Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
...δεν είναι τυχαίο, που μπαίνοντας στο μαγαζί από την συμπεριφορά της τσατσάς αντιλαμβάνεσαι ότι παίζει στάνταρ πελατεία. Την τελευταία φορά που πήγα θα ήμουν ο τελευταίος και πλήρωσα για 2 φορές, μετά από λίγο ήρθε ένα παλικαράκι, και με παρότρυνση της κοπέλας τον βόλεψε και αυτόν μετά το πέρας του ωραρίου!! Η Μικαέλα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, με ένα σέξι τατουάζ στο μπούτι, το κορμί της είναι υπέροχο, αλλά το δυνατό της σημείο πιστεύω ότι είναι το τρυφερό της δέρμα. Είναι σφιχτό και τρυφερό ταυτόχρονα, πράμα που ζηλεύω όταν το βλέπω σε γυναίκες αλλά και σε άντρες.

Στα της εργασίας, η κοπέλα θα σε ικανοποιήσει... Ξέρει να παίξει, ξέρει να κοιτάξει, να σε προσέξει. Έχει ένα αρκετά καλό στοματικό και στο γαμήσι δεν κλέβει, την στήνεις την πηδάς, την αλλάζεις στάση δεν παραπονιέται... τουλάχιστον σε εμένα!! Η μόνες φορές που μου έχει παραπονεθεί, όταν την έχω πνίξει στην πίπα, βάζοντας τον βαθειά στο λαρύγγι που έχει πνιγεί (λογικό το βρίσκω άλλωστε, και εκεί είναι και η γλύκα). Είναι από τα στανταράκια που έχω, όταν δεν βρω κάτι άλλο, ξέρω που θα πάω να ικανοποιηθώ, και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Την τελευταία φορά που την συνάντησα, παρόλο που ήταν στο τελείωμα της βάρδιας της, η συμπεριφορά της ήταν άψογη. Αυτό που θυμάμαι, είναι από το πολύ σφυροκόπημα, σταμάτησα και πήρε την πρωτοβουλία να μου βγάλει την καπότα να αρχίζει να μου τον παίζει και να μου γλύφει τα αρχίδια, να μου τα ρουφάει... το έκανε τόσο αβίαστα, τόσο φυσικά, που στην εκσπερμάτωση χάθηκα κυριολεκτικά, ήταν κάτι πολύ όμορφο!!

...να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για υπηρεσίες των €20 σίγουρα όταν το τιμάνε, το εκτιμούμε και εμείς περισσότερο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2019
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, geny24, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2019
(Είναι σφιχτό και τρυφερό ταυτόχρονα, πράμα που ζηλεύω όταν το βλέπω σε γυναίκες αλλά και σε άντρες. ) Δημαδει τύπε μου το έχεις δει και σε άνδρες αυτό ;Μεγάλο χαμόγελο πέρα από αυτό ωραία η κριτική σου ίσως πάω να δοκιμασο σύντομα !!
17 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχω την τάση, το ωραίο να το θαυμάζω πάντα, ανεξαρτήτος φίλου... Υπάρχουν άντρες που το δέρμα τους είναι πολύ σφριγηλό, και δεν είναι μόνο θέμα γυμναστηρίου, είναι και κατασκευής... Αυτό το δέρμα εγω το βρίσκω πολύ ερωτικό, και το ζηλεύω γιατι δεν το έχω!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2