Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεν έχω διάθεση για πολλά, θα σας πω απλά τι έγινε...
Φυλής 74 στο ΔΕΞΙ ήταν μια Μαρία Βουλγάρα, κοντούλα, γλυκιά φατσούλα, ωραία βυζιά, λίγο τσουπωτή
Πίπα ανεφ σκούφου καλή και μέχρι εκεί...
1) όταν πήγε να περάσει προφυλακτικό μου σακάτεψε το πουλί με την δικαιολογία ότι μπέρδεψε την όψη του προφυλακτικού (άλλο ένα κόλπο να ψιλοπέσει ο λούτσος πριν το μπάσιμο)
2) τόσο τζελ ίσως και πρώτη φορά στη ζωή μου
3) στησίματα σε ΑΠΙΘΑΝΕΣ γωνίες για να γίνει διείσδυση
4) να ακούσω και ότι σιγά σιγά γιατί ΘΑ αδιαθετήσω σε κανα 2 μέρες! Ελεος δηλαδή ΣΉΜΕΡΑ πονούσες, ΌΧΙ είναι η απάντηση
5) την έδιωξα στο 5 λεπτο ζήτησα το 1/2 πίσω ΔΕΝ το πήρα, πήρα τ αρχίδια μου τα νεύρα μου και την έκανα χάνοντας ένα 20άρι
6) τώρα τρώω μακαρόνια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαρία
EvilPlasma
Ανώτατος
97
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Drill, ThE, jimakos900 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2019
Δηλαδή τι ακριβώς είπε η τσατσά? Γιατί δεν απείλησες με αστυνομία να τα δώσουν επί τόπου?
10 Δεκεμβρίου, 2019
Να είσαι καλά φίλε για το χρόνο σου.
Κριτικές κύριοι Γερο-μύστης
10 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είπε 2 πράματα:
1) ότι η κοπέλα (ψέμματα) κάθησε 10 λεπτά στο δωμάτιο
2) να καλέσω την αστυνομία για ποιο λόγο? Ποιο (δυστυχώς) ήταν το "έγκλημα"? Οι κακές υπηρεσίες μιας κοπέλας?
3) το μόνο που θα μπορούσα να κάνω θα τα ν ασκήσω βία. Δεν θα χα θέμα ούτε με νταβάδες ούτε τίποτα, σοβαρά το λέω δεν κοκορεύομαι, αλλά ΤΙ θα κέρδιζα? ΔΕΝ θα μπορούσα να πατήσω Φυλής και πέριξ για πόσο καιρό δεν ξέρω! Απλά κρίμα από την άποψη ότι κάθε φορά ή σχεδόν κάθε φορά που δοκιμάζω κάτι καταλήγω να επιστρέφω στα στανταράκια μου καθώς το "νέο" τις περισσότερες φορές απογοητεύει
10 Δεκεμβρίου, 2019
φίλε μια καλή μακαρονάδα χρειάζεται για να ξεχαστούν κατί τέτοιες φόλες!
Καπέλο
12 Δεκεμβρίου, 2019
Αυτή η καριόλα είναι πολλούς μήνες εκεί. Κάνει σαλονάρισμα καυλιάρικο και... όταν έχεις ένστικτο ρε παιδί μου την γλιτώνεις!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά ενώ δεν θα είχα πρόβλημα να την πηδήξω, κάτι μου έλεγε να μην το κάνω. Όσες φορές και να την έχω πετύχει. Τώρα είμαι σίγουρος! Μαύρο!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5