Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Βράδυ Σαββάτου και παίρνω την απόφαση να ρισκάρω με μια καινούργια Μιλφ που έχει έρθει στα μαγαζιά αυτά έτσι αφού μου κίνησε κάπως την περιέργεια το σχετικά καλό σώμα στην όψη τουλάχιστον και ότι είναι Μιλφ υπέθεσα λανθασμένα ότι θα είναι έμπειρη οπότε λέω ας δοκιμάσω.
Η Μελίνα είναι ξανθιά κανονικού αναστήματος και σώματος Πρόσωπο μέτριο βυζιά νερουλιασμενα μικρά μέχρι που έβγαλε το σουτιέν πεσμένα πόδια όχι σε καλό κατάσταση ούτε θηλυκά χωρίς ωραίο σχήμα το μουνι της ελαφρώς αξύριστο και αρκετά ανοικτό.
Στα του σεξ τώρα δεν έχω να πω πολλά προκαταρκτικά μηδέν απολύτως τίποτα μου μίλησε στα Ρωσσικα και αμέσως πέρασε Καποτά σε λίγο σηκωμένο πουτσο το τσιμπούκι της αδιάφορο αφού κατάλαβα ότι η τύπισσα είναι κλασική ξεπετα χωρίς καμία ιδιαίτερη διάθεση την τοποθέτησα σε ιεραποστολικη στάση και μετά από λίγο τελείωσα.
Επίσης που άσχημη μυρωδιά είχε το φτηνιαρικο πατσουλι άρωμα μαγκιγιαζ που άφηνε την γέλια οσμή στα ρούχα τα οποία φυσικά αμέσως άλλαξα και έκανα μπάνιο.
Ακόμα άλλο ένα κακό η άθλια συμπεριφορά της τσατσας στο 6λεπτο περίπου χτύπησε πόρτα και ενώ ούτε άλλος ήταν στο σαλόνι και γενικότερα η πιάτσα δεν είχε κόσμο σχεδόν καθόλου.
Γενικότερα χαλιά μαύρα ρισκαρα και έχασα έτσι είναι αυτά τα πράγματα ποτέ κάτω για να μην βρεθείτε λοιπόν στη δυσάρεστη αυτή θέση να ξενερωσετε δοκιμάζοντας την Ακατάλληλη Μελίνα σας συνιστώ απλά νά την αποφύγετε και σε καμία περίπτωση να μην δοκιμάσετε μαζί της.
Ήταν μια πολύ μέτρια έως κακή εμπειρία που φυσικά θα ξεχάσω πάμε για άλλα μακριά από την πιάτσα αυτή καθώς μοιάζει με ναρκοπέδιο που σκοτώνει 20€α πρέπει τα μαγαζιά να σοβαρευτούν και να φέρουν σωστές κοπέλες και υπηρεσίες που θα σέβονται τα φράγκα μας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2019
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
103
Likes:
13.509
Πόντοι:
7.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 claimain, Andrew256, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού