Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θέλοντας να εκμεταλλευτώ τον λίγο ελεύθερο χρόνο που είχα πριν από λίγες ημέρες, όταν κατέβηκα στο κέντρο για δουλειές, πήγα στο συγκεκριμένο οίκο για να τσεκάρω αν ήταν η Βίκυ, αναζητώντας μια τίμια και καυλωτική πίπα ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Για καλή μου τύχη, ήταν εκεί, οπότε πέρασα αμέσως στο δωμάτιο.
Η νταρντανο-Βίκυ , για όσους δεν την ξέρουν, είναι μια milf αρκετά γεματούλα, με κοντό μαλλί αλλά και ωραίο γλυκό πρόσωπο. Μπήκε στο δωμάτιο όπως πάντα πρόσχαρη και χαμογελαστή, και αμέσως μου πρόσφερε τους βύζους της για γλείψιμο, ενώ η ίδια ανταπέδιδε με φιλιά και ελαφριά ρουφήγματα στο λαιμό και στο στις ρώγες μου. Τα προκαταρκτικά συνεχίστηκαν από μέρους της με αρκετό πάθος και ζεστασιά, και μου τον έκανε πύραυλο χωρίς καν να μου τον έχει ακουμπήσει ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα κάτω, και άρχισε ένα αργό και αισθησιακό αρχιδογλύψιμο. Φέρθηκε στα μπαλάκια μου με ιδιαίτερη στοργή, και κατόπιν τον πήρε βαθειά στο στόμα της. Το τσιμπούκι της μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα βαθύ, είναι όμως πολύ αισθησιακό και έχει πολύ καλή ιδονικότητα. Ναι!Ναι! Τον έγλυφε από το πλάι, έκανε παιχνιδάκια με τη γλώσσα πάνω στο κεφαλάκι, και μετά πάλι βουρ μέσα στο ζεστό της στόμα. Δε με ρώτησε καν αν θέλω σεξ, αφού ξέρει ότι πάντα όταν την επισκέπτομαι απλά αφήνομαι στη γλώσσα της ΚαπέλοΚαπέλο
Πραγματικά, ενώ δεν κάνει γλειφοκωλάδα ή deepthroat, η πίπα της σε ταξιδεύει σε άλλο πλανήτη, και με τα χρόνια όλο και καλυτερεύει. Σε κάποια φάση που ένιωσα το τέλος να πλησιάζει, τη σταμάτησα και την έβαλα πάλι να μου γλείψει τα μπαλάκια, για να το ευχαριστηθώ ακόμα λίγο, όμως εκείνη τη στιγμή η σπαστική τσατσά χτύπησε την πόρτα, ΓαμήσουΓαμήσου αναγκάζοντάς την να τον ξαναπάρει στο στόμα για να με τελειώσει. Μετά από λίγο, το τέλος ήρθε με ορμή μέσα στο στόμα της, και αφού μου το ρούφηξε για αρκετή ώρα για να είναι σίγουρη ότι δεν άφησε τίποτα, σηκώθηκε και τα έφτυσε. Με χαιρέτησε ευγενικά δίνωντάς μου κι ένα φιλί στο μάγουλο, και έφυγε.
Σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού δε δίνει κώλο, δεν κάνει γλειφοκωλάδα ή deepthroat, όμως είναι μια ευγενική milf με πάθος και ζεστασιά, η οποία προσφέρει μια τίμια και πολύ ιδονική πίπα, με πολύ καλό καραμέλωμα στις μπαλάκια. Τέλος, έχει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο, το οποίο προσφέρεται για να τρίβεις τον πούτσο σου πάνω του Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2019
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
brujeria69
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.797
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 coscoras, bane4444, wert04 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού