γραμμες θα έλεγα ότι είναι μία όμορφη κοπέλα που προσφέρει καλές υπηρεσίες. ¨Εχω δει όμως κ καλύτερες στην Μίνωος. Πάντως θα την ξανααέβλεπα κ την προτείνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2020
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.458
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού