Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η κριτική γράφεται με σκοπό να ενημερώσει τυχόν συναγωνιστές που ετοιμάζονται να καταθέσουν το μπλε χαρτονόμισμα για χάρη της κοπέλας αυτής. Η τσατσά παρουσίασε τη Σάρα σαν μια κοπέλα από την Ιταλία, καινούρια στη δουλειά (1η μέρα δουλεύει όπως είπε χαρακτηριστικά). Μάλιστα το επανέλαβε και δεύτερη φορά ότι τώρα ξεκίνησε...Χμ...Τελοσπάντων, ενθουσιασμένος εγώ που πέτυχα κάτι καινούριο στη βαρετή πλέον Φυλής, έδωσα το εικοσάρικο και πέρασα στο δωμάτιο. Η Σάρα είναι μαυρομάλλα, μετρίου αναστήματος, ίσως με 2-3 παραπανίσια κιλά, τα οποία όμως είναι όμορφα κατανεμημένα στο σώμα της. Τα οπίσθια της έχουν ωραίο σχήμα και το ένα εξ΄ αυτόν κοσμεί ένα τατουάζ. Μπήκε στο δωμάτιο με ένα ανέκφραστο βλέμα, με χαιρέτησε "Ciao", γδύθηκε και πέρασε σκούφο. Η πίπα της τίποτα το ιδιαίτερο. Γι αυτό την ανέβασα σε cowgirl όπου χτυπήθηκε πάνω στον πούτσο μου για λίγο. Εξακολουθούσε να έχει αυτό το απλανές και ανέκφραστο βλέμα. Ερωτισμός μηδέν στην ατμόσφαιρα. Γι αυτό κι εγώ τη γύρισα στα 4, όπου το χύσιμο στη στάση αυτή το έχω σιγουράκι μετά από λίγο σφυροκόπημα. Αμ δε! Η κοπέλα δεν στήνεται σωστά, επίτηδες έβαζε τη λεκάνη της πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπώ σωστά αφού το πέος μου έπρεπε να κάνει καμπύλη προς τα κάτω. Προσπάθησα να της το πώ στα αγγλικά, τίποτα. Προσπάθησα με τα χέρια να την κουμαντάρω, να της κλείσω λίγο τα πόδια να έρθει ο κώλος πιο ψηλά, τίποτα, αυτή εκεί, βόιδι. Ε με τα πολλά δυνάμωσε η τσατσά τη μουσική "συνθηματικά" και η Σάρα μου είπε "ούνα μινούτο" η κάτι τέτοιο. "Άντε γαμήσου" είπα από μέσα μου και την έδιωξα. Μάγκες κάντε τη χάρη στον εαυτό σας, σεβαστείτε την τσέπη σας και επενδύστε τα λεφτά σε κάτι άλλο και όχι σε τάνες. Και απευθύνομαι κυρίως στα εμφανίσιμα παιδιά που έχουν λίγο μυαλό, που τους τα έχουν ζαλίσει τις αρχιδάρες τα κοριτσάκια και γι αυτό στράφηκαν στις πουτάνες. Επενδύστε στον εαυτό σας πρώτα, δώστε τον αγώνα σας και κάποια στιγμή τα μουνιά θα έρθουν και θα κάτσουν στο καυλί σας από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε γι αυτό. Καλή συνέχεια σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέλος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
312
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 claimain, Ημεδαπος , alfreewind και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2019
Δεν σου εσκασε ο αλβανοσυναγερμος απο χιλιομετρα;Σιγα μην ητανε Ιταλιδα.
17 Δεκεμβρίου, 2019
Εύγε για το τελευταίο σκέλος...
17 Δεκεμβρίου, 2019
Μη μασάς μυστη... Οι φόλες είναι μες το πρόγραμμα... Κακές επαγγελματίες παίζουν πολλές.
17 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προφανώς και δεν πίστεψα ότι είναι Ιταλίδα και δεν είναι ο λόγος που πέρασα στο δωμάτιο. Πέρασα γιατί έπεσα στην παγίδα της καινούριας κοπέλας. Γενικά όπου ακούτε την τσατσά να τονίζει ότι η κοπέλα είναι νέα στη δουλειά, η φόλα μυρίζει απο χιλιόμετρα.
19 Δεκεμβρίου, 2019
Το συγκεκριμένο είναι φολοσπιτο κ αυτή η κορασις είναι από Αλβανία.
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες να στραφούμε προς κοπελιές κ όχι σε ιερόδουλες αλλά, αρχικά ήθελα να σου πω εγώ δεν έχω δει κανέναν χαζό η άσχημο στα μπουρδελα στην πλοιοψηφια πάντα, δεν εξαρτάται από αυτό για να έχεις γκόμενα αλλά από το πόσα χρήμα έχεις στην τσέπη.
Από την αλλη κάποιες φορές υπάρχει ένας φόβος για να ανάλαβει κάποιος την ευθύνη μιας σχέσης.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5