Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.. Τετάρτη πρωί πέρναγα με μηχανή από Αχαρνών.. Κατά τη διάρκεια αναμονής σε κόκκινο φανάρι Χμμμ; έρχεται αναλαμπή το σχόλιο συναγωνιστή για την πρωινή βάρδια της Ρίτας στο εν λόγω οίκημα.. Χωρίς πολύ σκέψη και με εύκολο το πάρκινγκ μόνο όντας μηχανόβιος σταματάω για pit stop..
Μπαίνω μέσα και αντικρίζω τον τσατσο αναμένοντας να επιβεβαιωθεί ο συνάδελφος για τη Ρίτα..
Εκπληκτική περιποίηση..
Φιλιά χάδια και γενικά πολύ αίσθημα.. Καλή πιπα.. Ματαρες που κοιτούν όσο δουλεύει το σκούπακι.. Τελείωμα με ευθύβολο σουτ στο ανοιχτό της στόμα.. Ρίτα ανεβάζεις το επίπεδο..
Νομιζω είναι θέμα χρόνου να προαχθεί σε στούντιο το κορίτσι.. Ίσως υπερβολικός αλλά από την εμπειρία μου.. Αξίζει πολύ παραπάνω από πολλά φολιασμενα 50αρικα που μου έρχονται κατά νου.. Τώρα που είναι νωρίς και υπάρχει όρεξη θα επαναλάβω με κλασσικό ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςσφυροκοπημα.. Έδειξε αντοχές..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Μέλος
Εγγραφή:
20 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
75
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Th3W4s73d, geny24 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2019
Γεια χαρά φίλε χαίρομαι ιδιαίτερα που πέρασες καλά λαμβάνοντας υπόψιν σου το σχόλιο που είχα γράψει(σελ 8216)για την επάνοδο της Ρίτας στην πίστα.Οπως είχα αναφέρει η κοπέλα είναι αστέρι και αξίζει τα καλά λόγια καθώς η πιάτσα είναι γεμάτη με αρπακτικά τουω20€ου που κοροιδευουν.Η κοπέλα είναι θαυμάσιο παιδί και αν της φερθούν σωστά και με σεβασμό θα ανταποδώσει με τίς καλύτερες υπηρεσίες
28 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου.. Να πω ότι η κοπέλα αν και δεν το έχει στο προφορικό εάν της δώσεις το σέβας που της αρμόζει το ανταποδίδει πολλαπλάσιο.. αύριο Σάββατο θα πάω για επίσκεψη να δω αν δουλεύει.. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
18 Ιουλίου, 2020
Η Ρίτα επί του παρόντος είναι αστεράκι. Αν στο μέλλον φολιάσει είναι άλλο θέμα...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3