Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Νάταλι, και όχι Ναταλία στο κελί 33, όπως έχει γράψει ο προηγούμενος φίλος μας, σίγουρα εκ παραδρομής το λάθος. Και τον ευχαριστώ, γιατί με βοήθησε η κριτική του, ώστε να απαιτήσω πριν μπω στο δωμάτιο... Έχω περάσει ήδη από δυο κορίτσια, Νέλλη και Κατερίνα, και ήθελα ένα καλό τσιμπούκι να με αποτελειώσει... οπότε πριν περάσω, και δώσω και το εισιτήριο, συζητάω αν υπάρχει διάθεση από μεριά της να το πάμε μονό πίπα... Για κάποιον λόγο, είχα και το deepthroat στο μυαλό μου, πράμα που δυστυχώς δεν έγινε. Ψηλή κοπέλα, Ρωσίδα, για αυτό και Νάταλι, με φουλ πρόγραμμα. Στα αρνητικά της κοπέλας, ενώ έχει το παρουσιαστικό, έχει άγρια ομορφιά στο πρόσωπο, έχει και μαγκιά... και για μένα, με ρίχνει πολύ... με ξεκαυλώνει...
Στο δωμάτιο, έρχεται, και μου αρχίζει φιλάκια και δαγκωματιές στις ρογούλες... αφού με ξεπέτσιασε με το μωρομάντιλο, ξεκινά μια όμορφη περιποίηση με στόμα της. Είναι καλό το τσιμπούκωμα της, αλλά προτιμάω άλλα... δεν άφησε τίποτα παραπονεμένο, αρχίδια, κεφάλι, ουρήθρα... όλα... Αφού την έβλεπα, ότι δίνει μάχη... και μου τον είχε σηκώσει... αισθάνθηκα ότι από την μεριά μου, πρέπει κάπως και εγώ να βοηθήσω, σφίχτηκα, τεντώθηκα... άρχισε σιγά σιγά να μου έρχεται, το καταλάβαινε και αύτη από τους σπασμούς που είχα και συνέχισε να πιπώνει ακόμα πιο γρήγορα, ώσπου πια ελευθερώθηκαν για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο βραδύ... Εκείνο που αξίζει στην κοπέλα πολλά μπράβο, όχι μόνο ότι με τελείωσε με το στόμα, ενώ είχα τελειώσει ήδη δυο φορές... αλλά το ότι αφού ξεκίνησα να τελειώνω... συνέχισε να πιπώνει ακόμα και την στιγμή που πια είχα κατάθεση και τα είχα ακόμα στο στόμα της. Αυτό το λίγο, μόλις τελειώσεις, να συνεχίσει για λίγο ακόμα... και το έκανε από μόνη της. Ήταν μια ευχάριστη τρίτη κατάθεση της βραδιάς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2019
Όνομα κοπέλας
Νάταλι
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, WHATABOUTFUCK, Μινώταυρος 45 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2019
Ευχαριστώ για τη διόρθωση συμπολεμιστή. Ναταλι, όχι Ναταλία.
Τι συμφωνία έκανες πριν μπεις μέσα ?
05 Οκτωβρίου, 2019
Απλώς της ζήτησα να το πάμε μόνο με το στοματικό. Δεν μπορώ να πω ότι είχε και την καλύτερη αντίδραση, κοίτα μου λέει δεν παίζει να σε πιπώνω 10' αν τελειώσεις γρήγορα καλώς. Πάμε και όσο αντέξεις ήταν η απάντηση μου.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
05 Οκτωβρίου, 2019
Κατάλαβα. Από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη θέλει τον απόλυτο έλεγχο στο δωμάτιο, κάνει τα δικά της και δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις από την προκαθορισμένη διαδικασία.
05 Οκτωβρίου, 2019
Όλες, θέλουν έλεγχο!! Στο λέω εγώ που έχω στάνταρ κοπέλα από το 2012... Δεν το κάνω όμως τόσο, κακοπροαίρετα, όσο να δω την διάθεση της, γιατί καμία φορά είναι και αυτές κουρασμένες ή έχουν κάποιο άλλο θέμα. Από την άλλη με φτιάχνει να μου έχει δώσει υπόσχεση από πριν για το τι θα μου κάνει...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4