Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 124 10
Μπουρδέλα
218701
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τις προάλλες επειδή η καύλα είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη πήρα βόλτα τη Φυλής. Διαπίστωσα ότι το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ και τελικά αποφάσισα να ανέβω να πηδήξω την Τζοάνα που είναι μια μέτρια Ρωσίδα με ωραίο σώμα, μερικά κιλά στην περιφέρεια αλλά οκ, μέτριους βύζους και ίσιο καστανό μαλλί ενώ είναι 30άρα μετρίου αναστήματος. Σε αυτό συνέβαλλε και η τσατσά που είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει σε μπουρδέλο, κάτσε παλικάρι μου να σου βάλουμε ποτό έλεγε, δεν ενοχλούσε κανέναν πελάτη γιατί σέβονταν τα φράγκα του άλλου (έτσι έλεγε) ενώ γενικά σου έκανε παρέα και σε έκανε να νιώσεις άνετα.
Μπήκα στο δωμάτιο το οποίο είναι από τα καλύτερα στη Φυλής σε καθαριότητα κι έχει και ντουζιέρα και ήρθε η Τζοάνα που όντως έμοιαζε με Ρωσίδα και ξεκίνησε μια απίστευτη πίπα (κάνει και ΑΚΑ για όσους θέλουν, εγώ δεν το κάνω ποτέ) και γούσταρε μάγκες. Την πίεζα με την πούτσα στο στόμα κι αυτή με τράβαγε ακόμα περισσότερο σε σημείο να κοντεύει να ξεράσει! Γουστάρω τέτοιες πίπες και χωρίς χέρια να πούμε ενώ από μόνη της έριχνε πουτσοσκάμπιλα με την ψωλή μου στη μάπα της.
Μετά ανεβαίνει από πάνω μου όπου χοροπήδαγε καλά και αμέσως μετά την έστησα στα τέσσερα και έχυσα γρήγορα γιατί είμαι κι εγώ καυλιάρης. Μετά ήρθε με φίλησε και μου πρόσφερε μωρομάντηλο ενώ δεν έδειξε να βιάζεται εκτός ίσως από λίγο στο πρώτο καβάλημα.
Θεωρώ την Τζοάνα μια τίμια επιλογή, value for money στην περιοχή ειδικά τώρα που το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά!
Μπήκα στο δωμάτιο το οποίο είναι από τα καλύτερα στη Φυλής σε καθαριότητα κι έχει και ντουζιέρα και ήρθε η Τζοάνα που όντως έμοιαζε με Ρωσίδα και ξεκίνησε μια απίστευτη πίπα (κάνει και ΑΚΑ για όσους θέλουν, εγώ δεν το κάνω ποτέ) και γούσταρε μάγκες. Την πίεζα με την πούτσα στο στόμα κι αυτή με τράβαγε ακόμα περισσότερο σε σημείο να κοντεύει να ξεράσει! Γουστάρω τέτοιες πίπες και χωρίς χέρια να πούμε ενώ από μόνη της έριχνε πουτσοσκάμπιλα με την ψωλή μου στη μάπα της.
Μετά ανεβαίνει από πάνω μου όπου χοροπήδαγε καλά και αμέσως μετά την έστησα στα τέσσερα και έχυσα γρήγορα γιατί είμαι κι εγώ καυλιάρης. Μετά ήρθε με φίλησε και μου πρόσφερε μωρομάντηλο ενώ δεν έδειξε να βιάζεται εκτός ίσως από λίγο στο πρώτο καβάλημα.
Θεωρώ την Τζοάνα μια τίμια επιλογή, value for money στην περιοχή ειδικά τώρα που το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Πέρασα και γω με την Τζοάνα πριν καμμιά βδομάδα και επιβεβαιώνω πάνω κάτω όσα έγραψε ο συναγωνιστής. Συμπληρώνω επίσης την περιποίηση στις μπάλες και το κωλοτρίψιμο που μου έκανε στον καναπέ (εγώ καθιστός και εκείνη χόρευε πάνω μου σαν στριπτιτζού, όχι κάτι τρομερό , αλλά πολύ καλύτερο από το πέρασμα καπότας σε πεσμένη πούτσα.)
diopos
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Την δοκίμασα και εγώ... πραγματικά ήταν πολύ πάνω απ' το μέσο όρο... πραγματικά καλή επιλογή!!!
nikos708
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2