Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χτες, βράδυ Σαββάτου ήμουν έξω για ποτό. Λίγο παραδίπλα καθόταν μια παρέα ανάμεικτη. Ανάμεσά τους μια αφρατούλα (έως αρκετά) με όμορφο πρόσωπο. Έβλεπα την κωλάρα της ν ανοίγει έτσι όπως καθόταν στο σκαμπό και να αχνοφαίνεται μέσα από το παντελόνι (δεν ξέρω τι σκατά ήταν) ο κόφτης. Με την εικόνα αυτή πήγα για ύπνο και με την εικόνα αυτή σήμερα σηκώθηκα και...μου σηκώθηκε. Σήμερα χωρίς πολύ σκέψη πήγα να βρώ την Τζούλια.
Για όσους δεν την ξέρετε η Τζούλια είναι Ρωσσίδα milf και ανάλογα τα γούστα την λέτε από XL έως XXL. Είναι ΨΗΛΉ (είμαι 1,87 και μου ναι ΠΟΛΎ κοντά στο ύψος), με καλό στήθος, και καλό πρόσωπο. ΑΝ ήταν 10-15 κιλά πιο κάτω θα ταν ΘΕΑ, αλλά είπαμε...αν! Μαλλί ή πιασμένο ή λίγο πιο κάτω από τους ώμους, καστανό με ανταύγειες.
Γιατί να πάτε...
1) Είναι Ρωσίδα και με Ρωσίδα (νατξ μην είναι καμιά ντιπ καριόλα) ΔΕΝ κλαις τα λεφτά σου.
2) Ότι λέει ΚΆΝΕΙ και το κάνει με όρεξη με φιλότιμο και χαμογελαστά, όχι σαν κάτι άλλες που μετά το σαλονάρισμα και το τσέπωμα είναι "άντε γεια" (εδώ ΠΡΟΣΟΧΉ γιατί όταν σας λέω κάτι για ανθρώπινες συμπεριφορές να ξέρετε ότι εγώ ΔΕΝ ζορίζω καταστάσεις-δεν τις πονάω δεν τις τσιμπουκώνω-πνίγω δεν είναι τα "σκουπίδια" μου και άλλα τέτοια "βίτσια"για 10 λεπτά. Σεβαστά μεν...)
3) Είναι ένας αξιοπρεπής οίκος με καθαρά δωμάτια, και ευγενική υπηρεσία

Γιατί να μην πάτε
1) αν δεν θέλετε αφρατογεμμάτες +
2) αν δεν θέλετε να δώσετε στο Μετάξι 20 euro

ps: Νομίζω πως η Τζούλια δουλεύει απόγευμα τις καθημερινές, επίσης ΔΕΝ θα ανεβάσω κριτική σε επίσκεψη σε οίκο στην Φυλής που έγινε στα μέσα της εβδομάδας γιατί πραγματικά όσο πάει ολοένα και περισσότερο ΔΕΝ έχω καλά λόγια να πω για την εκεί γειτονιά και πλέον θα χαρακτηριστώ ως εμπαθής με τη Φυλής. Αυτά. Καλή Κυριακή να χετε, να δείτε μπαλίτσα, να τσαρκάρετε, όσοι είστε ebonheart (αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι δεν σας αφορά) να φάτε ΣΚΑΤΑ lol και καλή εβδομάδα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2019
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 seboy21m, tenten956, ThE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού