Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 64 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γεία και χαρά! Σήμερα δεν το χα σκοπό να σεξουλιαστώ αλλά μου ακυρώθηκε η έξοδος! Έτσι κατηφόρισα στη Μέκκα του έρωτα το Μετάξι μπας και...
Στα λατινόσπιτα δεν...Για Ναόμι δεν ψηνόμουν, για Ρωσσίδια...δεν (θέλω το παλιό μου το Ρωσσίδι και όλες μου φταίνε) και κάπου εκεί μπαίνω στο Ιάσωνος 20Γ.
Επειδή δεν θυμάμαι όνομα και η υπηρεσία δεν το πε/ δεν το άκουσα, θα σας πω περιγραφικά ποιά/ποιές είναι. Η υπηρεσία αυτή με την κοπέλα αυτή το χειμώνα δούλευαν στο Κολωνού 27β, κατά την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι δούλευαν στο Ιάσωνος 44. Είναι Ρουμάνες. Η υπηρεσία είναι ξανθιά με βυζάρες milf προσεγμένη γυναίκα και πολλές φορές δεν σ αφήνει να φύγεις εύκολα. (προσπάθησα όσο μπορούσα να σας πω ποιά είναι). Τώρα η κοπέλα...Μετρίου αναστήματος, ωραίο μέτριο στητό βυζί με καλή ρώγα, καλό κορμάκι, μαλλί ξανθό βαμμένο μέχρι το λαιμό. Επιθετικό σαλονάρισμα, μέσα στο δωμάτιο κάνει προκαταρκτικά άνω του μετρίου για επιπέδου μεταξουργείου, καλό βαθύ στοματικό. Δοκίμασα μόνο doggy που είχε καλό στήσιμο και γενικά καλή συμμετοχή στο όλο sex-άκι! Μη σας πω πως έκανα μαλακία που δεν είχα ξαναπεράσει με αυτήν. Αν δεν έρθει το Ρωσσίδι μου μέχρι μέσα Οκτώβρη θα την προσθέσω στο μενού στο χαλαρό! Τελικά μου φαίνεται πως για καλό ακυρώθηκε η βόλτα! Σεξ, Σουβλάκι , pc και νάνι! Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2019
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 cocos30, pipinoskistis, Gingos και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού