Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 36 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Παγωνιά και κακοκαιρία στην πόλη, και το πορνο ένστικτο με έστειλε στο Νο4 .
Μπαίνοντας η τσατσά την εκθείασε για "άριστη περιποίηση, δεν βιάζεται, πέρνα και θα περάσεις καλά". Πλήρωσα το εξτρα πορνοπαράβολο με μασαζ , και πέρασα στο μεγαλο δωματιο . Μετα απο λιγο ηλθε η ΚΑΤΙΑ λιγο γεματουλα ειχε καποια σχετικη αμηχανια >
η τυπικες χαιρετουρες, στα του κρεβατιου ξεκιναει το μασαζ που ο θεος να το κανει λες και εκανε αγγαρεια και καθε τοσο ελεγε αν σε ποναω να μου το πεις , στο 10λεπτο με λεει να γυρισω προσπαθησε να μου βαλη προφυλακτικο και μετα απο δυο προσπαθειες το καταφερε αρχιζει ενα τσιμπουκι μετριο με τα δοντια να με γδερνουν , προσπαθησα να τις βαλω δακτυλο στο μουνι και στο κωλο και το αρνηθηκε με την φραση ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΔΑΚΤΥΛΑ , γενικος χαλαστηκα . Είχα ξενερώσει σε σημείο αφανταστο , και έτσι την αφησα να σινεχισει το τσιμπούκι, για να τελειώνουμε να φύγουμε. Το τσιμπούκι ήταν αδιάφορο, μονότονο και ρηχο και συμπεριφορά κομοδίνου μέχρι να ολοκληρωθεί το βασανιστήριο .
Μια και Είχα ξενερώσει σε σημείο, και έτσι την αφησα να συνεχισεει το τσιμπούκι, για να τελειώνουμε να φύγουμε. Το τσιμπούκι ήταν σαν και όλη την συμπεριφορά της, δηλαδή αδιάφορο, μονότονο και ρηχό. Μια επίσκεψη που δεν θα επαναληφθεί, μια και την θεωρώ μεγάλη αποτυχία.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι παρόμοια.
Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες, διαλέξτε μέρα με καλό καιρό, και πρωινή επίσκεψη ή Σάββατο μεσημέρι /απόγευμα μετά την λαϊκή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2020
Όνομα κοπέλας
Κάτια
manolis69
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.306
Πόντοι:
5.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimakos900

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού