Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αρχικά να πω ένα καλησπέρα και ένα συγνώμη που έχω καιρό να γράψω κάποια κριτική. Καλά, δεν σας ένοιαξε κι όλας... Προχωράμε.

Σαββατιάτικη βόλτα στο κέντρο και είπα να επισκεφτώ τα σπιτάκια. Μετά από σύντομη βόλτα, κατέληξα στο εν λόγω σπίτι.
Η τσα2 μου παρουσίασε τη Συλβάνα είναι απλό πρόγραμμα.

Τέρμα μαυρισμένο μωρό, 23-25, από την γειτονική και εξωτική Αλβανία, όμορφο πρόσωπο, γύρω στο 1,60 , βυζί όσο η παλάμη μου με τέλεια πεταχτή ρώγα και υπέροχη κωλαρα. Το κορμί της φαίνεται σχετικά γυμνασμένο. Κατά τη γνώμη μου είχε υπερβολικό βάψιμο(έμοιαζε να γυρνάει από τον Βέρτη).

Το δωμάτιο δεν είχε κάτι κακό. Απλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεγμένο.

Στον αγώνα. Μπαίνει στο δωμάτιο με ευχάριστη διάθεση και κέφι! Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, βγάζει το σουτιέν και παραπονιέται λίγο ότι έχει μικρο στήθος... Νακιμου μου.... Με τέτοιο στητο στήθος και τέτοια ρώγα, τι να το κάνεις το μεγαλύτερο????
Παίξιμο λίγο με το χέρι για να σκληρύνει και πέρασμα σκούφου. Αμέσως ξεκινάει βαθύ τσιμπουκωμα (το εννοώ, ΤΕΡΜΑ ΜΕΣΑ) με τέχνη και αγάπη για τον τσοπου μου.
Αφού την σταμάτησα για να μην τελειώσω, έβαλε λίγη κρέμα στο προφυλακτικό ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Σφιχτό, ζεστό, να πάλλεται όσο ανέβαζα ρυθμό. Μικρά βογκητα χωρίς υπερβολές συμπλήρωναν το σκηνικό. Γύρισμα στα 4 με στήσιμο που δεν έχω ξαναδεί, με την κωλαρα της να είναι σαν καρδιά, το μωρό να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη και τα βογκητα να συνεχίζουν. Τελείωμα με την Συλβάνα από πάνω μου, με βαθύ κάθισμα.

Σύντομη κουβέντα χωρίς βιασύνη και έξοδος από το δωμάτιο.

Σύνοψις:
Γενικότερα μου αρέσουν οι GFE και ίσως το Pornstar experience να είναι υπερβολή. Τίμησε το 20αρικο και με το παραπάνω και η εμπειρία ήταν από τις καλύτερες.
(Μπράβο της)x2

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2019
Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
415
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimakos900, black crow, Ημεδαπος και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού