Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα μύστες καλή χρονιά με υγεία και ένα νέο έτος με δυνατά όμορφα γαμησια με καλά τελειώματα σας εύχομαι.
Το κορίτσι λίγο πολύ το ξέρετε πάνω κάτω λεπτεπιλεπτο κορμί με πεταχτο κολαρακι βυζακι αναλογικό με το κορμί της πολύ όμορφο πρόσωπο με ξανθά μαλλιά ανοιχτά με αρκετά εξτενσιον όμορφα ματιά παράξενα κτλ κτλ.
Για τη κοπέλα αυτή τρέφω όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις από τα παλαιότερα χρόνια από τότε που δούλευε στο Μεταξουργείο με το όνομα Ροντικα.
Η κριτική μου λοιπόν θα είναι στατιστικού τύπου για το κορίτσι αυτό.
Πριν λίγο λοιπόν 5.1.2020 και ώρα 20.15 έχοντας ενημερωθεί από ένα μέλος τον Borgia21 ότι άλλαξε σπίτι το κορίτσι ανέβηκα και έριξα το πρώτο άδειασμα της χρονιάς με την Αρινα η οποία είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της γενικά, με την οποία είχα ξαναπάει τέλος του Δεκέμβρη στη πρωινή βάρδια του φ69β μαζί της.
Συνοπτικά 2 φορές μέσα σε 3 εβδομάδες.
Τη προηγούμενη φορά που πήγα αμέσως με το που έμαθα για την άφιξη της στη φυλής από κριτική του formet πέρασα σχετικά καλά τα είπαμε στα γρήγορα με θυμήθηκε από παλια γιατί όπως και να το κάνουμε ειμουν τακτικός πελάτης παλαιότερα όταν ήταν στο μεταξουργειο γιατί στη φυλής δεν την είχα πάρει ποτέ και κάναμε καλό κρεβάτι σχετικά.
Λοιπόν στο σημερινό πρόγραμμα ήταν αρρωστουλα μπουκωμένη συναχωμενη αλά το προσπάθησε πάρα πολύ δεν βιάζεται γενικά με ρώτησε αν θέλω ακαποτη της είπα ναι προχώρησε φίλησε στήθος κατέβηκε σιγά σιγά με χάδια προς τα κάτω έγλυψε λίγο παπαρι και τον έβαλε στο στόμα που άρχισε τη πιπα με αρκετό σάλιο και ντιπ θροουτ κατέβασμα αρκετές φορές αλά με το μπούκωμα στη μύτη πνιγοταν τεσπα έβαζε και λίγο δοντάκι σήμερα μετά μου λέει πως θες της λέω έλα από πάνω ανέβηκε ήρθε λίγο αγγαλιτσα και μετά τη γύρισα στα 4 εκεί ειμασταν ακριβώς στα 6 λεπτά και κάτι σκάω 5 με 6 πιστόνιες τσακ τσουκ.... αλά μου την έσπασε η τσατσά που χτύπησε τη πόρτα στο έβδομο λεπτό γιατί ρε φίλε δέκα λεπτά ειναι τι βιάζεσαι άλλη γαμιεται μέσα και είναι και αρρωστουλα κρίμα το κορίτσι κρίμα και ο μαλακάς εγω τεσπα ξενέρωσα λίγο τελείωσα με το ζόρι κατόπιν μαλάκιας από το κορίτσι και αδειασα τα αρχιδια μου για αρχή της χρονιάς ετσι.
Δεν τρελάθηκα για πρώτο γαμησι δεν έφταιξε φυσικά το κορίτσι αλά ψιλό Έκλαψα τα 20 λόγο του ότι είχε και αλά κορίτσια ένα γύρω για πιστονιασμα δυνατό.
Και από αυτή τη πρόταση καταλαβαίνετε ότι στατιστικά στο μεταξύ ήταν ανώτερη για δέκα ευρώ δεν το συζητάμε μπαίνεις χωρίς σκέψη η διαφορά που έπαιζε παλιά με σήμερα είναι ότι δεν είχε ακαποτο τσιμπουκι αλά όλα τα υπόλοιπα ήταν μέσα άρα κατά τη γνώμη μου για 20αρικο σε δύο συνεδρίες που είχα μαζί της μέσα σε 3 εβδομάδες δεν τρελάθηκα τόσο λόγω τιμής στο 20αρικο θέλω κάτι τις το παραπάνω, πιστεύω ότι έχει αρκετά καλύτερα κομμάτια στη περιοχή που πιστεύω ότι δίνουν πιο πολύ μέσα στο δωματιο βέβαια είμαι και τύπος κυνηγός θα έλεγα του βαλιου φορ μανεειι στο μετάξι χιλς καλά μωράκια για το δεκάρικο παίδες αλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας λόγω ψαξίματος.
Αυτά λοιπόν από τη σημερινή τσάρκα ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας έκανα τις δοκιμές μου έγραψα τη κριτική μου ελπίζω να σας κάλυψα καλό βράδυ καλή χρονιά καλά γαμησια και πάλι. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΝαι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2020
Όνομα κοπέλας
Αρίνα
dourosladers
Σπουδαίος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
147
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.630
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 artem82, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2020
Καλα που το έγραψες τυπε οτι είναι αρρρωστουλα.
Τα μουνοζουμα της θα ειναι πραγματικό εμβόλιο γεμάτο
αντισώματα για το βαρύ χειμωνα που έρχεται.
Φευγω τρέχοντας....
06 Ιανουαρίου, 2020
Η Αρίνα είναι μια από τις ιερόδουλες που δεν έχουν σταθερή απόδοση. Άλλοτε είναι πολύ καλή κι άλλοτε είναι πολύ μέτρια.

Πηγαίνοντας μαζί της είναι σαν να παίζεις μαύρα/κόκκινα στην ρουλέτα! Είτε θα φύγεις πολύ ικανοποιημένος μαζί της είτε θα φύγεις σκεπτόμενος εκείνην που απέρριψες για χάρη της.
06 Ιανουαρίου, 2020
Την είδα γύρο στο 10:10 το βράδυ με κολλητό τζιν ,καφέ μπουφάν ,κότσο τα μαλλιά και έντονα βαμμένη με κόκκινο κραγιόν να παίζει με το κινητό της και να περπατάει προς φυλής 99..!! Μάλλον θα σχόλασε νωρίτερα λόγο του ήταν άρρωστη !! Παντός έτσι με ρούχα είναι καβλα ...αλλά μέσα καμία σχέση ...Κουλ
06 Ιανουαρίου, 2020
Χρήσιμη η κριτική σου φίλε βγάζουμε τα εξής συμπεράσματα για να μην την πατήσουμε.
Α)Ήταν άρρωστη αλλά δούλευε στο μουνι της αν θα κολαγε κανέναν καμία γρίπη τα φράγκα να βγαίνουν...
Β) Σε θυμόταν από το Μεταξουργείο μιας και ήσουν τακτικός πελάτης αλλά σου φέρθηκε με ανάλογο σέρβις 10€ου ρωτοντας σε πως θες ακαποτη πίπα να υποθέσω ότι προκαταρκτικά ελάχιστα.
Η) Η τακτική των κεντρικών μαγαζιών Φυλής που θέλουν να έχεις συνολικό χρονο10 λεπτά στο δωμάτιο μαζί με την αναμονή μέχρι που να έρθει η κοπέλα και να αποχωρήσει από το δωμάτιο γι αυτό και χτύπησε πόρτα στο 6λεπτο.

Έγινε κατάλαβα εγώ προσωπικά όχι δεν θα πάρω τα συμπεράσματα μου τα έβγαλα πιστεύω και εσείς.Το προβλημα Φυλής είναι η τιμή αφού οι κοπέλες δεν έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν κάτι η προσπαθήσουν γιατί ζητανε20€πουλα έπρεπε να έχει πέσει η τιμή αυτά ...
06 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσκύνημαρισπεκτ αδερφέ μου.
06 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι όντως μυστη πάρα πολύ σωστή παρατήρηση Ναι!
06 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι κοκετα προσέχει τον εαυτό της όμορφο κορίτσι να ξέρεις τη δηκια σου κριτική διάβασα και ανέβηκα σφαίρα να τη πάρω. Ναι!
06 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το συμπέρασμα που έχεις βγάλει είναι πολύ σωστό όντως έτσι είναι τον τελευταίο καιρό που γυρνάω φυλής έχω χώσει 20ευρα αλά δυστυχώς δεν έχω πάρει αυτό που ήθελα συνοπτικά έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Προσκύνημα
06 Ιανουαρίου, 2020
Θεωρώ τήν Αρίνα από τις καλύτερες κοπέλες τής περιοχής, αν καί μία φορά συνευρέθηκα μαζί της. Στο 84Β δεν προκειται βέβαια να πάω. Ελπίζω να γυρίσει στο 71Α.
Σαφώς και δεν έπρεπε νά εργαστεί αφού ειχε ίωση.
Και βεβαια, πρεπει να αναφέρουμε όταν μάς τυχει σε πτωτική απόδοση.
06 Ιανουαρίου, 2020
7 λεπτα μονο με 20 ευρω και παραπονιεστε; Ναι!
PV
Peter Van Norden
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2