Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη μετά από αρκετά χρόνια στη granny Εύα, στο Κολωνού -48 το καινούριο, πρωινή βάρδια.
Όταν την είδα στο σαλόνι, σάστισα,Χμμμ;Χμμμ; διότι είχε αρκετά κιλά περισσότερα από την τελευταία φορά που την είχα δει. Το μαλλί ξανθό όπως παλιά, αλλά το σώμα της έχει ξεχειλώσει πάρα πολύ, τα βυζιά έχουν κρεμάσει απελπιστικά, και φυσικά στο πρόσωπο έχει σπάσει αρκετά, αφού είναι σίγουρα πάνω από 65 ετών.
Τέλοσπάντων είπα, ας θυμηθούμε τα παλιά σκέφτηκα, και πέρασα μαζί της. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή, αφαίρεσε τη νυχτικιά της, και ξεχύθηκαν τα κρεμασμένα βυζιά της, ενώ το σώμα της ήταν ένα μεγάλο πατσοκοίλι Money MouthMoney MouthMoney Mouth Προσπάθησα να μην εστιάσω πολύ στο σώμα της, γιατί τότε δε θα μου σηκωνόταν ούτε με γερανό, και απλά περίμενα το τσιμπούκι της και τη γλειφοκωλάδα της, οι 2 μοναδικοί λόγοι για τους οποίους πέρασα μαζί της.
Ήρθε από πάνω μου και μου πρόσφερε τα κρεμασμένα βυζιά της για γλείψιμο, αλλά σχεδόν ούτε τα ακούμπησα, αφού ήταν απλά 2 κρεμασμένοι όγκοι λίπους Money MouthΛύπη
Ευτυχώς τα προκαταρκτικά της ήταν λίγα σε διάρκεια, και μετά από λίγο πήγε προς τα κάτω και πήρε τον πούτσο της στο στόμα μου. Αν και στην αρχή δε μου σηκωνόταν, λόγω της ξενέρας που είχα φάει από την εμφάνισή της, μετά από λίγο μου τον είχε κάνει τούρμπο, αφού το τσιμπούκι της ήταν όπως το θυμόμουν. Αρκετά βαθύ με καλές προσπάθειες για deepthroat, και είναι ανεκτική στο mouth-fucking. Τις μπάλλες επίσης τις καραμέλωσε αρκετά καλά, και αφού το ευχαριστήθηκα, σήκωσα τα πόδια μου και της οδήγησα το κεφάλι πιο κάτω, για το δεύτερο κυρίως πιάτο. Και τότε είχα την εμπειρία της πιο μούφας γλειφοκωλάδας που έχω ζήσει ποτέ ΜαλακίαΜαλακία Υποτίθεται ότι θα μου καθάριζε τον πρωκτό μου με τη γλώσσα της, αλλά εγώ δεν ένιωθα σχεδόν το παραμικρό. Η γλώσσα της ίσα - ίσα που ακουμπούσε την κωλοτρυπίδα μου, και πιο πολύ την χάιδευε με το δάχτυλό της. Ανασήκωσα πιο πολύ τα πόδια, της έσπρωξα λίγο και το κεφάλι, αλλά καμία βελτίωση ΜαλακίαΜαλακία Τα πήρα στο κρανίο και της την είπα ότι δε μου γλύφει τον κώλο, αυτή το αρνήθηκε και έκανε και καλά ότι έχωσε το κεφάλι της πιο βαθειά, αλλά με δούλευε κανονικά. Τόσα χρόνια πάντα πηγαίνω καθαρός και μοσχομυριστός, και ειδικά σε αυτό το σημείο καθαρίζομαι προσεκτικά και με υγρά μαντηλάκια, ώστε να το κάνουν με πιό μεγάλη ευκολία οι εκδιδόμενες, και να αυξάνω έτσι τη δικιά μου απόλαυση. Με έχουν γλειφοκωλιάσει αρκετές κορασίδες, αλλά αυτό το δούλεμα πρώτη φορά το τρώω.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Αφού είδα ότι η κατάσταση δε βελτιωνόταν με τίποτα, τη σταμάτησα, οδήγησα την ψωλή μου βαθειά μέσα στο στόμα της, και αφού της ακινητοποίησα το κεφάλι και κρατώντας το σταθερό, της γάμησα το στόμα κανονικά Ναι!Ναι!Ναι! Σε κάποιες στιγμές που τον έχωνα βαθειά στον οισοφάγο της, πνιγόταν και προσπαθούσε να απομακρύνει λίγο το κεφάλι της, όμως εγώ βάζοντας περισσότερη δύναμη, της το κρατούσα ακίνητο, και συνέχιζα τη δουλειά μου, παίρνοντας έτσι ρεβάνς για τη μούφα γλειφοκωλάδα που μου προσέφερε ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Μετά από αρκετό ανελέητο mouth- fucking, έχυσα βαθεία μέσα στο στόμα της, και έβγαλα τα χέρια μου από το κεφάλι της μόνο όταν ήμουν βέβαιος ότι είχα αδειάσει εντελώς ΚαπέλοΚαπέλο Αυτή πρέπει να έφαγε τρελό ζόρι, αφού είχαν τρέξει δάκρυα από τα μάτια της και είχε κοκκινήσει λίγο η μούρη της, με αγρειοκοίταξε, σηκώθηκε βιαστικά και έφτυσε τα παιδάκια μου στο νιπτήρα. Στη συνέχεια άρχισε να μουρμουρίζει στα Ρώσικα, εξακολουθώντας να με αγρειοκοιτάει, αλλά δεν έδωσα σημασία, και ζούσα στη νιρβάνα μου μετά το χύσιμο. Ντύθηκε βιαστικά και έφυγε από το δωμάτιο συνεχίζοντας τη μουρμούρα, χωρίς φυσικά να με αποχαιρετίσει, ή μάλλον με αποχαιρέτησε με μπινελίκια στη γλώσσα της Ναι!Ναι!Ναι!

Εμφανισιακά ήταν άνετα στην Top τριάδα με τα χειρότερα σώματα που έχω δει σε εκδιδόμενες, αφού είναι ένας όγκος λίπους με άπειρα πατσοκοίλια, και 2 κρεμασμένα βυζιά.
Το τσιμπούκι της πολύ καλό και βαθύ, και αντέχει το mouth-fucking, μέχρι ενός σημείου βέβαια, ενώ κάνει και πολύ ωραίο καραμέλωμα στις μπάλλες.
Όσο για το δεύτερο υποτίθεται ατού της, σκέτη απογοήτευση, και απλά προσφέρει γλειφοκώλι από τα Lidl
Ζυγίστε τα συν και τα πλην, και δικιά σας η απόφαση Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2019
Όνομα κοπέλας
Εύα
brujeria69
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.797
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 6 review reaction 1 psolarmenistis-123, coscoras, vidologos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 1970
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

MAKRYAAAA!Money MouthMoney Mouthβρωμαει ως ασβοςMoney MouthMoney Mouth
P
periklis34
21 Νοεμβρίου, 2019
Μάγκες, μέγιστη Προσοχή με την γιαγιά!Γερο-μύστης
21 Νοεμβρίου, 2019
Nio είσαι οκ εσύ τώρα;
23 Νοεμβρίου, 2019
Ποσα εδωσες για την γρια?

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4