Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Αντριάννα είναι από της παλαιότερες πόρνες των Αθηνών, και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που επέλεξα να περάσω μαζί της, για να την εντάξω επιτέλους στο παλμαρέ μου μετά από τόσα χρόνια μπουρδελοκαριέρας.

Εμφάνιση: Νταρντάνα (πρέπει να είναι πάνω απο 1.70), ξανθιά, με μπότοξ και σιλικόνες παντού, πρέπει να έχει βάλει πλαστικό μέχρι και στον κώλο (για το βυζί δεν το συζητάμε), γενικά η τύπισσα είναι πιο πλαστική και από burger των McDonald's. Αν και προσωπικά γουστάρω γκράνια φουλ, η συγκεκριμένη δε με τραβά καθόλου (είπαμε πέρασα μέσα μόνο για το παλμαρέ), παρόλο που το σώμα της, λόγω και του πλαστικού, βάζει άνετα κάτω πολύ νεαρότερες της. Στα μάτια μου μοιάζει με τραβέλι, ίσως είναι και το ύψος που δε βοηθάει... Θα έλεγα πως μοιάζει στην πορνοσταρ Shay Fox, αλλά στο λίγο πιο τραβελάσχημο.

Γαμήσι: Όσον αφορά τον αγώνα, θα τη χαρακτήριζα τυπική αλλά τίμια. Ξεκίνησε με ακάποτη πίπα, που ήταν μέτρια προς καλούτσικη, ενώ πέρασε και από τις αρχιδοσακούλες. Μόλις είδε πως ατσαλώθηκα καλά ανέβηκε από πάνω με δική της πρωτοβουλία. Δυστυχώς η στάση αυτή δε με βόλεψε, μιας και βλέποντας τη φάτσα της ο πούτσος μου άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Της πρότεινα λοιπόν να στηθεί στα τέσσερα, όπου το θέαμα ασφαλώς βελτιώθηκε αλλά αυτήν τη φορά δε βολευόμουν και πολύ λόγω του ύψους της. Τέλος πάντων, επικεντρώθηκα στην αποστολή μου, χούφτωσα και λίγη πλαστικούρα (παρεμπιπτόντως το βυζί της αν και πλαστικό έχει καλή αίσθηση) και κατάφερα να χύσω.

Εν ολίγοις πρόκειται για γκιλφοκούγκαρ με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλλά η φάτσα μόνο με σακούλα. Στις υπηρεσίες είναι τυπική αλλά τίμια.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2019
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 darktranquillity, jimy.m., tsitsibirdis και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού