Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από τις πολύ καλές κριτικές που είχα διαβάσει για το τσιμπούκι της Ελένης, είπα κι εγώ να την τιμήσω. Η επίσκεψη έγινε την πρωινή βάρδια, πριν από καμιά 10αριά ημέρες, αλλά μόλις τώρα βρήκα χρόνο για να ανεβάσω κριτική.
Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Ελένη είναι μια milf μετρίου αναστήματος, περίπου 40 ετών, με κανονικό σώμα, και μικρό στήθος. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση, και με το που γδύθηκε, έπαθα την πλάκα μου ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα ΤΙ ΡΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΈΣ ?? ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Το βυζί της είναι μικρό και ψιλο -πεσμένο, αλλά διαθέτει από τις μεγαλύτερες ρώγες που έχω δει ποτέ !! Ειδικά σε σχέση με το μικρό της βυζί, οι ρώγες της φαίνονται πραγματικά τεράστιες !!! Αμέσως την άρπαξα και άρχισα με πάθος να τις ρουφάω - έπαθα πλάκα μιλάμε. Στην αρχή δεν είδα κάποια αντίδραση εκ μέρους της, αλλά όταν πλησίασα τα 2 βυζιά της και έγλυφα και τις 2 της ρώγες σχεδόν ταυτόχρονα, άρχισε να μουγκρίζει και να μου πιέζει το κεφάλι προς το σώμα της. Θα μπορούσα άνετα να τις γλείφω κανά 2-3 ώρες, αλλά φυσικά έπρεπε να προχωρίσουμε και στο κυρίως μενού.
Αφού λοιπόν ελευθέρωσα τις ρωγάρες της από το στόμα μου, αυτή μου ανταπέδωσε με πλούσια προκαταρκτικά, με φιλιά στο λαιμό και στο στήθος μου, επικεντρώνοντας κι αυτή στις δικές μου ρώγες, όπου τις πιπίλισε με θέρμη. ΚαπέλοΚαπέλο Και τότε επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές κριτικές για το τσιμπούκι της. Ήταν από τα πιο ηδονικά τσιμπούκια που μου έχουν κάνει ποτέ, αφού η γλώσσα της πραγματικά δουλεύει σαν μηχανάκι. Έβαζε το πουτσοκέφαλο στο στόμα της, και του άλλαζε την πίστη με τη γλώσσα της. Δεν έβλεπα τι ακριβώς κινήσεις έκανε με τη γλώσσα της, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τα είδα όλα από την καύλα. Έκανε διαλείμματα και έγλυφε τον κορμό από το πλάι, σαν παγωτό, και μετά πάλι στο στόμα Ναι!Ναι! Εννοείται ότι το χέρι το χρησιμοποιούσε μόνο για να κρατάει σταθερό τον πούτσο μου, και όλη την δουλειά την έκανε με το θεσπέσιο στόμα της. Η γυναίκα έίναι πραγματική μαστόρισα, και παρόλο που δε μπορεί να κάνει deepthroat, κάνει από τα πιο ηδονικά τσιμπούκια ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Εννοείται ότι μετά από λίγο την σταμάτησα για να μη χύσω, και την έβαλα να μου κάνει καραμέλωμα στις μπάλες, για να κερδίσω λίγο χρόνο. Επειδή όμως είχα ξοδέψει αρκετό χρόνο με το να ρουφάω τις ρώγες της, η τσατσά έδωσε το σύνθημα, κι έτσι η Ελένη επέστρεψε τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμό, μετά από λίγο παρέδωσα το σπέρμα μου βαθειά μέσα στο στόμα της, αφού όλες μου οι προσπάθειες να κρατηθώ για να χύσω όσο το δυνατό αργότερα, πήγαν στράφι εξαιτίας της φοβερής τεχνικής της. Όταν μάλιστα ένιωθα το τέλος να έρχεται, άρχισα να σκέφτομαι τον Πάγκαλο, τον Καραμανλή, τον Κούλη και τον Τσίπρα, μπας και ξενερώσω λίγο και αντέξω λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν είχε κανένα αποτέλεσμα ΛύπηMoney MouthMoney Mouth

Πραγματικά, ακόμα κι αν δε γουστάρετε τις milf, το τσιμπούκι της θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω, ενώ αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι έχει 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΡΩΓΕΣ, που τις προσφέρει απλόχερα για ατελείωτο βύζαγμα Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2020
Όνομα κοπέλας
Ελένη
brujeria69
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.797
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Agisilaos Mac Duck, coscoras, bane4444 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2021
πρεπει να δοκιμασουμε τη κορασιδα , ευχαριστουμε για την πληροφορια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1