Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τον κατακλυσμό των τελευταίων ημερών, πήρα την απόφαση να κάνω μία βραδινή περιπλάνηση. Πέρασα από τη Διδύμου για πάω στη Λίλια, όμως το ισόγειο μαγαζί ήταν κλειστό. Το plan B ήταν το επίσης στανταράκι Αγγέλα στη Διδύμου 22, όμως όπως με πληροφόρησε η πάντα χαμογελαστή υπηρεσία η κορασίδα είχε ρεπό.
Ας δω (είπα μέσα μου) το πρόγραμμα του μαγαζιού, αναμονή λίγων δευτερολέπτων οπότε και παρέλασαν δύο πολύ όμορφες κοπέλες: Η Στέλλα και η Ρίτα.
Βασιζόμενος στην πολύ εύστοχη κριτική (όπως αποδείχθηκε) του "Kordova" προτίμησα την Ρίτα.
Ψηλή, καστανόξανθη, με πολύ δυνατά και ζεστά μάτια, καθαρή από πάνω μέχρι κάτω και ένα σούπερ σεξυ σώμα με 3άρι στήθος με έστειλε απευθείας στο μεγάλο δωμάτιο δίνοντας στην υπηρεσία το μπλε παράβολο.
Αναμονή πέντε λεπτών κι έρχεται η 30άρα Ρωσίδα με πολύ κέφι. Χόρεψε, τραγούδησε κι έγιναν οι συστάσεις. Η Ρίτα δεν γνωρίζει Ελληνικά, γιατί είναι στη χώρα μας μόλις δύο εβδομάδες. Η συνεννόηση έγινε στα Αγγλικά που ήταν ικανοποιητικά.
Τα προκαταρκτικά ήταν πολύ καλά, με προσεκτικό γλείψιμο των όρχεων και ακολούθησε ελεύθερο στοματικό που μου προσέφερε κατόπιν ερωτήσεως της.
Το ελεύθερο στοματικό ήταν απόλαυση χωρίς χρήση χεριών και αρκετά βαθύ. Η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη και το τέλος ήρθε σε στάση ιεραποστολικού.
Με φίλησε και με αποχαιρέτησε με χαμόγελο και της υποσχέθηκα νέα αντάμωση.
Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το δυνατότερο της περιοχής, έχει πολλές και όμορφες κοπέλες (δεν έχω δοκιμάσει τις κοπέλες του ισογείου), πολύ καλή εξυπηρέτηση, τα δωμάτια είναι μεγάλα με άνετα κρεβάτια, πάντα τηρουμένων των αναλογιών για τα 20 ευρώ που δίνουμε.
Ο σεβασμός στον πελάτη είναι δεδομένος και αυτή την δύσκολη εποχή είναι μονόδρομος η επίσκεψη μου σε αυτό το μαγαζί.
Αξίζει η επίσκεψη σας, καλό είναι να δώσετε πληροφορίες και για άλλα κορίτσια του ίδιου μαγαζιού.
Ελπίζω να σας βοήθησα, Ευχαριστώ πολύ το συναγωνιστή "Kordova" για την αντικειμενική και ακριβέστατη κριτική τουΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2019
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, flynow, Επιρρεπής και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού