Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 65 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Χαιρετώ τα καλητερα παιδιά,
Λοιπόν είχα διαβάσει τόσα για την τατιανα στην πλοιοψηφια καλά λόγια + πληροφορία ότι καταπίνει σπέρμα δεν ήθελα κ πολύ διότι έχω φετιχ, συγνώμη τώρα, θελετε να με παρεξήγησετε θέλετε όχι κ λέω θα πάω.
Αφήνω το αυτοκίνητο όχι στο Μεταξουργείο επειδή θρυματιζουν ντζαμια από καμιά 40 αυτοκινητα την ημέρα, το παρκάρω στην προτευουσα του Πακιστάν που όπως καταλάβατε είναι η Αχαρνών κ κόβω κάτω με τα πόδια.
Φτάνω στην Ιάσωνος το μεσημέρι άπειρα πρεζάκια συριγκες βαπορακια, τώρα τελευταία έχουν πλυθυνει, από έναν είχε σπάσει η σφαγιτιδα φλέβα στο λαιμό κεντρική γραμμή κ πλυμηρισε ο τόπος αιμα.
Παω στο σπίτι ή τσατσά τσακώνονταν με έναν πάκι ουτε γειά μου είπε ασυναρτησίες έλεγαν πως δεν πιάστηκαν έντονος διαπληκτισμος, μέσα η Τατιάνα έφτιαχνε τα μαλλιά καρφάκι δεν της καίγονταν είναι αυτό που λέμε το χωριό καίγονταν κ η πούτανα λουζονταν.
Ερχαιτε η τατιανα είναι όμορφη εντυπωσιακή κάτι σαν την Cory chase την πορνοσταρ δεν της μοιάζει αλλά το στυλ κ η ηλικία της μου τη θυμησε.
Πληρώνο περνω έρχεται μέσα χαμουρεμα στα όρθια γλοσωφυλα στην ουσία δεν δίνει άλλως βγάζει την γλώσσα σαν οχιά κ περιμένει.
Μου εκανε κ κάποιες νυχιες στην πλάτη τραβηχτες σαν βεντούζες με χάραξε, λέω μέσα μου πω Ρε πουστη μου στον Φρέντυ Κρούγκερ έπεσα
κ εκεί αρχίζουν τα άσχημα, άρχισε να γλύφει τα αρχιδια τα τραβούσε ποναγα πάρα πολύ νόμιζα θα πάθω συστροφή ορχεος μετά κάνει πιπα πάρα πολύ δυνατή με ρουφηγμα που δεν άντεχα κ τράβαγε το πετσακι με δύναμη κάτω νόμιζα θα ξεκολισει θα μου κάνει περιτομή, έβαζε κ δόντι, βέβαια όλα αυτά θέλω να πειστευω καλοπροαιρετα αλλά κ από την αλλη είμαι κ καχύποπτος μήπως το έκανε επιτιδες για να ελάχιστοποίηση την διάρκεια..
όπα, της λέω δεν έχω φίμωση, δεν καταλάβαινε τίποτα, δεν ξέρει ελληνικά, ούτε εγώ έχω πάρει ακόμα το λοουερ η το αντιστοιχο στα ρωσικοουκρανικα.
Κάπως τραβήχτηκα το βάζω ιεραποστολικα δεν έκλεβε αλλά ακόμα με πόναγε το εργαλείο πρώτη φορά πονεσα τόσο,μου ανέβηκε η πίεση 250, ειλικρινά πολύ πόνος.
τότε αρχίζει πάλι τις νυχιες στην πλάτη, καλά σε ξαδέρφη του ψαλιδοχερι έπεσα..
την γυρίζω πισοκολιτο να μην με φτάνει με τα νύχια, κάπως καλητερα..
Τις λέω να τελειώσο στο στόμα με σκοπό να το παίζω εγώ, αμέσως άρχισε το τσιμπουκι ακόμα πιο δυνατα πρώτη φορά έπαθα κάτι τέτοιο οργασμό δεν αισθάνθηκα καθόλου με τόσο πόνο αφού με ετσουζε κ καμία ώρα μετά κ στην συνέχεια δυστηχως τα έφτυσε στο καλάθι.
Συνοψίζοντας είναι όμορφη αλλά σκληροπυρηνικη ίσως γίνεται κ σκόπιμα για να μικρινη την διάρκεια της συνεδρίας.
Για να ξαναπάω δεν το κόβω..
Πάω ένα δρόμο παραπάνω στην φωτεινή κολονου 27 που έχει κάνει διατριβή στην πιπα, το παίρνει με αγάπη κ θαλπωρή.
Αυτά από εμένα σας ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου, ότι παρατήρηση θελεται γράφεται στα σχόλια θα χαρώ να διαβάσω να είστε όλοι κ ολλες καλά κ να προσέχετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
Εγγραφή:
14 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
7.016
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, alpula, jimakos900 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2019
ρε φίλος μας στράβωσες με τα Ελληνικά σου. Μα πως γράφεις έτσι; μήπως είσαι χρυσαυγίτης;
D
demosmet
30 Νοεμβρίου, 2019
Δυστυχως ο τραυματισμος του πεους οδηγει σε νοσο Πεϋρονυ. Ευτυχως μας προειδοποιησες για τα κολπα αυτης της απατεωνισσας.
PV
Peter Van Norden
01 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστός η νόσος περονι εκτός από όταν υπάρχει από την γέννηση μπωρει να γίνει κ από κάκωση.
Να ήταν καμιά πιτσιρικα να μην ήξερε θα έλεγα πάει στον κόρακα αυτή έιναι μια αλφα ηλικίας κ έχει τρομερή εμπειρία, η ψυχρή λογικη λέει ότι μάλλον γίνονταν με κάποια σκοπιμότητα..
02 Δεκεμβρίου, 2019
Όπως είχε αναφερθεί απο κάποιους συναγωνιστές, ήταν πολύ πιθανόν η κοπέλα κάποια στιγμή να "καεί". Δεν ξέρω εάν το συγκεκριμένο συμβάν είναι μεμονωμένο αλλά εάν επαναληφθεί, τότε πιθανόν η κοπέλα να εκφράζει με αυτό τον τρόπο, μία κάποια επιθετικότητα και μία κάποια αγανάκτηση.
M
Mixanodigos
03 Δεκεμβρίου, 2019
αυτά που περιγράφεις δείχνουν ότι η κοπέλα έβγαλε ψυχολογικά.
Ότι χειρότερο.
03 Δεκεμβρίου, 2019
Γουστάρω δυνατό αρχιδορούφηγμα οπότε θα την επισκεφθώ Μεγάλο χαμόγελο
10 Δεκεμβρίου, 2019
Ωραία η κριτική σου τύπε μου , όποτε μακρυά από την τατιανα γιατί Δαγκωνη ..!!!
20 Αυγούστου, 2020
Αγαπητε συμπολεμιστη οι νυχιες τα δαγκωματα τα τραβηγματα και αλλα ειναι κοπλα ξεκαβλεξ και ειναι ψυχαναγκαστηκα σε βαρος πάντα του πελατη .... ωστε να ενεργεις λεγοντας αντε να χυσω για να μη χασω τα χρηματα κλπ αποτελουν συστημα απο καποιες ιεροδουλες με σκοπο να μην κουραζονται .... κλπ κλπ
Η πληροφόρηση απο τσατσωνι ....
Επιπλεον να ξερεις οτι τα σχολια τα διαβαζουνε και οι ιδιες οι ιεροδουλες , φυσικα με αλλο προφίλ κλπ γιαυτο και αναρτούν σχόλια υποβιβασμού κλπ κλπ Προσοχη στο ακαποτο διοτι κυκλοφορεί ηπατίτιδα C και B , και κάνει τσάρκες στην φεγγαράδα και οχι μονο ,ο προσφιλής και αγαπητός.... και ευκολοδεχούμενος ερπητουϊος ( και μετα αντε να τον βγαλης απο το καυλι σου ...................ΜΕΓΑΛΕ
B
black007
review reaction 6 pipinokinigos28
12 Αυγούστου, 2021
συντροφε επίτηδες κανει τις δοντιες και τις γρατζουνιες μουχε εκμυστηρευτει πολυ παλιοτερα ...λεει για να ξερει η γυναικα του οτι ξενογαμαει !!!!!!! μιας και την ιδια την απατα ο γκομενος που εχει ο sergei με την marina απο την ζαποριζια γαμοντας αυτην και τη μανα της κατερινα στο ιδιο μαγαζι... .Τετοιες ειναι οι πουτανες ...... οικογενεια γαμιομαστε και βαλε ....
review reaction 1 Accountant, Ημεδαπος
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9