Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 57 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο πριν από καμιά βδομάδα, μεσημεράκι, όπου είπα να δοκιμάσω τη γιαγιά Στέλλα. Εκεί βίωσα μια από τις πιο αλλόκοτες αλλά και επικίνδυνες συμπεριφορές ως τώρα, και ισχύει αυτό που λένε 'όσο ζεις μαθαίνεις' ΚαπέλοΚαπέλο Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Στέλλα είναι μια γιαγιά άνω των 65 ετών, ξανθιά, γεματούλα με σχετικά καλό κορμί για την ηλικία της, αλλά το μεγάλο της ατού είναι τα βυζιά της τα οποία είναι σε καλή κατάσταση, και διαθέτουν μεγάλες και ωραίες ρώγες για βύζαγμα ΠροσκύνημαΠροσκύνημα. Μπαίνει λοιπόν μέσα, και αμέσως ξαπλώνει πάνω μου, αρχίζοντας να τρίβει το κορμί της πάνω στο δικό μου. Μιλάει καλά Ελληνικά, και η συννενόηση είναι εύκολη. Αμέσως άρπαξα τις μεγάλες και ωραίες ρώγες της και τις έβαλα στο στόμα μου, αφού ενώνοντας τα 2 βυζιά, κατάφερα να ρουφάω και τις 2 ρώγες ταυτόχρονα. Εκτός όμως από αυτό, δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή, και απλά έδωσε κάποια επιφανειακά φιλιά στο στήθος μου. Το άλλο πράγμα που έκανε, το οποίο εκείνη τη στιγμή κακώς δε με πονήρεψε, ήταν ότι έτριβε τη γέρικη μούνα της πάνω μου, και σχεδόν πάνω στον πούτσο μου. Λόγω της καύλας δεν έδωσα σημασία, αλλά αργότερα κατάλαβα Γερο-μύστηςΓερο-μύστης Σε κάποια φάση ξάπλωσε ανάσκελα, αλλά εγώ εξακολούθησα να έχω βεντούζα το στόμα μου στις ρώγες τις. Την ίδια στιγμή άρχισα να παίζω με τη γέρικη μούνα της, και έβαλα 2 δάχτυλα μέσα με τη μια, χωρίς να δυσανασχετίσει. Στη συνέχεια έβαλα και τρίτο, χωρίς να αντιδράσει και πάλι, και της άρεσε που τα κουνούσα με δύναμη μέσα της. Μόνο όταν πήγα να βάλω και 4ο, με σταμάτησε, οπότε σκέφτηκα να τεστάρω και την κωλοτρυπίδα της Ναι!Ναι! Χώνω 1 δάχτυλο μέσα στο έντερό της, και άρχισα να το μπαινοβγάζω με δύναμη, χωρίς να μου λέει το παραμικρό Ναι!Ναι! ΄Εβαλα και 2ο, αλλά όταν άρχισα να τα κουνάω με δύναμη μέσα στο έντερό της, πόνεσε και μου είπε πιο σιγά Ναι!Ναι! Η κωλοτρυπίδα της είναι ανοιχτή αρκετά, αλλά δεν την δίνει, τουλάχιστον τότε που πήγα εγώ.
Μετά από λίγο, κατέβηκε προς τα κάτω, και άρχισε ένα πολύ μέτριο τσιμπούκι Money MouthMoney Mouth Δεν είχε ιδιαίτερη ηδονικότητα και ζεστασιά, και όσο και να της πίεζα το κεφάλι, ούτε καν επιχειρούσε για deepthroat ΜαλακίαΜαλακία Πραγματική απογοήτευση, αφού θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα με τέτοια ηλικία και εμφάνιση, να προσπαθεί να κάνει παπάδες στο κρεβάτι.
Περίμενα μπας και βελτιωθεί η πίπα της, αλλά τίποτα. Της είπα να μου γλέιψει τα αρχίδια, αφού δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία από μόνη της, πράγμα το οποίο έκανε, αλλά χωρίς ιδιαίτερο πάθος. Στη συνέχεια ανασήκωσα τα πόδια μου και την έβαλα να μου κάνει γλειφοκωλάδα, η οποία ήταν χειρότερη και από αυτήν που είχα βιώσει πρόσφατα στο Κολωνού -48 το καινούριο, από την Εύα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Νόμισα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα, αφού το service της ήταν πολύ νωχελικό, και δεν είχε καθόλου πάθος σε ότι έκανε. Της είπα να μου γλείψει καλύτερα την κωλοτρυπίδα και τα αρχίδια, αλλά καμία βελτίωση - μιλάμε για απίστευτο ξενέρωμα, μεγαλύτερο και από της Εύας, αφού αυτή τουλάχιστον έκανε πολύ καλή πίπα και γλύψιμο στις μπάλλες, ενώ αυτή εδώ 0 στα 3 !!! ΜαλακίαΜαλακία

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, αφού βλέπω ότι πάει να μου πέσει λόγω του εντελώς νωχελικού της service, την βάζω να ξαπλώσει, την καβαλικεύω και βάζω τον πούτσο μου πάνω στη μάπα της, για να της γαμήσω εγώ το στόμα με δικές μου κινήσεις, μπας και τελιώσω. Αρχίζω να τον μπαινοβγάζω μέσα στο στόμα της, αλλά και πάλι δε με άφηνε να τον βάλω βαθειά. Οπότε λέω να βάλω καπότα για να την γαμήσω λίγο, και μετά να την βγάλω για να τα αδειάσω μέσα στο στόμα της. Και εκείνη τη στιγμή, βιώνω το απόλυτο σοκ Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! μου λέει ότι δεν τα παίρνει στο στόμα, ενώ ήμουν βέβαιος ότι κάνει ελεύθερο τελειωτικό, και ξενερώνω ακόμα πιο πολύ. Πάω να το σώσω στις καθυστερήσεις, σκεπτόμενος ότι με άφησε να μπαινωβγάζω τα ίδια δάκτυλα στο μουνί και στον κώλο της, και τη ρωτάω αν μπορώ να τη χύσω στη μάπα, αλλά κι εκεί έφαγα πόρτα ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου Τα πήρα στο κρανίο μιλάμε, και μέσα στην τσαντίλα την ρωτάω 'δε μπορώ να σε χύσω στο στόμα, δε μπορώ να σε χύσω στη μάπα, εεεε τότε πού μπορώ να σε χύσω' ?? Χμμμ; Και τι μου λέει ρε παιδιά, μπορείς να με χύσεις εδώ, δείχνοντάς μου τα βυζιά, εδώ, δείχνοντάς μου την κοιλιά της, κι εδώ, δείχνοντάς μου τη γέρικη μούνα της. Τι να κάνω, από το να φύγω άχυστος, πάω να βάλω καπότα να την πηδήξω. Και τότε με έστειλε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ααααα, μου λέει, άμα θες μπορείς να μη βάλεις καπότα. Τι εννοείς της λέω, νομίζοντας ότι δεν έχω ακούσει καλά. Να με γαμήσεις χωρίς καπότα μου λέει, και να χύσεις μέσα μου Ναι!Ναι!Ναι!
Μιλάμε έμεινα μαλάκας, και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, οπότε την ξαναρώτησα για 2η φορά, 'δε με αφήνεις να τελειώσω στο στόμα ή στη μάπα σου, και μου λές να χύσω μέσα σου χωρίς καπότα ??' Και τότε μου απαντάει 'ναι, αφού δε μπορώ πιά να μείνω έγκυος' Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Ήταν τέτοιο το σοκ, που παραλίγο να σηκωθώ να φύγω άχυστος, αλλά θέλοντας να πάρω μια μικρή εκδίκηση, άρχισα να τον παίζω, ενώ την ίδια στιγμή κουνούσα με ταχύτητα 2 δάχτυλα μέσα στο παχύ της έντερο, παρά κάποιες μικρές αντιστάσεις της. Μετά από λίγο κατάφερα, παρά τις ξενέρες και το σοκ που είχα φάει, να χύσω πάνω στα βυζιά της.
Ντύθηκε και με χαιρέτησε, αλλά εγώ δεν την κοίταξα καν ΘυμόςΘυμός

Τι να πω.......η γιαγιά έκατσε ξάπλα να της γλέιφω τα βυζιά και να της μπαινοβγάζω δάχτυλα σε μουνί και κώλο, αλλά αυτή από πρωτοβουλίες τίποτα. Η πίπα της, το αρχιδο-γλύψιμο και η κωλογλειφάδα της, όλα άθλια, χωρίς καθόλου πάθος και ζεστασιά. Και το χειρότερο, δεν αφήνει να τη χύσεις στη μάπα ή στο στόμα, αλλά επιδιώκει να τη γαμήσεις χωρίς καπότα, και σε προτρέπει μάλιστα να χύσεις μέσα στη γέρικη μούνα της ΜαλακίαΜαλακία
Τουλάχιστον με τη Φωτεινή και τη Λυδία στο Κολωνού - 27 όροφο, αν δεν ήσουν αρκετά μαλάκας να τις γαμήσεις χωρίς καπότα και να τελιώσεις μέσα τους, μπορούσες άνετα να γεμίσεις με σπέρμα το στόμα ή τη μάπα τους. Αυτή εδώ τις ξεπερνάει, και σου λέει 'βυζιά, κοιλιά ή άμα θες και στο μουνί χωρίς καπότα' Money MouthMoney MouthΛύπηΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Πραγματικά, ότι και να πω είναι λίγο για αυτόν τον δημόσιο κίνδυνο - ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2019
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
brujeria69
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.797
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 coscoras, bane4444, wert04 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2019
Είναι κοινό μυστικό για την Λυδία κ φωτεινή ολλοι το ξέρουμε αλλά από την άλλη μου φαίνεται τελείως αδιανόητο να τις γαμανε ακαποτα κ να τις κρεμπιέδιαζουν κ να τρέχουν τα χυσια από το μουνί..
Δηλαδή πριν πάνε στον επόμενο πελάτη κανουν κολπική πλύση..
08 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μην είσαι τόσο σίγουρος..
09 Δεκεμβρίου, 2019
Φιλε μου σε ευχαριστούμε θα εχουμε την προσοχή μας.Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3