Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές,
Την Τετάρτη πέρασα από τον εν λόγω οίκο έχοντας στο μυαλό μου την Τζένη. Στο σαλόνι η τσατσά παρουσίασε και την Χριστίνα. Μια όμορφη ξανθιά κοπέλα, ίσως κάτω από 30. Λεπτή με μακριά μαλλιά. Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να την δοκιμάζω να δω τι ψάρια πιάνει. Αν αξίζει είπα θα τη βάλω κι αυτή στο μενού.
Μπήκα μέσα και ετοιμάστηκα. Δεν άργησε καθόλου να έρθει μιας κι εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς μέσα.
Άρχισε να με φιλάει στο σώμα. Από την εμφάνιση και μόνο πλανιέσαι ότι θα περάσεις καλά. Ενώ της ζήτησα ακάποτη πίπα εκείνη μου φόρεσε το σκουφάκι κι άρχισε μια γρήγορη και άγαρμπη πίπα. Ξενέρωσα μπορώ να πω. Σε κάποια στιγμή σταματάει, όλη η φάση με την πίπα άντε να κράτησε το πολύ 2 λεπτά και πολύ λέω. Φυσικό ήταν να μου πέσει λίγο με τέτοια συμπεριφορά. Την πήδηξα λίγο και κατάλαβε ότι το προφυλακτικό πήγαινε να βγει. Το μουνί της ήταν αρκετά χαλαρό σε σχέση με άλλες κοπέλες που έχω γαμήσει.
Μου το ξαναφόρεσε και ξάπλωσα ανάσκελα. Πήγε να με καβαλήσει και στα δύο σπρωξίματα βγήκε. Μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου τον παίζει. Άρχισε τότε μια ακάποτη πίπα για λιγότερο απ΄΄ο μισό λεπτό. Ύστερα άρχισε να μου τον παίζει μέχρι που έχυσα.
Μετάνιωσα κυριολεκτικά που δεν επέλεξα την Τζένη, η οποία ξέρει να οδηγεί το παιγνίδι. Τι κι αν η Χριστίνα είναι πιο εμφανίσιμη. Καμία σχέση. Αγαπητοί μου συμφορουμήτες η ομορφιά δεν παίζει κανένα ρόλο. Η κοπέλα έδειξε να βιάζεται να με ξεπετάξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν λέω κι οι άλλες όσες πήγα, σίγουρα τον ίδιο σκοπό έχουν. Αλλά όχι έτσι βρε κοπελιά!
Πραγματικά, βρε παιδιά, πιο καλά το έχω να την παίξω μόνος μου στο σπίτι παρά να ξαναπάω στην ίδια. Λυπήθηκα το εικοσάρικο.
Αυτά από μένα προς ενημέρωση των άλλων, και δεν ξέρω αν η ίδια διαβάζει τις κριτικές εδώ μέσα. Αν τις διαβάζει και θέλει να μείνει στο χώρο, ας αλλάξει συμπεριφορά. Στο κάτω κάτω μας προσφέρονται όλες επί χρήμασι, δεν τις γαμάμε με το ζόρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2020
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
146
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, claimain, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2020
Ενω οταν ειχε ξεκινησει ηταν πολυ καλη εχει εξελιχθει σε μεγαλη ξεπετα.Την ψωνησε και αυτη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1