Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τετάρτη σήμερα πήγα Μετάξι, πιο πολύ από βαρεμάρα παρά να πάω να ταΐσω το κουνέλι μου! Είδα και κανά 2 καλά νέα πρόσωπα. Μετά από κανά 20λεπτο βόλτα σκέφτηκα ότι είναι αμαρτία από το Θεό να φύγω άχυστος και έτσι κοίταξα στοργικά το δεκάρικο που χα στην τσέπη μου! Εσένα θα σε θυσιάσω του είπα (ναι λέω μαλακίες Μαλακία) Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 είδα μια Ρωσίδα milf καλοδιατηρημένη. Κοντό μαλλί, ξανθό βαμμένο, ψηλή, με καλό πλην όμως κάπως πεσμένο βυζί, μπουτάρες και κωλάρα! Νταρντάνα ΟΧΙ χοντρή, από αυτές που ΓΟΥΣΤΑΡΩ να γαμάω! Είναι από αυτές τις φάσεις που θες να μπαίνεις ανάμεσα στα μπούτια μιας τέτοιας νταρντάνας και να της Κατσικογάμης τον αγάμητο! Επίσης είναι από αυτά τα παχάκια/κυβικά που η κωλάρα της στημένη στα 4 είναι μπαμπάτσικη, ζουμερή και για πολύ Κατσικογάμης Το πακέτο συμπλήρωνε το ακα τσιμπούκι που προσέφερε!
Μπήκε μέσα σχετικά γρήγορα! Προκαταρκτικά μηδέν αλλά στ αρχίδια μου! Εγώ μπήκα για να την ΓΑΜΗΣΩ. Αμα θέλετε προκαταρκτικά από ένα πλάσμα μα τι πλάσμα τραβάτε Κατερινάκι Φυλής 74 αριστερά! Τώρα πίσω στα του αγώνα...Στ αρχίδια μου που δεν έκανε προκαταρκτικά, ρωτάει πως θέλω το άρμεγμα, της λέω χωρίς! Εκεί για μένα έκανε το μόνο φάουλ του όλου αγώνα! Το γαμήδι το μωρομάντηλο με έτσουξε και επίσης ΜΗ ΤΟ ΖΟΥΛΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΩΡΗΗΗΗ! Ενοιωσα κάπως έτσι: https://www.youtube.com/watch?v=Bjywd6ZTMUQ αλλά δεν πονάν τα παλικάρια Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Anyway μέτρια πίπα. Της ανοίγω τα πόδια και της των χώνω! Η γκόμενα τα πόδια ΤΕΝΤΑ και να τον τρώει ΚΑΛΑ! και όλο μέσα! Τη στήνω στα 4 όπου πραγματικά ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΩΛΑΡΑ και άρχισα να δίνω πόνο! Ολο μέσα με τα τρελά της κωλομέρια να πάλλονται, να την χουφτώνα και ο ήχος του παφ παφ από το γαμήσι να απλώνεται στην ατμόσφαιρα μαζί με κάποια βογγητά! Κάπως έτσι τέλειωσα και έμεινα για κάποια δευτερόλεπτα μέσα της. Σηκώθηκε ευχαρίστησε και την έκανε. Εχω δει σαφώς πιο φιλικές γκόμενες αλλά πραγματικά εμένα μου βγαλε πολύ ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης και δεν με πείραξε καθόλου! Αντίθετα αυτό που με πείραξε ήταν ότι σ ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για τα δεδομένα του Μεταξιού επίπεδο, αντάξιο και καλύτερο πολλών της Φυλής (μέχρι και ο συναγωνιστής Σπιρτούλης θα έμπαινε) ΔΕΝ είχε καθρέφτη να με καμαρώσω! Δεν ενοχλήθηκα καθόλου από τσατσά και πρέπει να έμεινα κάπου 10-12λεπτά ίσως. Αυτά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2020
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, spirtoulis(2), perseas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2020
Τύπε η περιγραφή εμφάνισης και συμπεριφοράς παραπέμπει στην Καίτη που εργάζεται για χρόνια στον συγκεκριμένο οίκο πρώτη βάρδια. Γνωρίζεις αν πρόκειται για την ίδια;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1