Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 79 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μάγκες σήμερα πήγα στην Κατερίνα η οποία ξέρει πολύ καλά τα ελληνικά και δηλώνει Βουλγάρα. Η κοπέλα είναι σχετικά καθαρή αν και μύριζε τσιγαρίλα ελάχιστα στο σώμα, ο χώρος ψιλομέτριος ενώ στα του αγώνα έχουμε:

- μέτρια έως χάλια πίπα, δεν το ρούφαγε βαθιά παρά μόνο το κεφάλι, τουλάχιστον δεν έβαζε δόντι.
- έβγαλε τα πορνοτάκουνα ενώ της είπα να μην τα βγάλει, είπε όμως ότι θα φέρει βρωμιές στο κρεβάτι. Εκεί ήταν σωστή μιας κι έβρεχε έξω και είχε γεμίσει νερά το μπουρδέλο.
- ανέβηκε από πάνω ανάποδα, έβλεπα την πλάτη της, κάτι που σημαίνει κλέψιμο αν και μετά μου είπε ένα να γαμήσεις κανονικά. Έχει ωραία αύρα, δε στη σπάει αλλά κλέβει το μουνάκι.
- της τον έχωσα στον κώλο σε στάση που τη βόλευε, δεν αντέχει γενικά το καλό πιστονάρισμα, κλασική δικαιολογία ότι έχω μεγάλο και χοντρό πούτσο αλλά η σούφρα στενή! Έλεγε ότι έχει μέρες να πάει για δουλειά
και ο κώλος της είναι στενός ακόμα κάτι που μάλλον ισχύει γιατί μετά το τέλος που έγινε στην καπότα έμεινε ξάπλα για κανα 3λεπτο από το ξεκώλλιασμα ενώ το καλό είναι ότι δεν είδα merenda στην καπότα.

Γενικό συμπέρασμα: ομορφούλα κοπέλα, ωραίο σώμα και κώλος, σφιχτό κωλοτρυπίδι, ωραία αύρα και δε σου λέει μαλακίες όπως τα άλλα κομοδίνα. Πρέπει όμως να προσπαθήσει περισσότερο! Γενικά ήταν μια μέτρια προς καλή εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
336
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, flynow, Ημεδαπος και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού