Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας δει τα τιμητικά σχόλια για τη Σόνια του μαγαζιού όδευσα στοχευμένα προς το 11Α. Η υπηρεσία με ρώτησε: «Σεξ κάνετε;»…

Ήταν μια αιφνιδιαστική ερώτηση που δεν περιμένεις να ακούσεις σε τέτοιου είδους ευαγή ιδρύματα. Με αυτοπεποίθηση και νηφαλιότητα παρουσίασε δύο κοπέλες, μία πιο τολμηρή στο σαλονάρισμα, με παραπάνω κιλάκια κοντούλα και τη Σόνια. Και οι δύο γυμνές. Το όνομα της πρώτης δεν το θυμάμαι αλλά εμφανισιακά με κέρδισε περισσότερο αλλά ήθελα να δοκιμάσω τη Σόνια. Τη στιγμή που έβγαιναν τα κορίτσια έμπαιναν δύο νεαροί στον οίκο.

Μετά από ανταλλαγή σόσιαλ (και κάτι παραπάνω) των παιδιών με τις γυμνές κοπέλες είπα στην τσατσά ότι θα ήθελα τη Σόνια. Πέρασα από δίπλα της και ούτε καν με είχε κοιτάξει.
«Αρνητικά σημάδια έως τώρα», σκέφτηκα. Άλλη μία φορά μου έχει συμβεί και την έπαθα.
Ομολογώ ότι έκανα λάθος. Το σαλονάρισμα σαλονάρισμα αλλά το δωμάτιο δωμάτιο.

Μετά από πέντε λεπτά ήρθε η Σόνια, με χαιρέτησε και μου είπε να χαλαρώσω. Μου λέει «εδώ θέλω να είσαι χαλαρός μαζί μου» και μου ζήτησε να τα βγάλω όλα.
Της είπα να αρχίσει με πίπα και αποκρίθηκε: «ΟΚ. Μπορείς να κάνεις και να με πιάνεις όπου θες» συμπλήρωσε.
Το στοματικό της είναι μέτριο προς καλό, παραπάνω δυναμικό από όσο μου ταιριάζει. Της ζήτησα από την αρχή προφυλακτικο. Έπαιζε με τη γλώσσα της, τον χτυπούσε με αυτή κλπ. Της ζήτησα να μου γλείψει τα αρχίδια. Κάπου εκεί χάλασε η φάση αφού έβαζε δόντι, ήταν κάπως άγαρμπη και τα ρούφηξε απότομα κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να μου ξεφύγει ένα επιφώνημα και να πέσει κάπως η στύση. Μου ζήτησε συγγνώμη.

Δεν μπόρεσα να έλθω σε πλήρη στύση αλλά δεν το πιστώνω στην κοπέλα. Ναι μεν δεν με βόλευε ο ρυθμός της πίπας αλλά ήμουν κουρασμένος και δεν φταίει τόσο η Σόνια. Με προέτρεψε μάλιστα να τη γαμήσω και να ολοκληρώσω στο στήθος της! Αλλά της ζήτησα να ολοκληρώσω όπως αρχίσαμε.

Το αρνητικό της συνάντησης ήταν ότι η πόρτα βάρεσε στο 8λεπτο από την κατά τα άλλα ευγενική τσατσά γι’αυτό και η χαμηλή της βαθμολογία. Η δε Σόνια μου λέει «Δεν πας πουθενά αν δεν χύσεις!» χαχα! Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση είναι μικροκαμωμένη, δεν έχει «παραπάνω κιλά» με την ευρεία έννοια θα έλεγα αλλά κυρίως χαλαρό δέρμα. Το στιλ της είναι σαν μαγκάκι χωρίς νάζι και χωρίς ιδιαίτερη θηλυκότητα όταν μιλάει. Ντόμπρα γυναίκα σε πετίτ έκδοση.
Μπορεί να μην είναι του στιλ μου αλλά πράγματι είναι εργατική. Θα πρότεινα μόνο να διορθώσει το γλείψιμο των όρχεων με πιο ήπιες κινήσεις.

Εξερχόμενος του οίκου έμπαιναν δύο ηλικιωμένοι να δουν τι παίζεται με την τσατσά να ρωτά: «Σεξ κένετε;»
Θαρρώ πως το δικαίωμα στην υγιή σεξουαλική ζωή το έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.
Συμμετοχή/διάθεση 9/10
Σχέση απόδοσης/τιμής 8/10
Να είστε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2019
Όνομα κοπέλας
Σόνια
The Keeper
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.671
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EvilPlasma, darktranquillity, dourosladers και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού