Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Bανεσσα λοιπον η επιστροφη πισω στα μερη ΚουλΝαι!Κατσικογάμηςνεαρη Ρουμανα 25-27 χρονων.
Ειναι κοντουλα και το στηθος της ειναι 1,5αρι στητο με μεγαλη σκληρη
ρωγα.Το προσωπακι της συμπαθητικο και πονηρο.Τα μαλλια της ειναι σκουρα καστανα
και τα ειχε κοτσο δεμενα.Το ατού στην εμφανιση της ειναι το πεταχτο τσουπωτο κωλαρι της που ειναι για
πολλα δαγκωματα.Τα ελληνικα της ειναι καλα και μπορει να γινει ευκολα συννενοηση τα παραπανω ειναι ακριβως οπως τα λεει ο μυστης και συνμπουρδελιαρης
Ναι! dmtrsxxx Προσκύνημα
ακριβως ομως για αυτο απλα αντεγραψα το κειμενο της περιγραφης του .
Στον οικο πηγα κατα της 18.20 μετα απο μεγαλη βολτα στη γυρω περιοχη βλεποντας τις φολες τη παρακμη και τις αλλαγες στις βαρδιες εκανα και κουβεντα με κατι τσατσους και τσατσαδες στα περιξ μεχρι που ειδα το μωρακι στο πεζοδρομο της Ιασονος φορουσε μπλε τζιν κολλητο τουρλα το κωλαρακι και περιμενα να αλλαξει με την Μαρια που δουλέυε στη πρωινη βαρδια .
Μολις αρχισε η βαρδια μπηκα πρωτος μου σκαει χαμογελαρα με το γλυκο προσωπακι δινω δεκαρικο στη τσατσα μπαινω στο δωματιο και αρχιζω να βγαζω τα ρουχα μου .
Στο δωματιο επαιζε τσοντα στη μικρη παλια τηλεοραση για το συγκεκριμενο οικο δεν εχω να πω πολλα λογια μονο το οτι ειναι σκετη καλτιλα και δεν βρομουσε σημερα πραγμα που ειναι θετικο .
Σκαει λοιπον το κοριτσι στο δωματιο χαμογελακια λιγο σοσιαλ καθαρο με το σγουρο του το μαλακι με τα ομορφα πεταχτα του βυζακια πολυ ομορφες ρογες για πιπιλα ειναι απο τα μωρα που θες να βαλεις τα μουτρα σου αναμεσα στα κολομαγουλα πραγμα που δεν εκανα Σπασίκλας.
Μου εφερε μια φρεσκαδα στο δωματιο μια νεανικοτητα μια ομορφη αυρα αρχησε με μια νορμαλ πιπα και ειχε στηθει πολυ ομορφα ετσι ωστε να παιρνω ματι το κωλαρακι της απο το καθρεπτη και να φτιαχνομαι πιο πολυ τα βυζακια της και τα μαλακια της να πεφτουν πανω στο σωμα μου τι να λεω σκετη καυλα το μωρο .
Για πρωτη σταση της ειπα να ερθει απο πανω ανταλλαζαμε ματιες γελακια πονηρα την εφερα πιο κοντα μου την αγγαλιασα της εδωσα ενα φιλακι στο λαιμο και μετα της ειπα να αλλαξουμε σταση και να κατσει στα τεσσερα που εγινε η καταθεση χωρις κλεψιματα πολυ ομορφα με καλο στησιμο .
Φιλοτιμο τημιο κοριτσι το τιμησε το 10αρικο στο φουλ 10 λεπτα + στο δωματιο πολυ ευχαριστη παρουσια ομορφη συμπαθιτικη πολυ καλη αυρα και καλο κρεβατι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2020
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
dourosladers
Σπουδαίος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
147
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.630
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Ημεδαπος και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού