Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 304 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ύστερα από μεγάλη βόλτα και μη βρίσκοντας κάτι καλό καθώς το επίπεδο ήταν αρκετά πεσμένο στη μεταμεσονύχτια βάρδια, είπα να πάρω την Μάγια για να μη φύγω αχυστος.Η Μάγια είναι Ρουμάνα κατά δήλωση της τσα2 μελαχρινή, κοντή σχετικά, λεπτό σώμα, μικρό νερουλό βυζί με καβλερη ρώγα.Προγραμμα ελ.στοματικο,69 κλπ στο 20αρι.Δεν είχα προσδοκίες να είναι καλή και έπεσα μέσα αλλά την πήρα απλά για να μη φύγω αχυστος.Στο δωμάτιο ήρθε γρήγορα με χαιρέτησε και αφερεσε τα εσώρουχα της.Εκει μου αποκαλύφθηκε το νερουλό μικρό στήθος της με την καβλερη ρώγα.Προκατ ούτε για δείγμα καθάρισε απλά το πέος μου με μαντηλάκι της ξεκαθάρισα όμως ότι θέλω πίπα με καποτα.Ετσι έβαλε την κατακόκκινη καποτα στο πεσμένο μόριο και άρχισε τρομπόνι.Με λίγο δόντι και χωρίς ενασχόληση με μπάλες.Στο σεξ στήθηκε μονη της στα τέσσερα και μπήκα μέσα της και διαπίστωσα ότι κολυμπαγα στην κρέμα.Η πλάκα ήταν ότι με το που μπήκα έβαλε κασέτα αχ και βαχ τελείως μηχανικά σαν να πάτησε κουμπί.Αφου δεν είχα αίσθηση την έβαλα ιεραποστολικό να γλύψω λίγο ρώγα και λαιμό.Το δέχτηκε καθώς δεχόταν και όλο το καβλι μέσα της χωρίς μα μου αλλά τίγκα στην κρέμα.Τεσπα ολοκλήρωσα την ανούσια συνουσία που δεν θα επαναληφθεί σίγουρα.Δεν προτείνεται...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2019
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Tsarkalakos
Ανώτατος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
302
Likes:
4.508
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spirtoulis(2), Επιρρεπής, Ημεδαπος και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2019
Φιλε αυτην παλια την ειχα δει μεταξουργειο στην ιασωνος,αλλα με απλο προγραμμα,ειχε παντα ενα ψυχρο βλεμμα ,τωρα την φερανε εδω να την πλασαρουν για πρωτοκλασατο προιον και καλα...
09 Σεπτεμβρίου, 2019
Πολύ καλή κριτική, σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις.
Γενικά δεν θέλω να ακούω για Λιοσίων 73 πάνω-κάτω συγχωρέσταιμε αλλά με πιάνει ημικρανία, κταθλιση από τις άπειρες φόλες που έχω φάει εκεί..
09 Σεπτεμβρίου, 2019
Εγώ φίλε πάντα προσπαθώ να γράφω αντικείμενα και τα καλά αλλά και τα κακά σε όσα μαγαζιά επισκεφτομαι έτσι ώστε να ενημερωθούν οι συναγωνιστές του σάιτ.Οσον αφορά στα στουντελλα αυτά είναι αλήθεια ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό από τις κοπέλες που φέρνουν αξίζει...το λέω εκ πείρας.
10 Σεπτεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε με το συμπάθιο έχεις πάθει 'Learned helplessness' δηλαδή έχεις μάθει να είσαι θύμα. Αφού τρως φόλες (άπειρες κατ'εσέ) φταις και εσύ! Εγώ αν φάω φόλα βάζω τις φωνές στην τάνα, κράζω την τσατσά, ζητάω χρήματα πίσω, λέω στους άλλους στο σαλόνι τι φόλα είναι και κράζω εφόρου ζωής μέσω site!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4