Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη μετά από αρκετά χρόνια στην Πάολα, η οποία ήταν πολύ αδυνατισμένη σε σχέση με την τελευταία φορά που την είχα δει. Εννοείται ότι τα έχει ακόμα τα κιλάκια της, και εξακολουθεί να είναι νταρντάνα και δύσκολη να την κουμαντάρεις στο κρεβάτι, όμως έχει βελτιωθεί αρκετά εμφανησιακά και δείχνει πιο γλυκιά στο πρόσωπο. Πάντως, δεν έχω δει άλλη κοπέλα, που ενώ έχει τόσα περιττά κιλά, να έχει τόσο μικρά βυζάκια. Ακόμα και παλιά που ήταν τουλάχιστον 120 κιλά, τα βυζιά της ήταν στητά αλλά πολύ μικροσκοπικά.
Τέλοσπαντων, είπα να περάσω μέσα, αφού θυμόμουν ότι έκανε καλή πίπα. Στην αρχή της συνεύρεσης, μου έκανε αρκετά προκαταρκτικά, με φιλιά στο λαιμό και στο στήθος, και γενικά ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τη σταμάτησα για λίγο για να ρουφήξω τα βυζάκια της, και στη συνέχεια έκατσα να απολαύσω την πίπα της ΚαπέλοΚαπέλο Εκεί με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού διαπίστωσα με χαρά ότι το τσιμπούκι της ήταν ακόμα καλύτερο. Έκανε κάποιες προσπάθειες για deepthroat, αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάφερε και πολλά. Το στόμα της όμως προσέφερε ιδιαίτερη ζεστασιά και θαλπωρή στον πούτσο μου, και η πίπα της είχε πολύ καλή ηδονικότητα, χωρίς να κάνει κάποια ιδιαίτερα κόλπα. ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Σε κάποια φάση έκανε διάλειμμα από μόνη της, και άρχισε να μου γλείφει τα μπαλάκια. Τα έβαζε εναλλάξ στο στόμα της και τα ρουφούσε ελαφρά, χωρίς να με πονάει, και μετά τα έγλυφε με ιδιαίτερο ζήλο. ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Εκείνη τη στιγμή έκανα κίνηση και ανασήκωσα λίγο τα πόδια μου, και της είπα να με γλύψει και πιο χαμηλά, ελπίζοντας να έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμά της και να κάνει γλειφοκωλάδα, αλλά έφαγα άκυρο. Συνέχισε να μου παίρνει πίπα, και όταν με ρώτησε αν θέλω και σεξ, της απάντησα αρνητικά, αφού προτίμησα να κάθομαι σαν τον πασά και να με περιποιείται με το ζεστό της στοματάκι, παρά να μπω στη διαδικασία να κουμαντάρω την κωλάρα της.
Το στόμα της εφάρμοσε ακόμα πιό καλά στον πούτσο μου, ανέβασε ρυθμό, και μετά από λίγο άδειασα το ζεστό μου σπέρμα μέσα στο στόμα της. Το ρούφηξε καλά, και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν είχε μείνει στάλα, σηκώθηκε και τα έφτυσε. Με αποχαιρέτησε ευγενικά και αποχώρησε από το δωμάτιο.
Εμφανησιακά έχει βελτιωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι μια νεαρή νταρντάνα με πολύ μικρά βυζάκια. Δεν κάνει ιδιαίτερα κόλπα, αλλά η πίπα της είναι πολύ καλής ηδονικότητας, και το στόμα της είναι από τα πιο ζεστά που έχει νιώσει ο πούτσος μου ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Το δωμάτιο αρκετά καθαρό, αλλά η τσατσά φώναξε στα 7-8 λεπτά, χωρίς πάντως να επηρεάσει την απόδοση της Πάολας Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Πάολα
brujeria69
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.797
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 coscoras, bane4444, wert04 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού