Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεν ξαναπάω για ποτό! Χτες ένεκα καλού καιρού έξω πολύς κόσμος και γινόταν του μουνιού και φάτε μάτια ψάρια και σήμερα πάλι όρθιος με σηκωμάρες!
Αλκιβιάδου 16Α θα βρείτε τη Μαρία που μέχρι Μάη μήνα ήταν Διδύμου 20 πρωινή βάρδια! Για όσους δεν την ξέρουν...Milf, Κανονικό ύψος μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί, μέτριο στήθος με τρελή ρώγα, νορμάλ κιλά, μπουτάρες και ΚΩΛΑΡΑ. Πρόσωπο μέτριο. Εκδηλωτική γυναίκα. Με θυμήθηκε και μου άρεσε πού ο τρόπος που με φέρθηκε. Καμιά βιασύνη ΠΟΛΎ καλή πίπα σε διάφορες στάσεις, ειδικά όταν στο κάνει και βλέπεις από τον καθρεύτη ένα κώλο ΚΌΛΑΣΗ. Στήσιμο στα 4 με καλό doggy έντονο και κάπου εκεί να με βλέπω (Φτου σου παιδαρά μου είπα από μέσα μου ψωνάρα εαυτέ μου! Ναι!)να γαμάω μια γυναικάρα στημένη και γαμώ, με το μακρύ μαλλί στη μέση της να πάλλεται, με τη ρώγα τσίτα, κώλο ΠΈΤΡΑ, σκέφτηκα την κλεμμένη από τον χώρο του αθλητισμού κυρίως ατάκα...η Μπελούτσι των φτωχών.
Αν σας αρέσει ως εμφάνιση αυτό που διαβάσατε την προτείνω με κλειστά τα μάτια με ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ προτροπή: μην την ζορίσετε/πονέσετε γιατί το φοβάται. Ειδάλλως θα περάσετε πολύ όμορφα
Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά το παιδί της υπηρεσίας στο Διδύμου 20 (ο νεαρός κοντοκουρεμένος ) ο οποίος και μου είπε για το που θα την έβρισκα. Άλλοι στη θέση του δεν μιλάνε/μιλάνε με πολύ βαριά καρδιά! Εύχομαι να ξαναπάω στο σπιτάκι του αλλά για την ώρα η εκεί πιτσιρίκα δεν με ιντριγκάρει αν και είναι ωραία/γλυκούλα κτλ! Είδωμεν! Καλό υπόλοιπο Κυριακής, και καλή εβδομάδα! (ναι όσο είμαι μπάκουρας και επειδή πια δεν ψήνομαι και πολύ για σχέση μάλλον θα με διαβάζετε συχνά)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαρία
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kouklakis, bbwlove, Επιρρεπής και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2019
Δεν μας είπες το βασικό. Κώλο δίνει ή το έκοψε το άθλημα;
15 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι έχει φουλ πρόγραμμα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2