Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή στο κλεινόν άστυ, επιτέλους μετά από καιρό και επίσκεψη στην πιάτσα της Φυλής προς αναζήτηση καινούργιων εμπειριών - αναμνήσεων.
Ξεκίνησα την βόλτα μου κάπου στα μεσάνυχτα εκεί στην αλλαγή μαζί με τους πιτσιρικάδες...
Δεν άργησα να σκαλώσω στο εν λόγω στουντιακού επιπέδου ίδρυμα και στην μελαχρινή, Ρωσίδα κατά δήλωση της τσατσάς, θεά με το όνομα Άννα.
Μετρίου αναστήματος η Άννα με ματάρες με πονηρό βλέμα μαύρα ίσια μαλλιά και ένα κωλαράκι σκέτο ποίημα, αφού μας κάθησε όλους η ευγενική αλλά ολίγον αυταρχική τσατσα για να σαλονάρει η Άννα, ανακοίνωσε full πρόγραμμα εκτός από κολαράκι, κρίμα, αλλά δεν με πτόησε η έλλειψη πρωκτικού και έδωσα το εικοσάρικο για είσοδο στο δωμάτιο.
Ξεντύθηκα και ξάπλωσα να δω λίγη τσόντα αφού έπλυνα λίγο τον πούτσο μου στον νιπτήρα να περιμένω την Άννα (είχε κι άλλες κλειστές πόρτες).
Δεν άργησε και πολύ η Άννα και χωρίς πολλά πολλά λόγια ξεκίνησε τα προκαταρτικά χαδάκια και γλυψείματα κατεβαίνοντας προς τον πούτσο μου ο οποίος ζωντάνεψε πού γρήγορα και με την πίπα σε πολύ γρήγορο χρόνο έγινε πύραυλος."Δεν θα μεγαλώσει άλλο μωρό μου αυτός είναι" της είπα και της ζήτησα να του περάσει προφυλακτικό μην χύσω και δεν προλάβω να γαμήσω αυτόν τον μούναρο...Δεν είμαι βέβαιος αν και τι κατάλαβε αλλά έκανε αυτό που της είπα και ξεκίνησα με ιεραποστολικό σε μία προσπάθεια να μην χύσω γρήγορα όμως λίγο το "θέαμα" λίγο η αγαμία των τελευταίων ημερών κατάλαβα ότι το τέλος πλησιάζει και ζήτησα αλλαγή στάσης σε doggie να χαζέψω τουλάχιστον την κωλάρα της και ας μην την δίνει...Αυτή η τελευταία μου επιλογή είχε σαν αποτέλεσμα το ένδοξο αλλά πρόωρο (6 λεπτά συνολικά περίπου) τέλος, κρίμα είχα τουλάχιστον άλλα 4 λεπτά να περάσω με το μωράκι.
Θα την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2019
Όνομα κοπέλας
Άννα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
92
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, darktranquillity, Επιρρεπής και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού