Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τις προάλες πέρναγα απο την συγκεκρημένη περιοχή της αθήνας και πηγε το μυαλό μου στις πουτάνες.

Κάνωντας βολτα στην περιοχή συναντάω την Αλιόνα. Την είχα ξαναδεί φυσικά αλλά αυτ'η τη φωρά ήταν αποφασησμένη να με πείσει να την πηδήξω. Μετά απο πολλες υποσχέσεις και αφού σκεύτηκα οτι στο κάτω κάτω το απίστευτο τσιμπούκι που υπόσχεται θα είναι τουλάχιστον καλό και αφού λίγο πολύ αυτό μου αρκεί, δίνω το εικοσάρικο και μπαίνω στο δωμάτιο.

Αξίζει να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο μπουρδέλο θέλει μια ανακαίνιση αλλά τη δουλειά σου την κάνεις. Τελοσπάντων, μετά από λίγο έρχεται η Αλιόνα και αρχίζει κατ'εθυείαν τη δουλειά. Γλύφει από δω, γλύφει από κει, ρωτάει αν θέλω καπότα στο τσιμπούκι ενώ της έπιανα τα τεράστια σιλικονάτα βυζιά της και της λέω όχι ευθύς αμέσως ξεκινάει την πίπα.

Μου γλύφει λοιπόν με τρόπο που να δείχνει ότι της αρέσει το καυλί στο στόμα τον πούτσο για κάποια λεπτά και αφού μου είχε γίνει κάγκελο μου λέει έλλα να με γαμήσεις. Αν και ήθελα μόνο πίπα είπα να δοκιμάσω και λίγο μουνί, γιατί όχι.
Στήνεται λοιπόν στα τέσσερα και της τον βάζω. Μπορώ να πω ότι η θέα της κωλάρας της ήταν ωραία αλλά πιο πολύ με ενδιέφερε η αίσθηση της γλώσσας της οπότε της λέω πάμε πάλι πίπα γιατί μου άρεσε περισσότερο και μου λέει εντάξει.
Ξεκινάει λοιπόν την πίπα και μετά από λίγη προσπάθεια εκ μέρους της ήρθε η στιγμή να καταθέσω το σπέρμα μου το οποίο δέχτηκε στα βυζιά της.

Για να ανακεφαλαιώσω λοιπών η πίπα που κάνει η συγκεκριμένη πουτάνα είναι πολύ καλή, δεν είναι τέλεια αλλά αξίζει πραγματικά. Κάνει λοιπόν κάποιες άλλες που έχουν χρόνια στη δουλεία και ακόμα προσπαθούν να φαίνονται πρωτάρες. Αυτό νομίζω είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς. Η εμφάνιση της δεν είναι καλή αλλά στην τεχνική είναι πολύ καλή.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και καλή σας ημέρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2019
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dimmits, elton tony, quaresma17.6 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2019
Τι έγινε, πως και έκοψε την λογοδιάρροια και
το έριξε στις πίπες Χμμμ;
27 Σεπτεμβρίου, 2019
Ο τύπος έχει 0 ποσταρίσματα στο site και έκανε τη μία και μοναδική κριτική του λιγότερο από 1 βδομάδα μετά την εγγραφή του. Κουλ

Αυτά Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2