Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα περάσει αρκετές φορές και είχα δεί την Σόνια στο σαλόνι και ψηνόμουνα να μπώ αλλά δεν ήμουνα πότε σίγουρος.

Την μέρα της επίσκεψης, είχα περάσει από τα περισσότερα μαγαζία της περιοχής και δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο, οπότε είπα να πάω επιτέλους με την Σόνια, μιας και μου άρεσε ο τρόπος της στο σαλόνι.

Πληρώνω λοιπόν και περνάω στο δωμάτιο και μετά από 5-6 λεπτά έρχεται και η Σόνια. Η κοπέλα είναι απο Αλβανία, κοντούλα, με λίγα περίσια κιλά(4-5) καστανόξανθη, 1-2 βυζί, γενικά είναι λίγο πάνω από το μέτριο. Με το που μπαίνει μου λέει "Ξάπλωσε να σε γλύψω παντού" Χαμόγελο . Άρχισε και έγλυφε αρχίδια για αρκετή ώρα και με ρωτάει "πιπα πως θές;" οπότε της λέω χωρίς μιας και φαίνεται καθαρή κοπέλα. Καθόλου δόντι και ρούφαγε, κάθε κίνηση την ένιωθες κανονικά. Ταυτόχρονα εγώ έπιανα μουνί και μου "ελεύθερα κάνε οτι θες" οπότε άρχισα ελαφρυ δάχτυλο αλλά η πίπα της ήταν πολύ καλή και σηκώνομαι όρθιος ώστε να την κοιτάω όσο τον ρούφαγε.
Επειδή σηκώθηκα νόμιζε οτι ήθελα να τελειώσω ήδη και μου λεει "αμα τελειώσεις τώρα, μην σε νοιάζει, συνεχίζουμε για δεύτερη." λέω όπα τι φάση; η κοπέλα είναι η αντι-φόλα, καλα πάει. Την αφήνω να συνεχίσει πίπα για λίγο ακόμα και μετά μου λεεί "Γαμησέ με!" και της λέω οκ. Την βάζω στα 4 και άρχισα να την γαμάω με μέτρια ταχύτητα και μου λέει "Αργά και βαθιά..." και οσο την γαμαγα μου γινόταν και πιο πέτρα και μετα από μερικά σπρωξίματα άρχισε κανονικά ελαφρα βογγητα.
Την είδα οτι κουραζόταν στα 4 και την γύρισα ιεραποστολικό να γλύφω τα βυζία της κιολας και σε εκείνη την φάση ήμουνα πέτρα, που συνήθως δεν παίζει με τα προφυλακτικά, αλλα με αυτή πέτυχε. Την γαμαγα και μου ελεγε συνεχεια "Ναι, μ'αρεσει" και τετοια αλλα οχι υπερβολικά που βοηθούσε πολυ.
Κάποια στιγμή της λεω "Θα μου πάρεις πίπα να τελειώσω;" και απαντάει "Ναι στο στόμα μου να τελειώσεις". Ναι! Την γυρίζω να ξαπλώσει στο πλάι και έχει ανοίξει τα πόδια της και μου παίρνει πίπα. Όσο αυτή ρούφαγε είχα βάλει εγώ το μεσαίο δάχτυλο μέσα και της έτριβα το μουνί οπου σε κάποια στιγμή σταματησε την πίπα και γυρνάει το κεφάλι της πίσω και λεει "ΝΑΙ, έτσι, εκεί συνέχισε" και φάνηκε να της αρέσει οπότε εγώ ήθελα ακόμα πιο πολύ να την χύσω και της σπρώχνω το κεφάλι στον πουτσο μου χωρίς να σταματήσω το τρίψιμο.
Μετά από 3-4 λεπτά ετοιμάζομαι να χύσω οπότε τον παίρνω στα χέρια μου και αρχίζω ενώ αυτη τον έχει στον στόμα της και με το ένα χέρι μου χαιδεύει τα αρχίδια. Το τέλος ήρθε στο στόμα της, πάει τα φτήνει και μου λέει "Μου άρεσε... και νομίζω έχεις ξαναέρθει και σε θυμαμαι".

Όταν βγήκα ήταν και η Έμιλυ απέξω και μου κάνει μια Λύπη φάτσα και μου λέει "Την άλλη φορά θα σε σκίσω εγώ!"

Την άλλη φορά, θα ρωτήσω αν κάνουν παρτούζα βασικά και μπορεί να τις πάρω και τις 2 γιατι δεν φαινόταν άσχημη και η δευτερη κοπέλα.

Σίγουρα θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
146
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, darktranquillity, Paliotsarkadoros και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού