Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στο 71Α και στη Μαίρη. Την είχα δει αρκετές φορές, δεν έλεγα να μπω λόγω σιλικονάτου στήθους. Παρ' όλα αυτά, η εμφάνιση της κοπέλας και κυρίως η κωλάρα της, με έκαναν να ενδώσω. Είχα διαβάσει κριτικές, ήμουν προϊδεασμένος. Η κοπέλα δεν κάνει καλό σαλονάρισμα. Απλά μπαίνει στο χώρο με βλέμμα απλανές, κάνει μια στροφή και την κάνει για μέσα. Θέλει να κεντράρεις στην κωλάρα της, ακούγοντας παράλληλα τα διθυραμβικά σχόλια της τσα2, μιας εκνευριστικής θείτσας. Η τελευταία την έχει ανακηρύξει από μόνη της "βασίλισσα της Φυλής", λέγοντας ότι έτσι την λένε όλοι εδώ. Μαλακία Είναι το αστέρι της, η κουκλάρα της... Τέλοσπάντων. Αργά ή γρήγορα θα έμπαινα κάποια στιγμή. Την είχα στο νου μου. Ούτως ή άλλως η οδός έχει ξεπέσει. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Δίνω το 20αρικο και μπαίνω στο δωμάτιο. Από τα καθαρά της οδού. Έρχεται μετά από 5' η Μαίρη. Πώς σε λένε ρωτάει, τάδε, χάρηκα... Κι αμέσως ανοίγει καπότα πριν καν κάτσω, πριν καν την αγγίξω. Κάτσε λέει και βάζει καπότα σε πεσμένο πέος. Ω να σου γαμήσω λέω από μέσα μου. Της πιάνω στήθος, μου λέει κρύος είσαι. Της πιάνω κώλο, πολύ κρύος είσαι, μου παίρνει χέρι και μου το βάζει στα μπούτια της με το έτσι θέλω. Η πίπα της χέρι και πολύ δόντι. Δεν το πίστευα τύποι μου. Λόγω εμφανίσεως μου σηκώθηκε, είναι αδύνατο να μη σου σηκωθεί, εκτός αν είσαι αδερφή ή κωλόγερος, με τέτοιο κομμάτι στα πόδια σου. Το ξέρει καλά, εκεί στηρίζεται. Πίπα επιπέδου μαύρης πίσω από το δημαρχείο Αθηναίων. Κάκιστη, βιαστική. Πώς θέλεις μου λέει. Της λέω θα σου έρθω. Ανέκφραστη. Την αλλάζω στα τέσσερα να απολαύσω τουλάχιστον αυτό για το οποίο πήγα. Δεν δίνει κώλο φυσικά, παρά του ότι είναι πολύ δουλεμένος. Έριξα σφυροκόπημα, τελείωσα, μου λέει γεια, φεύγει, ντύνομαι, βγαίνω, κάνω νόημα με τα μάτια στο παιδί που ήταν έτοιμο να μπει, να μην μπει, δεν ξέρω τι έκανε τελικά. Δεν έκλαψα 100% το 20αρικο, καθώς ήξερα τι να περιμένω, άσχετο που τελικά ήταν χειρότερο. Με ενδιέφερε να την πάρω πισωκολλητό, να μου φύγει και το απωθημένο. Κατσικογάμης Όμως, όχι, δεν είναι η βασίλισσα της Φυλής. Η βασίλισσα της Φόλας, ναι, μπορεί. Δεν την προτείνω σε κανέναν. Εκτός αν πάει κάποιος αποκλειστικά για τον λόγο που πήγα εγώ. Α. Ξέχασα. Η πλαστική στο στήθος είναι μέτρια δουλίτσα, φαίνεται πειραγμένο αρκετά το στήθος στις θηλές και στο πως στέκεται. Η κοπέλα δεν κάνει όπως και να έχει. Εμφάνιση στούντιο, υπηρεσίες Μεταξιού στα χειρότερά του. Μακριά φίλοι. Ακόμα κι από το κακό σαλονάρισμα, πρέπει να προϊδεαστείτε για το τι έπεται.

Επίσης. Στον ίδιο οίκο έχει πάει μια Σάρα. Κάνει πολύ καλό σαλονάρισμα, με λάγνες ματιές, τρίβεται σε τοίχους, στον στύλο, σε καβλώνει και με το που τη βλέπεις. Δεν μιλάει ελληνικά. Μοιάζει αλβανάκι. Κοντή, χαμηλοκώλα, μικρό στήθος, καλούτσικη εμφάνιση. Μυρίζει φόλα όμως, δεν θα την τιμήσω. Και κάποιες κριτικές που έχω διαβάσει το επιβεβαιώνουν. Απλά είναι κάτι αξιόλογο μπροστά στην κατάντια της οδού. Ουρά από κόσμο Σάββατο βράδυ, τη στιγμή που άλλοι οίκοι βαράνε μύγες. Μάλιστα ένας πιτσιρικάς, πυρφόρος 20άρης, προπλήρωσε για τη Σάρα, μην τη χάσει, μην αργήσει και χάσει. Ρε τι μαλακίες κάνετε, πως τις μαθαίνετε έτσι. Την είπε ένας στην τσα2, δηλαδή προπληρώνουμε τώρα? Ε ναι, έτσι πάει, τι να κάνουμε τώρα λέει. Η ίδια τσα2 την είπε σε ένα παλικάρι που καθόταν πίσω πίσω κοντά στην κουρτίνα (ξέρουν τι εννοώ όσοι έχουν πάει) και έλεγε δεν φαίνεσαι καλά στην κάμερα, δεν θα βγει η Μαίρη.

Τι οίκος είναι αυτός ρε τύποι μου. Μακριά. Αισθάνεσαι ότι σε πληρώνουν, κι όχι ότι πληρώνεις, με τις απαιτήσεις που έχουν και τη κακή συμπεριφορά εργαζομένων και τσα2. Από εδώ και πέρα, δεν θα κάνω καν τον κόπο να μπαίνω να δω τι παίζει. Μαύρο. Γαμήσου

Money MouthMoney MouthMoney Mouth

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2.284
Πόντοι:
721
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quasimodo, athinaios44, Επιρρεπής και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2019
Πολύ χρήσιμη η κριτική σου. Η γκόμενα είναι όντως ΘΕΟμουνο κι ήμουν στο τσακ πολλές φορές να μπω. Κάτι όμως με κράταγε ρε φίλε και δεν μπήκα ποτέ. Μου μύριζε πολύ μούφα, ακριβώς από τον τρόπο που σαλονάριζε. Σε χάλαγε το βλέμμα της και το ύφος της αλλά μόλις γυρνούσε κώλο ξέχναγες και το όνομά σου. Το κάνει επί τούτου, δεν είναι χαζή!!!

Σκεφτόμουν αυτά που ΘΑ μου έκανε κι είναι τα ίδια με αυτά που λες εσύ. Και κατακαλόκαιρο να την άγγιζες θα σου έλεγε καίνε τα χέρια σου ή οτιδήποτε! Είναι ψωνισμένη, βασίζεται μόνο στην τρελή ομορφιά της αλλά αυτό δεν θα ισχύει για πάντα. Κι αυτό είναι που δεν έχει πάρει υπόψιν της. Οπότε μην κλαις και τόσο το 20άρικο. Δες το ότι σήμερα είσαι πολύ πιο έμπειρος να αναγνωρίζεις τέτοιες μη-επαγγελματίες πουτάνες που θεωρούν ότι είναι υποτιμητικό για αυτές να πηδηχτούν επειδή είναι μουνάρες!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
31 Δεκεμβρίου, 2019
Μακριά είναι φόλα κ γενικός φολοσπιτο, δεν είναι μονοπώλιο είναι τόσα σπίτια δείτε κ πιο κάτω, δεξιά αριστερά.
31 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιό σου.

Καλά έκανες και δεν μπήκες λοιπόν. Η κοπέλα είναι για τα μπάζα. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο είναι έξυπνη/πονηρή τελικά. Θα μπορούσε με τέτοια εμφάνιση να είχε ανέβει κατηγορία και όχι να είναι στη γ' εθνική. Σε studio φυσικά η πορεία της θα ήταν σύντομη, πολύ σύντομη, με τέτοιες υπηρεσίες. Εκεί δεν παίζουν τέτοιες μαλακίες ή και να παίξουν, θα είναι για λίγο. Μετά εξαφανίζεται. Άρα μάλλον προτιμά να ξεχωρίζει λόγω εμφάνισης σε έναν δρόμο που δεν έχει πολλά να δείξει πλέον και να προσφέρει πολύ λίγα στον πελάτη, χτίζοντας παράλληλα ένα κακό όνομα που δεν θα μπορούσε σίγουρα να σταθεί σε άλλη κατηγορία (studio ή cg). Κακή πρακτική και κοντόφθαλμη.
03 Ιανουαρίου, 2020
καλα αυτοι οι νταβαδες τι τις κρατανε αυτες τις φολες με τοσο κραξιμο που τρωνε εδω περα μεσα..και γω μια φορα την πηρα μονο και μονο επειδη ειναι πολυ ωραια αν και υποψιαζομουν απο το υφος της και μονο οτι θα ειναι φολα,και τελικα ειναι η χειροτερη απο ολες εκει..και γενικως εκει γυρω στα μαγαζια τα κοντινα,ολες φολες μου εχουν τυχει.
NN
nik neos kosmos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4