Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 15 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη πριν από λίγο καιρό στον εν λόγω οίκο και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι η Νέλλυ είναι στο δωμάτιο, πληροφορώντας με ότι δεν χτυπούν πόρτες, δεν βιάζονται κλπ κλπ. Το πρόγραμμά της είναι ελέυθερο στοματικό και ότι τα κάνει όλα εκτός από πρωκτικό. Δεν πολυέλαβα υπ’όψιν τα περί χρόνου καθότι η αναντιστοιχία λέγειν-πράττειν είναι συνήθης στο χώρο. Η Νέλλυ είναι μάλλον κάτω από 1,60 αφού βγάλει τα παπούτσια. Μελαχρινή από τη Μολδαβία με «baby face» και κανονικά κιλά. Βγήκε από το δωμάτιο και μου χαμογέλασε.
Πέρασα λόγω της αύρας της: διαισθητικά. Αν κάποιος κυνηγά μοντέλα ίσως απογοητευθεί. Ήλθε μετά από πέντε λεπτά. Ελληνικά δεν γνωρίζει και αγγλικά μερικές λέξεις και φράσεις. Ηλικιακά βρίσκεται στις αρχές των πρώτων «…άντα» αλλά δεν της φαίνεται.
Μπήκε στο δωμάτιο με κάτι σαν κορμάκι-δικτυωτό. Τη χούφτωσα και της φίλησα το λαιμό και το στήθος. Από τις διαβαθμίσεις του στήθους δεν γνωρίζω αλλά έχει κάπως κρεμαστά και ικανοποιητικά και για πιπίλισμα και για γλείψιμο, κάτι που δοκίμασα.
Της ζήτησα να βάλει προφυλακτικό, παρόλο που παρέχετο και ελεύθερο στοματικό αλλά προσωπικά δεν παίρνω. Η πίπα της είναι μέτρια αλλά προσπαθεί. Καταλάθος από υπερβάλλοντα ζήλο την έπνιξα σπρώχνοντάς της το κεφάλι. Γύρισε, κάτι είπε στη γώσσα της σε στιλ «θα με πνίξεις», όχι κάτι προσβλητικό, ψιλογέλασε, ωστόσο επιθυμώ να μην πιέζω τα κορίτσια. Σε ήπιους ρυθμούς, κινούμενους σε gfe, της ζήτησα να γυρίσει. Με ρώτησε «Νορμάλ – Πισωκολλητό;» και της είπα το δεύτερο που είναι και το αγαπημένο μου όπου ήλθε και το τέλος.
Δεν θα πάρει εύκολα πρωτοβουλία αλλά σε αφήνει να κατευθύνεις τη συνεδρία. Δεν είναι κομοδίνο, συμμετέχει αλλά γενικά μου φάνηκε προσαρμόσιμη.
Ξαναπέρασα από τον οίκο και την τίμησα εκ νέου. Είχε βελτιώσει κάπως την πίπα και βίωσα διπλό οργασμό, πράγμα που μου συμβαίνει δεύτερη φορά. Χρόνος παραμονής 10’ την πρώτη και 15’ τη δεύτερη φορά, στην οποία χτύπησε πόρτα στα 12’. Να που η τσατσά είχε δίκιο αναλογίστηκα κατόπιν…
Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος, η κοπέλα επίσης.
Τέλος, προσωπικά συνάγω ότι η κοπέλα το κάνει από ανάγκη (δεν ξεπετάει όμως τον πελάτη), και ως μητέρα μωρού δεν έχει θέση εκεί.
Αξιοπρεπής, χωρίς μουρμούρα, ευγενέστατη και συνεργάσιμη. Απλά δεν θα την ξαναεπισκεφθώ για τους παραπάνω λόγους.

Το σύστημα δε με άφηνε να βάλω μεγαλύτερες βαθμολογίες:
Εμφάνιση: 6/10
Συμμετοχή 8/10
Καθαριότητα 10/10
Τσατσά 10/10
Σχέση απόδοσης - τιμής υπηρεσιών 9/10

Υγιαίνετε κι ευημερείτε Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2019
Όνομα κοπέλας
Νέλλη
The Keeper
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.629
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EvilPlasma, Ημεδαπος , darktranquillity και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού