Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βραδυνή περιπλάνηση (22.45) στην οδό Διδύμου, επηρεάστηκα θετικά από την τελευταία κριτική συναγωνιστή για την Αγγέλα. Ανεβαίνω τις σκάλες του οίκου (στο ισόγειο δούλευε η Μαρίνα) σαλονάρισμα άψογο από την 30άρα κοπέλα, είναι μετρίου αναστήματος (1,64?), με 2άρι στήθος, καθαρή και σταρένια επιδερμίδα, το σώμα της ούτε παχύ αλλά ούτε και αδύνατο.
Το μεγάλο της ατού όμως είναι το όμορφο πρόσωπο της, έχει φοβερό τουπέ με κυρίαρχο βλέμμα που σε προειδοποιεί :"Μην κάνεις τη βλακεία και πας αλλού!".
Έδωσα το μπλέ χαρτονόμισμα στην συμπαθέστατη κυρία της υποδοχής (από τις πλέον εξυπηρετικές του χώρου!) και ήρθε η Αγγέλα μες στην καλή χαρά αν και η ώρα ήταν περασμένη και ήμουν ο τελευταίος πελάτης.
Συστηθήκαμε each other, δεν ρώτησα για την καταγωγή της αφού θεωρώ ότι είναι από Ρωσία και στη συνέχεια... βομβαρδίστηκα από φιλιά!
Σε κάποια στιγμή θυμήθηκα τον Μίμη Φωτόπουλα στα "Κίτρινα γάντια" που είπε τη φράση "Αγαπηθήκαμε φαρδιά".
Τι τεφαρίκι είναι αυτό συναγωνιστές!!! Τι Καγγελάριος του Ερωτα είναι η αυτή κοπελλάρα!!Ελεύθερο στοματικό super βαθύ με ελάχιστη χρήση χεριών, δεν αρνήθηκε τίποτε και η κατάθεση έγινε σε πισωκολλητό που κράτησε μερικά δευτερόλεπτα.
Στο τέλος της είπα ότι ενθουσιάστηκα και εντυπωσιάστηκα από την όλη φάση και μου είπε στα Αγγλικά για την ευγένεια και το σεβασμό που της έδειξα και όλα αυτά φρόντισε να μου ανταποδώσει. Δεν θα μείνει για πολύ, πρέπει να γυρίσει στην πατρίδα της μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, οπότε καλό είναι να σπεύσετε να την γνωρίσετε.Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2019
Όνομα κοπέλας
Αγγέλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
294
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19, perseas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού