Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Καλή χρονιά κ από εμένα φίλες μου κ φίλοι μου, ελπίζω να σας βρίσκω όλους κ όλες ατσαλενιους, η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία, αγάπη, ευτυχία, χρήμα κ αρκετό fool γαμησι, αναγκαίο κακό..τι να κάνουμε..
ο άνθρωπος κ το sex πάντα πήγαιναν μαζί από αρχαιοτάτων χρόνων.
Δεύτερη ημέρα τα χριστουγεννα πάω τσάρκα βλέπω στον εν λόγω οίκο την αλεξανδρα που πάντα την είχα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, μπαίνω μέσα στον οίκο καλά τι χώρος είναι αυτός στενός διάδρομος μικρά δωματιακια λες κ είσαι σε κελυ από μοναστήρι, εγώ που είμαι κοντά στα 2 μέτρα χτηπαω το καφαλι χαλαρά, το αφεντικό που το έφτιαξε-διαμόρφωσε τον οίκο αρχιτέκτονας, διακοσμητής χα χα για τον γάιδαρο καβάλα.
Βλέπω την αλεξανδρα Ρωσίδα αδύνατουλα μακριά μαλλιά έχει κάνα 2 χρόνια στην πιάτσα, άσπρο δέρμα κάνει κάποιες ζουζούνιες πολύ θερμή ήμουν κ καβλωμενος ημέρες, άσχημος σιμμαχος η καβλα.. θόλωσα..
Ανακοινώνει η τσατσά απλό πρόγραμμα, λεω ξανάρχομαι βγαίνω έξω να το σκεφτώ λίγο, γυρίζω πίσω πληρώνο μπαίνω δώμα να βγάζω ρούχα.
Όταν έρχεται η Αλεξάνδρα στο δώμα καμιά σχέση με ότι ήταν στο σαλόνι, άλλος άνθρωπος ψυχρή απόμακρη σαν να ήρθε μια άλλη κοπελιά.
Ξάπλωσε λέει ούτε προκαταρτικα έκανε πάει να περάσει προφυλακτικό το έκανε κ σύγχρονος πάω να αγγιξω το κορμάκι όπα λέει έχεις παγωμένα χέρια, έχουμε φούρνο μικροκυμάτων να τα χωσο μέσα της λέω..
Μην με ξανα αγγίξεις λέει, ok της λέω τότε μόνο θα σε φιλαω ούτε προφτασα να τελειώσο την πρόταση κ η γλώσσα μου ακούμπησε την κλειτοριδα της νιετ - νιετ λέει έχει γούστο λέω από μέσα να είναι αληθινή Ρωσίδα, σταμάτα λέει εγώ δεν κάνω 69 καλά της λέω το βάζω στο μουνακι, έκλεβε με τα πόδια, μου λέει πονάω τελείωνε μην αργείς της λέω στα τέσσερα όχι απαντά, εσύ από πάνω της λέω ξέχνα το απαντά.
Έδεσε το γλυκό λέω μέσα μου πάω να την φιλήσω στο μάγουλο φωνάζει σαν να την έσφαξα, σιχαίνομαι λέει, απορώ είναι δυνατόν να κάνει κάποια αυτό το επάγγελμα κ να συχαινετε το αντίθετο φίλο..ειναι σαν να είναι κάποιος γιατρος κ συχαινεται τις εκκρίσεις των πνευμόνων, τα ανθρώπινα υγρά, το αίμα..τοτε δεν μπωρει να είναι γιατρός..
Εκείνη την στιγμή φωνάζει η τσατσά στα 7 λεπτά είχα βάλει το κινητό στο χρονόμετρο κ το είδα, τελείωνε λέει, δεν εχυνα της λέω στην Αλεξάνδρα να χυσω στην κοιλιά όχι λέει, η τσατσά είπε στο σαλόνι απλό πρόγραμμα να ακούς τι λένε στο σαλόνι τελικά δεν εκσπερμάτισα κ έφυγε, φεύγοντας της λέω δεν μπωρεις να με αφήσεις έτσι δεν εχυσα ούτε καν το 10 λεπτό πέρασε δεν είναι έντιμο κ μου λέει εσύ έχεις πρόβλημα εγώ είμαι τίμιο κ καλό κορίτσι κ κλείνει την πόρτα.
Αναρωτιέμαι τίμιο κ καλό κορίτσι.. Πουτσα στο μουνί κ ψυχή στον παραδείσο δεν πάει..
+ τις απατεωνιές που μου έκανε.
Ανακεφαλαιονοντας ήθελα να πω ότι είναι
όμορφη θυλική για όσους θέλουν κάποια λεπτεπιλεπτη αλλά στο δωμάτιο είναι χάλια, κοιτάει να φάει τα λεφτά κ να την κάνει.
Χίλια ευχαριστώ που κάνατε κλικ κ διαβάσατε την κριτική μου ότι θέλετε απορίες, παρατηρήσεις γράφετε στα σχόλια.
Να είστε όλοι καλά εσείς κ οι δικοί σας άνθρωποι κ το 2020 να σας φέρει ότι ποθείτε κ επιδιώκεται..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.014
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, chaoserevos, Kavouras13 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 04 Ιανουαρίου, 2020) 03 Ιανουαρίου, 2020
Στη φυλης εχω δει πολυ ωραιες πουτανες, πολυ πανω απο το μεσο ορο των Στουντιο, αλλα στα 20ευρω απο τις μουναρες της Φυλης μην περιμενουμε και πολλα...
Καλη χρονια! Μακρια απο φολες και να ειναι καλα οι σωστες πουτανες!
P
pse_kasths
03 Ιανουαρίου, 2020
Τύπε πολύ καλή κριτική, σωστά την ξεμπρόστιασες. Εύχομαι οι επόμενες εξορμήσεις σου μέσα στο 2020 να είναι επιτυχημένες.
03 Ιανουαρίου, 2020
Ποσα χρονια γραφουμε για την φολαλυσιδα στο σαιτ; Για τους προμοτορες; Για την αποχη;
PV
Peter Van Norden
03 Ιανουαρίου, 2020
Καλη χρονια παιχτουρα .
Μη μασας παμε για αλα καλητερα Ναι!
04 Ιανουαρίου, 2020
Δεν εργάζονται Ρωσίδες στην λεγόμενη μοντελοαλυσίδα μετά το 2012 αλλά Βαλκάνιες (Ρουμάνες, Μολδαβές, Αλβανές κ.α).
Τις Ρωσίδες τις καταλαβαίνεις από την προφορά, τον σωματότυπο και από το χρώμα των ματιών και όχι από το "Νιέτ" ή κάποιες γνωστές σε όλους λέξεις που θα σου πούνε.
05 Ιανουαρίου, 2020
Γαμαμε μονο στανταρακια,τιμιες εργατριες και δοκιμασμενες.Οποια αποκλιση,γινεται αποκλειστικα με ευθυνη μας.Πως κρατιουνται στη δουλεια;
09 Ιανουαρίου, 2020
Αυτη η (φολα) κοπελα ειναι Μολδαβη την εχω πατησει και εγω μαζι της και εκαψα ενα ακομα εικοσαρικο...
24 Αυγούστου, 2022
Μολδαβή είναι η Αλεξάνδρα, κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω.
Πάντα απορούσα πως στέκεται σε οίκο με 20€, διότι δεν κάνει.
Μόλις έκλεισε η μοντελοαλυσίδα (sic), η Αλεξ χάθηκε και εμφανίστηκε αργότερα στο Μεταξουργείο με 10€, δηλ στη συνοικία που τής αξίζει. Αρχικά στο Ιάσονος 16 και κατόπιν στο Μ.Αλεξάνδρου 25, όπου βρίσκεται και σημερα. Εκανα το λάθος να πάω δυο φορές μαζί της στο Μ.Αλεξ 25 και επιβεβαιώνω οτι ειναι πολύ ψυχρή μέσα. Σάν να προσπαθήσεις να πηδήξεις πτώμα.
Πεταμένο το δεκαρικο για οποιον περάσει μαζί της, κι ας την εκθειάζουν καποιοι σαλτιμπάγκοι σε άλλα sites. Το κάνουν γιά να διαβάσουν και να ψαρώσουν καποιοι ηλίθιοι που ψαχνουν τίμιες λυσεις με 10€.
review reaction 1 Ημεδαπος
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8