Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 23 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εχοντας καιρο να επισκευτω αυτή την αγονη σεξουαλικα πολη ειπα να κανω εφοδο στα τσαρδια της, μπας και πετυχω καμια καλη μπεκατσα.
Αφου σχεδόν εκανα τσαρκα σε όλα τα τσαρδια της πολης αφησα τελευταιο το συγκεκριμενο στην οθωνος.
Καθως μπηκα στον οικο με υποδεχτηκε η στρουμφοτσατσα και μου λεει τωρα θα βγει η κοπελα,εμφανιζεται η κοπελουδα ονοματι αλεξια γυρω στα 25ετη ψωμομενη υψους γυρω στο 1,65 βυζια 2αρια κωλος 8αρι ο μονος που αξιζε και με εκανε να μπω.
Δινω το παραβολο και μπαινω στα ενδοτερα δωματια του οικου,τα δωματια σχετικα καθαρα αν και δεν υπαρχουν και πολλοι πελατες για να τα βρωμισουν.
Εν συνεχεια περιμενα την αλεξια γυρω στα 5 λεπτα μεχρι να ερθει,μπαινει η κοπελα μεσα και γδυνετε τεχνικα και ξαπλωνει στο κρεβατι.
Αρχιζω εγω τα φιλια και τα πιπιλίσματα για να ανεβουν οι ρυθμοι αλλα η κοπελα πολύ ωμη θα ελεγα, πολύ παθητικη,μηδεν πρωτοβουλια και καθολου φτιαξιμο εκ μερους της,ερωτικης σκηνης.
Εχοντας παρει εγω πρωτοβουλια την ξεκιναω με ιεραποστολικο,η αλεξια ειχε κλεισει τα ματια της και καθοταν ακινητη,την γυρναω μετα σε doggy, εκει φτιαχτηκα λιγο γιατι εβλεπα την κωλαρα της και η αλογοπουτσα ξεσκιζε την σχετικα στενη της μουνα.
Όμως η δικια της συμμετοχη απειχε από τα συμβαντα και την εβαλα να μου παρει blowjob μπας και αλλαζα αποψη,αλλα δυστηχως ουτε εκει το εχει η κοπελα,δεν ειπα να κανει deepthroat αλλα μονο το κεφαλι τσιμπουκω και το χερι να κραταει το θηριο,σαν αποτέλεσμα να μην υπαρχει ερωτικη ατμοσφαιρα καθολου.
Συνολικος χρονος παράμονης στο δωματιο γυρω στα 10-12 λεπτα.
Η αλεξια είναι μια μελαχροινη γυρω στα 25 ψωμομενη βυζια αδιαφορα ενώ ο κωλος της είναι αυτό που κανει τον αλλον να περασει αλλα από θεμα υπηρεσιων είναι κατω του μετριου και αυτό θα με εκανε να μην ξαναπηγαινα μαζι της.
Φευγοντας από το στουντιο φορεσα την κουκουλα μου μιας και ο δρομος μπροστα είναι πολυσύχναστος και τα ματια των περαστικων περιεργα και θυμηθηκα μια προσφατη ταινια του ζαν κλωντ βαν νταμ οπου εκανε τον λουκας και φορουσε και αυτος κουκουλα σε διαφορες σκηνες της ταινιας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2019
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2019
Πολύ καλή κριτική, πάσχει η Πάτρα στο αγοραιο sex καμία σχέση με εδώ Αθήνα.
Τι μου θύμησες φίλε μου τωρα σε αυτό το μπουρδελο πριν 19 χρόνια ακριβώς Νοέμβριος του 2000 ήταν εκεί ένα grany για πουτανα Μάρω την λέγαν φουντωτό μαλλί δεκαετίας του 1980 κ ύφος του τύπου Χάρι σου κάνω.. κ τσάτσος ο Στέλιος που παίζει ακόμα ψηλά πάνω στο Γλαύκο.
Εκείνη την νύχτα παραλίγο να πάμε στο αυτόφωρο όλοι μαζί..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1