Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη λίγο μετά τις 22:00 και ο τσάτσος παρουσίασε 2 κοπέλες την Παολίνα η οποία έκανε full πρόγραμμα και άλλη μία με απλό πρόγραμμα που δεν συγκράτησα το όνομά της. Ο τσάτσος παρεπιπτόντως έκανε παρουσίαση τις κοπέλες σε συναγωνιστή μιλώντας του στα αγγλικά επιπέδου... Ναι!Προσκύνημα προσπαθούσα να κρατηθώ για να μη με πιάσει σπαστικό γέλιο!
Επέλεξα την Παολίνα, που παρουσιάστηκε σαν Ελληνίδα (απο την Αλβανία),ηλικία περίπου 30, βαμένο ξανθό μαλλί, ύψος κοντά στο 1,70 και κανονικού βάρους. Την επέλεξα γιατί ήθελα να δοκιμάσω το γκρόβερ της. Όταν ήρθε στο δωμάτιο τη ρώτησα απο πού είναι και μου είπε απο ΓιάννεναΜαλακία, γέλασα και δεν έδωσα συνέχια στη συζήτηση. Αυτή ξεκίνησε χαδάκια και φιλιά στο σώμα μου. Μόλις μου σηκώθηκε έβαλε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα αφήνοντάς με να χαιδεύω τον κώλο της που τον είχε τουρλώσει προς το μέρος μου... σε κάποιες φάσεις της έτριβα την κωλοτρυπίδα της με το δάκτυλο και της το έχωσα λίγο χωρίς να διαμαρτυρηθεί.
Μετά απο λίγο με ρώτησε πώς την θέλω και όταν της είπα ότι θέλω να την πάρω απο τον κώλο μου είπε μόνο αν τελιώνεις γρήγορα, οπότε της είπα να ξεκινήσουμε κανονικά και θα της πώ λίγο πριν τελιώσω να το γυρίσουμε σε πρωκτικό.
Αφού γάμησα μερικά λεπτά τη μουνάρα της σε ιεραποστολική στάση, γύρισε στα 4 και τον έβαλα στο γκρόβερ της. Μετά απο μερικές παλιδρομίσεις η Πάολα κολούσε πάνω μου και επιδίωκε να τη γαμάω βαθιά. Μου φάνηκε οτι το γούσταρε...Κατσικογάμης Τελίωσα μετά απο λίγο μέσα στην κωλάρα της.
Εν κατακλείδι μπορώ να πώ ότι πέρασα αρκετά καλά με μια μέτρια εμφανησιακά κορασίδα η οποία αποδείκτηκε τίμια και τήρησε αυτά που διαφήμισε ο τσάτσος στο σαλονάρισμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2019
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
501
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Επιρρεπής

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2019
To Παολάκι μπορεί να "χάλασε" σε εμφάνηση, βλέπω όμως κρατά ψηλά τις επιδ'oσεις της όπως παλιότερα!! Θυμάμαι όταν ήταν λεπτούλα έκανε καλό γαμήσι ΑΛΛΑ ΔΕΝ έδινε κώλο.. ΑΝ έδεινε τότε το κουλουράκι της, κάθε μέρα εκεί θα ήμουν!! Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1