Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατέβηκα το μεσημέρι στο Μεταξουργείο και αφού πάρκαρα κοντά σε αυτό το μπουρδέλο είπα να μπω γιατί είχα χρόνια να περάσω. Η εικόνα που θυμάμαι δεν ήταν καλή, αλλά αυτό που διαπίστωσα μόλις μπήκα με εξέπληξε θετικά. Το σαλόνι που με υποδέχτηκε η ευγενική κυρία ήταν αναβαθμισμένο και θύμιζε περισσότερο στούντιο παρά μπουρδέλο. Το ίδιο ανθρώπινο σκηνικό ήταν και στο δωμάτιο, όπου υπήρχε μεγάλο κρεβάτι με καθαρά σεντόνια και χαμηλό νιπτήρα για να μπορεί και ένας κοντός σαν εμένα να κατουρήσει ή να πλένει τον πούτσο του πριν και μετά τον αγώνα. Ας πάμε όμως στο κυρίως κομμάτι της συνάντησης...
Στο σαλόνι βγήκε η Τζούλια να την δω και υπήρχε ακόμα μία κοπέλα απασχολημένη στο δωμάτιο. Μόλις την είδα αυτόματα έδωσα το 20ρικο χωρίς να περιμένω να δω την άλλη κοπέλα. Πρόκειται για εντυπωσιακή Ρωσίδα μιλφ, ψιλή, νταρντάνα, όμορφο σέξι πρόσωπο, βυζάρες και φορούσε ένα baby doll διαφανές. Το πρόγραμμα της φουλ και με κώλο.
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο έπεσα πάνω της και ασχολήθηκα στα όρθια με τις βυζάρες της, ενώ αυτή νιαούρηζε και το απολάμβανε. Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι, άρχισε να τρίβεται πάνω μου και κατεβαίνοντας ξεκίνησε ένα πολύ καλό ισπανικό όπου ο πούτσος μου είχε σηκωθεί για τα καλά. Ανυπομονούσα να δοκιμάσω την πίπα της και φυσικά ξαφνικά κάνει μια κίνηση και τον εξαφανίζει τελείως η τύπισσα. Η Τζούλια κάνει αριστουργηματική πίπα, βαθιά και ακουμπάει ίσα ίσα τα δόντια της εκεί που πρέπει για να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την απόλαυση. Μου τον ρούφαγε αρκετή ώρα και την σταμάτησα για να μην χύσω πρόωρα. Αμέσως μου πέρασε προφυλακτικό και την ξάπλωσα για να γαμήσω την ξυρισμένη μουνάρα της. Συμμετοχή πολύ καλή με βογγητά και καυλωτικές ματιές και ταυτόχρονα έπαιζα με την κλειτορίδα της χωρίς να παραπονιέται. Επόμενη στάση στα τέσσερα για να δοκιμάσω την πίσω τρύπα. Μπήκα σχετικά δύσκολα και μου φάνηκε στενή η κωλάρα της. Την ξέσκησα για λίγο και έβγαλα το προφυλακτικό για να μου ξανά κάνει την απίστευτη πίπα της και να χύσω στο στοματάκι της. Την κρατούσα από το κεφάλι και της γάμαγα το στόμα με δυνατό ρυθμό ώσπου έχυσα δυνατά με αυτήν να πίνει και την τελευταία σταγόνα στο ζεστό στοματάκι της. Στο τέλος μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι δουλεύει καθημερινά από της 11 το πρωί μέχρι της 11 το βράδυ στο τέλος της απογευματινής βάρδιας και μου πρότεινε την επόμενη φορά να κάνουμε και παρτούζα με την άλλη κοπέλα.
Συνοπτικά η Τζούλια είναι μια άριστη πόρνη που κάνει καλά την δουλειά της και δεν στα ζαλίζει. Το μόνο αρνητικό ότι δεν δίνει γλωσσόφιλα, αν και της πήρα κάποια πεταχτά με δική μου πρωτοβουλία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
H
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 seboy21m, Ημεδαπος , ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2019
Έκανα ένα λαθάκι, η Τζούλια δουλεύει από της 10 το πρωί μέχρι της 11 το βράδυ.
H
Hatsumi
11 Οκτωβρίου, 2019
Η Τζούλια ειναιτ αυτή του Διδύμου 27?
11 Οκτωβρίου, 2019
Τύπε,παίζει μήπως καμμιά ντουζιέρα;;;Χμμμ;
11 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ξέρω φίλε καθώς πρώτη φορά την είδα.
H
Hatsumi
11 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στο δωμάτιο που μπήκα δεν είχε, αν έχει σε κάποιο άλλο δεν το ξέρω.
H
Hatsumi
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5