Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Βροχερή τρίτη και είπα να περάσω για μια ακόμη φορά με ένα στανταρακι σχετικά ικανοποιητική κοπέλα την αδύνατη Μαριάννα.Ο τίτλος της κριτικής οφείλεται στο γεγονός ότι η Μαριάννα δυστυχώς δεν έχει απόδοση στο σεξ πλέον και εμφανίζει πτωτική πορεία ίσως λόγω διπλόβάρδιας ίσως έχει βαρεθεί την δουλειά κάτι όμως που δεν αφορά τον πελάτη που πληρώνει.
Έτσι κατά την σημερινή συνεύρεση η Μαριάννα ήταν εντελώς νωχελικη ψοφια και ανευρη το πρόγραμμα της τυποιοιημενο όπως συνήθως γλείφει μπαλάκια αλλά δίνει την εντύπωση ότι είναι έτοιμη να κοιμηθεί η συμμετοχή της στο σεξ οριακή το μόνο θετικό η σχετική νεανική επιδερμίδα της και το αδύνατο σώμα με το ωραίο πρόσωπο που έχει το μεγάλο μειονέκτημα της όμως είναι ότι δεν έχει βυζί καθόλου μηδέν πλάκα γι αυτό και δεν βγάζει κάποιες φορές το σουτιέν της μαλακίες εγώ απογοητεύτηκα απολύτως ούτε καν κατάφερα να τελειώσω η κοπέλα βαριέται που ζει και το ξενερωμα τεράστιο.
Φυσικά δεν περιμένω κανένα θαύμα ούτε έχω απαιτήσεις από καμία κοπέλα ούτε ζητάω να κάνει κολοτουμπες τουλάχιστον όμως να μην είναι τόσο ψοφια αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ας πάει από κει που ήρθε να αδειάσει ο πάγκος.
Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω όλους όσους διαβάζουν ότι η κοπέλα δεν τραβάει και έχει πτωτική πορεία, σαφέστατα αν με ρωτάτε θα σας έλεγα όχι κρίμα γιατί δεν είναι άσχημη σε πρόσωπο αλλά 20€πουλα δεν τα αξίζει.
Για μένα ήταν η τελευταία φορά οριστικά με την συγκεκριμένη θα μπορούσα πολύ άνετα να την παρομοίασω με τά τακάκια φρένων στο μηχανάκι που έφαγαν τα ψωμιά τούς και είναι για πέταμα αντικατάσταση έτσι και αυτή η κοπέλα με αυτή την απόδοση είναι για αλλαγή.
Ο χαρακτηρισμός σεξουαλικά νεκρή δεν είναι υπερβολή ας είναι πάμε για άλλα καλά να περνατε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
103
Likes:
13.509
Πόντοι:
7.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, mela33, flynow και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2019
Έχεις δίκιο γιατί το έχω διαπιστώσει και επαληθεύσει και εγώ. Έχει κόψει τα γλωσσόφιλα και είναι διεκπεραιωτική. Αν μπορούσε να σε τελειώσει με πίπα θα το έκανε...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1