Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπεριζω τα καλητερα παιδιά, τους φίλους μου+τις φίλες μου κ συνοδοιπόρους μου, που μαζί είμαστε μια μπουνιά που θρυματιζει κ τοίχο,αυτο να το θυμάστε πάντα..
Παρασκευή πρωί μετα τα Χριστούγεννα βγήκα τσάρκα για να είμαι ειλικρινής ερευνητικού χαρακτήρα, δεν είχα σκοπό να περάσω για 2 λόγους αφ ενός είχα χαλαστει από την φόλα που έφαγα από την αλεξανδρα στην Φυλής όσοι γνωρίζουν την δράση μου ξέρουν, δεν πείραζει, να είναι καλά η κοπέλα έως εκεί της κόβει..φτάνει..
κ αφ ετέρου ειμουν λίγο στενοχωρημένος επειδή είχα γίνει θυσία πριν κάνα μήνα για ένα φίλο που τον είχα βοηθήσει σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε η μάνα του στην εισαγωγή της σε νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε ημουν τα αφτιά κ τα μάτια του κ σε πολλά άλλα στάθηκα, κινδύνεψε η γυναίκα να φύγει από την τωρινή ζωή, ευτυχώς πήγαν όλα καλά..
Κ η ανταμοιβή μου ήταν τις ημέρες των ευχαριστιών κ γενικά με έγραψε στα αρχιδια του ούτε SMS..
ετσι είναι η ζωή..δεν κρατώ κακιά αν χρειαστεί κάτι πάλι θα είμαι εκεί κ θα βοηθήσω..
Λοιπόν τσαρκαρω στο μεταξύ, χάος πολλες κοπελιές μουχλες, πρεζόνια, τα γνωστά κ εκεί που έλεγα να φύγω μπαίνω στον εν λόγω οικο αριστερά αυτό με την κουρτίνα,
ήταν μια τσατσά χοντρή που κουτσαινε μου παρουσιάζει την Ελένη κ έπαθα σοκ, λουλούδι, milf σαν pornostar, κοντά στα 50 σαν την σεξυ γειτόνισσα του απεναντι διαμερίσματος που απλώνει ρούχα με κοντό φουστανακι κ παρακαλάς να φυσιξει αέρας.. σώμα μοντέλου για το gntm, στήθος μικρό, άσπρο δέρμα, μαύρα μαλλιά, έμοιαζε πολύ με την Χριστίνα την Ελληνοουκρανη στο φωκαιας, θα μπορούσε να είναι η μάνα της η η μεγάλη αδερφή της.
Ανακεινωνει όλα εκτός κωλο, πληρώνο περνάω, έρχεται μετά από λίγο κ λέει αγχωμένη ήρθε το αφεντικό, κ τι έγινε τις λέω ας ήρθε κ ο Θεός ο ίδιος, στον αγώνα τώρα ότι είπε έγιναν τα πάντα, προκαταρτικα, χάδια, στασουλες, τα πάντα ελεύθερο στοματικό κ τελείωσα στο στόμα της.
Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι η τσατσά χτύπησε στα 6 λεπτά κ μετά χτύπαγε λυσασμενη κάθε 30 δευτερόλεπτα, πω λέω γαμαμε με το πιστόλι στο κροταφω, έλεος λυσαξε...
Την Ελένη δεν την έχω δει αλλού λογικά κάπου θα έχει δουλέψει, είπε ότι έχει κ δύο παιδιά, επικοινωνιακη, ταίριαζε κ η χημεία μας, τελικά οι milf είναι πιο εξηγημενες, κρατούν το λόγω τους, από τις πιτσιρικες στην πλοιοψηφια.
Με συγχωρείτε αν έγραψα πολλά κ σας ζάλισα, ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου, αν έχετε κάποια αναφορά, γράψτε στα σχόλια, θα χαρώ να διαβάσω.
Να είστε ολοι κ όλες καλά, χαρούμενοι κ υγιείς κ να προσέχετε εκεί έξω στο μεταξύ κ στα πέριξ, δεν πάμε μέσα στα αγγελούδια αλλά πάμε στην φωλιά του λύκου....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 @.Dod0s, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, jimakos900 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2020
"Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι η τσατσά χτύπησε στα 6 λεπτά κ μετά χτύπαγε λυσασμενη κάθε 30 δευτερόλεπτα, πω λέω γαμαμε με το πιστόλι στο κροταφω, έλεος λυσαξε..."

Νταξει μωρε λεπτομερειες.
PV
Peter Van Norden
08 Ιανουαρίου, 2020
Ήθελα να προσθέσω κ κατι ακόμα στην κριτική μου οτι επισκέφτηκα την Ελένη παλι μέρα απο 10 ημέρες περίπου κ η Τσατσα παλι χτύπησε την πορτα πολύ γρήγορα κ είπε η Ελένη παλι κανε γρήγορα κ οτι ηρθε το αφεντηκο οπως κ στην προηγούμενη επίσκεψη μου σε αυτη άρα το κανουν σκόπιμα..
Οπότε ξανά σκεφτείτε το για το αν ειναι να πάτε...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2