Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
αυτη τη κριτικη τη χρωσταω και στους συναγωνιστες αλλα και στην πορνη του ελεους τη μαρια.ημερομηνια δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειχα βρεθει με την εν λογω κορασιδα τελη ιουνιου-αρχες ιουλιου.δεν ειναι και εμεπιρια που πρεπει να θυμαται κ καποιος.
Μπηκε στο δωματιο ,ουτε γεια ουτε τιποτα.μονο ελα να βαλουμε προφυλακτικο (μιαλει καλα ελληνικα αυτο ειναι σιγουρο)πιπα απαισια ουτε μισο λεπτο.ειχα ηδη ξενερωσει και σα να μη φτανει αυτο χτυπαει την πορτα η τσατσα αντε μαρια τελειωνε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΚεφάλι σε τοίχο!.αν ειναι δυνατον,μονος στο δωματιο περιμενα την μαρια 5 λεπτα,απο την ωρα που εδωσα το παραβολο,πες δυο λεπτα με την μαρια μεσα συνολο 7 λεπτα.καλα απο ποτε μετραει ο χρονος σ αυτον τον οικο.
Μη τα πολυλογω τελειωσα με τα χιλια ζορια,με ενα αγχος λες και πιασαμε φωτια.οταν βγηκα ζητησα και το λογο απο τη τσατσα γιατι χτυπησε την πορτα και η απαντηση οτι τελειωσε ο χρονος,ακρη δεν εβγαλα,τελειωσα απλα με μπολικα γαμωσταυριδια κ εφυγα.
Γενικα η μαρια δεν κανει ουτε για να καθαριζει βοθρους και η τσατσα το ιδιο εννοειτε.απο τις μεγαλυτερες φολες που εχω φαει ποτε στο μεταξουργειο,η αληθεια ειναι οτι εχω φαει αρκετες αλλα καποιες σου καθονται στο στομαχι.Μακρια απο την Μαρια καλυτερα μαλακια στο σπιτι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2019
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
179
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, darktranquillity, Επιρρεπής και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2020
Όντως η Μαρία είναι ένα πανέμορφο μουνάκι αλλά ενταλώς μαλάκο. Δεν το 'χει ρε παιδί μου, τι σκατά το κάνει? Ας πάει να κάνει καμιά άλλη δουλειά. Την είχα γαμήσει μια φορά που ήταν στο απέναντι (στον όροφο) κι είναι ακριβώς έτσι. Ξινίλα τρελή. Έχυσα μόνο και μόνο επειδή την είχα στα 4 κι έχει κωλάρα. Την πιστόνιασα δυνατά επίτηδες την καριόλα γιατί ούτε εκείνη είχε φερθεί καλά. Από τότε δεν προλαβαίνει να βγει σαλόνι κι έχω κάνει μεταβολή, όπου και να την έχω πετύχει.
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
26 Αυγούστου, 2020
ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ αυτό κάνουνε οι περισσότερες σου λεει δεκάρικο στο δεκάρικο να τους τα πάρουμε ...φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι δε τις νοιάζει τίποτα μόνον αυτές που έχουν σκοπό να μείνουνε και να τα μαζεψουνε κατι κάνουνε απο δουλειά διοτι θελουν μόνιμη πελατεια
B
black007
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2