Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Άννα εργάζεται στον οίκο που βρίσκεται στο βάθος, είναι μια skinny κοπέλα με οκ πρόσωπο, σφιχτό κορμάκι με κωλαράκι ποίημα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΜΟΥΝΑΧΕΙΛΑ.
Στα μείον η αρκετά άσχημη οδοντοστοιχία της, κυρίως σε επίπεδο απόχρωσης.
Στα του αγώνα, άμεσα προκαταρκτικά με τρίψιμο αρχιδιών και χαλαρά φιλάκια σε σώμα/λαιμό, σωστότατο πέρασμα καπότας με το στόμα και χωρίς να την πιάσει εσωτερικά με βρομώχερα κλπ, πίπα κομπλέ όση ώρα την άφησα, με ταυτόχρονο τρίψιμο στο μουνάκι της με το χέρι μου, κανέναν ενδοιασμό όταν της ζήτησα να έρθει σε στάση 69 να απολαύσω την θέα του υπέροχου μουνιού της με τα φοβερά κρεμαστά μουνόχειλα. Πανέμορφη ξυρισμένη αδούλευτη κωλοτρυπίδα. Δυστυχώς κάποιες οσμές μουνίλας έκαναν την παρουσία τους από το μουνί της το οποίο ούτως ή άλλως δε θα δοκίμαζα.

Την γάμησα σε 3 στάσεις, μου πρότεινε από μόνη της και 4η, με αυτό που μου έκανε την θετικότερη εντύπωση ότι ΠΑΝΤΑ ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόθυμη σε ότι απαιτήθηκε. Δεν έκλεψε πουθενά. Φιλιά δεν έδωσε χώρο μιας και είχε στραμμένο σχεδόν πάντα το πρόσωπο της αντίθετα από εμένα.
Χρόνος 8-9 λεπτά χωρίς ενόχληση από τσατσά σε ώρα μη αιχμής βέβαια.
Στο 10ρικο πολύ τίμια περίπτωση.
Από καθαριοτητα οκ πράγματα για μετάξι, καθαρά σεντόνια, καλός ανακαινισμένος ευχρηστος νηπτήρας, αλλά είχε χύσια στο πάτωμα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
826
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador, DeanCorso, darktranquillity και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού