Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 57 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια κριτική για την Ελινα, με την ελπιδα να ξαναέρθει, μια και έχει χαθεί πάλι για λίγο.

Ελινα λοιπόν, ένα 19χρονο πιπινάκι, μικροκαμωμενο, με γλυκό πρόσωπο, ευγενική και νεανική συμπεριφορά, και κορμάκι που δεν έχει προλάβει να το αγγίξει ο χρόνος. Μικρά στητά βυζάκια, με ρωγιτσες που σκληραινουν, κωλαράκι μικρό αλλά καλοσχηματισμενο, μουνακι κλειστού τύπου, αρκετά στενό που υγραινεται στο γλύψιμο.

Έκανα δύο επισκέψεις, και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Η κοπέλα έχει διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της, και δεν λέει όχι και μη όσο είναι κανένας άνθρωπος, και όχι κανίβαλος. Όταν πήγα να χώσω δάκτυλο διακριτικά μου ζήτησε να μην προχωρήσω. Η πίπα της χωρίς να δίνει ρεσιτάλ ήταν αρκούντως βαθιά, με πέρασμα από τα @@.

Έδωσε φιλιά (χωρίς γλώσσα) και με γλυκό και παιχνιδιαρικο τρόπο με αποκαλούσε "κλέφτη" γιατί δεν ακολουθούσα τη γραμμή που ήθελε, αλλά έκανα του κεφαλιού μου. Της δαγκωσα τα βυζάκια, της εγλυψα με δύναμη την κλειτοριδα, και έδωσα χαστουκακια στο κωλαράκι της.

Καβάλησε όμορφα και κινήθηκε αισθησιακά και για την δική της απόλαυση. Δεν δυσανασχετησε σε αλλαγές στάσεων, ούτε σε αύξηση της ταχύτητας και της έντασης για το τελείωμα.

Μετά το τέλος, σαν γκέισα με καθάρισε και ξάπλωσε μαζί μου για μερικά λεπτά μια και δεν είχε κόσμο και είπαμε τα της ζωής μας.

Γενικά μια κοπέλα που θα ξαναέβλεπα με ευκολία αν ποτέ ξαναέρθει.

Όπως πάντα η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελίνα
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού