Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειχα καιρο να βολταρω στη φυλης και στα περιξ και εχω χασει επισοδια στην περιοχη. Χθες το πρωι που με εφερε μια δουλεια που χα στο κεντρο εκανα μια βολτα να χαζεψω κοριτσια ωσπου βρεθηκα στην πορτα του φωκεας 24 αυτο που εχει αλλη μια εισοδο στην αχαρνων.
Ο τσατσος ο αρούλης παλιος γνωριμος μουταπε καθαρα και ξαστερα τα μελουμενα και ετσι οταν βγηκε η ψηλη πληθωρικη ξανθια με τα βυζια 5 νουμερο και τα καταγαλανα ματια δεν ηθελα πολυ για να μπω στα ενδοτυερα. Ονομα δεν συγκρατησα γιατι ειχα ακουσει καμια δεκαρια διαφορετικα στην βολτα που ειχα κανει πριν και ετσι το συγκεκριμενο το χασα.
Η ξανθια ρωσσιδα στο δωματιο ηταν μια γλυκα. Ειχε καποια παραπανισια κιλακια στην κοιλια αλλα δεν με ενοχλησαν γιατι το μυστικο φετιχ μου ειναι οι εγκυες. Που να βρεις εγκυο πουτανα ομως και σιμβιβαζομαι με λιγο παχουλες με τουρλωτη κοιλιτσα.
Οι βυζαρες της φυσικα μασταρια οπως παλια φχαριστηθηκα γλοιψιμο στις ρογες. Πιπα τελεια χωρις βιασυνη και καλυψη με υπομονη και γλιψιμο σε ολον το κορμο.
Αλλαξαμε 3 στασεις μονο γιατι ποναγε λιγο ε=οταν επιχηρουσα να σμπρωξω δυνατα αλλα δεν με ενιαζε. Οι γλικες της γαλανες ματαρες και το χαμογελο της με εκαναν να συγχωρω τα παντα. Ετσι εβγαλα την καποτα σκουπιστηκα με ματνηλακι κα τηνε εβαλα ξανα να γλυφει μεχρι να την χυσω ωμα με ορμη στις βυζαρες και την τουρλοτη κοιλιτσα της.
Πολυ καλα ξεκινισε η εβδομας λοιπον παντα τετοια




Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2019
ισοβιτης
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.111
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, darktranquillity, macan και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Οκτωβρίου, 2019
Ωραία κριτική αλλά αν συμπληρώσεις και το όνομά της θα βοηθήσει παραπάνω!
09 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σε εφχαριστω για τον καλο τον λογο αλλα μανουλαμ δεν θιμαμε και για να μην πω λαθος ονομα δεν εγραψα . Χειροτερα να πεις λαθος και να ψαχνει ο αλλος παρα μονο με την περιγραφη τησ. Ψηλη ξανθια ομορφη ρωσιδα με γαλανα εντονα ματια βυζι 5αρι φυσικο που σαλοναρει με ολοσομο σαν κορσε στιν κιλιτσα να της την μαζεβει και ψηλοτακουνη με κολαρα . Εχει μια ουλη χαμιλα στην κιλια της σαν απο καισαρικη
12 Οκτωβρίου, 2019
Λογικά είναι η παλιά μιλφ Αίντα της Περγάμου 1. Εκεί, στο Φκ 24 δεν θυμσμαι πως τη λένε / Σάντρα. νομιζω, ή κάπως έτσι ...Χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3