Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα κι από μένα.
Το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από πολύ τρέξιμο στη δουλειά, είπα να κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ. Να εκτονωθώ λιγάκι. Έκανα μια τσάρκα από τη Φυλής, όχι μεγάλη. Πήγα στο 84 και το 65 για να δω τι παίζει με τη Σόνια και την Αρίνα που έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Μπήκα να δω, αλλά και στα δύο σπιτάκια γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Στο 84 μέτρησα 7 άτομα και στο άλλο καμιά δεκαριά. Δεν έμεινα ούτε λεπτό. Έφυγα γιατί πίεζε ο χρόνος για τη δουλειά. Πέρασα από το Φιλιππίδου 11 με την ελπίδα να βρω την Μάγια. Η τσατσά μου είπε ότι έφυγε. Έτσι κατέβηκα στο σπιτάκι Πιπίνου 118. Εκεί ήταν δυο κοπέλες. Η Φωτεινή και η Τζένη. Η φωτεινή δεν μου άρεσε- γούστα είναι αυτά- κι έτσι έδωσα το παράβολο και πέρασα για την Τζένη.
Η Τζένη μου φάνηκε ότι έβαλε λίγα κιλά από πέρυσι. Όμως μου αρέσει γιατί τα έχει σε καλές αναλογίες. Μπήκε πρόσχαρη στο δωμάτιο. επειδή ξέρει αγγλικά η φάση για μένα ήταν πιο ευχάριστη. Άρχισε τα χάδια και τα φιλιά στο λαιμό. Με ξάπλωσε και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει με τρόπο που μου τον έκανε τούρμπο. Συνέχισε με πίπα ακάποτη. Σε λίγο την έβαλα να με καβαλήσει. Είναι και η αγαπημένη μου στάση. Το μουνί της έχει καλή αίσθηση. Το γαμήσι κράτησε γύρω στο πεντάλεπτο, όπου και τελείωσα με έναν πολύ δυνατό οργασμό.
Σε γενικές γραμμές η κοπέλα είναι άψογη. Και δεν καταλαβαίνω τις αρνητικές απόψεις που διατυπώνονται εδώ μέσα. Ότι δήθεν κοιτάζει να σε τελειώσει με την πίπα. Ναι, ομολογώ ότι κάνει πολύ ωραία πίπα. Αλλά δεν μου την εντύπωση ότι προσπαθεί κάτι τέτοιο. Την κοπέλα αυτή θα την επισκεφτώ ξανά. Θα την έχω μέσα στα στανταράκια μου.
Την καλημέρα μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2020
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
146
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, dourosladers, Ημεδαπος και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού