Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πολύ πρόσφατη επίσκεψη στο 84Α και τη Σόνια.

Ήταν η πιο αξιόλογη παρουσία στην οδό εκείνη τη στιγμή.

Έπιασα χαλαρή κουβεντούλα με τον κύριο Βασίλη, πραγματική μορφή της οδού και γενικότερα της πιάτσας. Τι ιστορίες έχει να πει αυτός ο άνθρωπος. Βγαίνει η κοπέλα. Μες στη ζουζουνιά και το γούτσου-γούτσου.

Δεν θα πω πολλά αυτή τη φορά.

Δεν μου έχουν κάνει χειρότερη πίπα όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ άλλη φορά. Τραβούσε, ρουφούσε, χέρι, πολύ χέρι, δόντι, πολύ δόντι, πάρα πολύ δόντι, μου ερχόταν να της χώσω μπουνιά. Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνει, πραγματικά. Πρέπει να είναι τέρμα ηλίθια αν δεν το καταλαβαίνει τι κάνει. Παιδιά μου πόνεσε τον πούτσο! Την σταμάτησα κι άρχισα χαμούρεμα που δεν είπε όχι, απλά για να μην πάει χαμένο το 20αρικο και να μου σηκωθεί. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΠΙΠΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ. Εν τέλει αλλάξαμε 2-3 στάσεις, δεν έλεγε όχι, αλλά είχε αυτή την κλασική πουτανοψευτοζουζουνιά όλη την ώρα που άμα δεν είσαι 18αρης δεν τσιμπάς, δεν τη πιστεύεις λεπτό. Κακή ηθοποιία.

Ο πούτσος μου πονούσε για αρκετή ώρα αφού είχα φύγει, κάνει βόλτα, γυρίσει, κάνει μπάνιο κλπ.

Είναι ακατάλληλη. Ο μόνος λόγος που δεν έκλαψα 100% το 20αρικο είναι ότι τελικά μετά από τόσο κακή, απίστευτα κακή πίπα, μπήκα στον αγώνα. Αλλιώς θα ήταν τέρμα κλαμμένο.

Σαφώς δεν πρόκειται να ξανατιμηθεί ποτέ.

Διάβασα και κριτικές όπου όλοι την αποθέωναν. Αλήθεια, δεν ξέρω τι είδαν που δεν είδα. Μάλλον κάποιοι έχουν συνηθίσει σε κακές εμπειρίες, οπότε γι' αυτούς μια καλή εμφάνιση είναι ειδοποιός διαφορά. Tragic.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2.284
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geny24, claimain και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2020
Πιο παλιά της το είχα πει μην βάζεις δόντι μην το τραβάς έτσι κτλ!!! Το είχε σταματηση αλλά σε πιστεύω διότι και εγώ εχτές πήγα από εκεί αλλά στην πρωινή βάρδια απεναντη και μου έκανε ακριβός το ίδιο !! Σε κάποια φάση μάλιστα μπερδεύτηκε ? Και τον δάγκωσε ακριβός λίγο πιο κάτω από το κεφαλάκι...Δεν καβλωσα καν... ενο με βρήκε καβλωμενο στο κρεβάτι !! Με ξεκαβλωσε η ίδια ...φαντάσου !! Ο Τσάτσος ... Χτύπησε την πόρτα στο 6λεπτο!! Εγώ απλά την έπαιξα και την έλουσα για τιμωρία και δεν θα ξανά πάω ...σήμερα είναι καλύτερα το πέος μου μετά από επουλωτικές αλοιφές που του έβαλα χτες ...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1